artespl 29.08.07, 22:27 Witam, ponawiam wątek transportu z lotniska Treviso do Caorle.Samolot ląduje o 14.55 i co dalej........... ??? Jak się dostać do Caorle ? ile to kosztuje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ennka Re: Treviso, Caorle 30.08.07, 12:50 Nie widzę lini kolejowej na mapie ,w Caorle ,więc pozostaje tylko autobus. Nie wiem czy bezpośredni czy z przesiadką,ale jakieś napewno tam dochodzą. Cen nie znam, ale myślę ,że nie zbankrutujesz z tego powodu. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Treviso, Caorle 30.08.07, 14:17 tak jest autobus ale chyba z dwoma przesiadkami.Treviso - Wenecja - Caorle.Szukam kogoś na forum kto już tą trasę ma za sobą i wie jakie jest połączenie i ile to czasu mi zajmie.Jest to o tyle istotne, że jadę z małym dzieckiem i muszę się zameldować w Agencji do godz. 19. Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Treviso, Caorle 18.09.07, 22:06 No i po wakacjach. Już wiem jak wygląda połączenie pomiędzy Treviso a Caorle. Jeżeli ktoś kiedyś będzie szukał takiej informacji to jestem do dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAmila8520 Re: Treviso, Caorle IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.08.13, 09:48 Witaj, i jak to wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aggiepias Re: Treviso, Caorle IP: *.toob.co.uk 29.06.22, 13:24 Hej, poszukuje informacji jak z treviso dostac sie do caorle, jedziemy w grupie 7 osobowej z malym dzieckiem. Jak to wygladai czy nie lepiej uzyc suntransfer.com ? (wolalabym osobiscie taniej) Odpowiedz Link Zgłoś