antulek 03.03.14, 19:50 Wybieramy się w tym roku i będę wdzięczna za info jak wygląda plaża? Czy jest szeroka, czysta, jakie zejście do wody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Caorle camping San Francesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.14, 12:02 Camping jest brzydki brudny plaża mała i brudna. Nie polecam. Byliśmy tam w zeszłym roku. Nie wiem kto mu przyznał 4 gwiazdki Odpowiedz Link Zgłoś
barbamama-ok Re: DO OLA - Caorle camping San Francesco 05.03.14, 14:23 A czy wszędzie w Caorle jest brzydka plaża? Wpadł mi w oko camping pra delle torri w Caorle, czy kojarzy go Pani? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: DO OLA - Caorle camping San Francesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.14, 16:30 Jeździmy co roku do Caorle ale nie na campng tylko wynajmujemy apartament. Mogę powiedzieć tylko, że nie wszędzie w Caorle jest plaża brudna i brzydka. My najczęściej korzystamy z plaży wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: DO OLA - Caorle camping San Francesco IP: *.146.244.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.03.14, 20:32 Plaże w całym tamtym rejonie nie zachwycają ale są lepsze niż te przy campingu San Francesco. Kemping Pra della priori jest bardzo fajny. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
singsing74 Re: DO OLA - Caorle camping San Francesco 06.03.14, 00:07 Pra`delle Torri tak dla ścisłości. Faktem jest, że plaża na tym kempingu do uroczych nie należy, ale nie jest brudna !!! Po prostu piasek ma nieciekawy kolor cementu z niewielką domieszką piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
antulek Re: DO OLA - Caorle camping San Francesco 10.03.14, 19:38 A jakie jest zejście do wody? czy łagodne? Pytam bo znajomi jadą z dziećmi w lipcu. My wybieramy się w maju więc kąpiel w morzu raczej odpada, myślałam że chociaż pospacerujemy po przyjemnej plaży :-( W sumie wybraliśmy ten camping bo piszą że jest na nim podgrzewany basen. Czy ktoś z Was korzystał? Odpowiedz Link Zgłoś