Gość: jozefa1 IP: *.crowley.pl 19.11.07, 14:37 Proszę o informacje:czy można i za ile wynająć auto w Kalabrii<jadę do Calalungi podobno w małej wiosce i nie wiem czy będzie to możliwe. Czy pożyczonym autem można jechać na Sycylię?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciej Re: Kalabria-wynajem samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 11:43 Wiem od znajomych z Niemiec, którzy kiedyś rozpoznawali ten temat, że wynajem auta w tym rejonie jest bardzo drogi - dużo droższy niż np. w Hiszpanii, czy w innych krajach Europy. Ale nie wiem dokładnie ile to kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_75 Re: Kalabria-wynajem samochodu IP: *.chello.pl 22.11.07, 03:01 Ja wypożyczałam samochód w Lamezia Terme na lotnisku. Jest oddzielny budynek gdzie znajduje się mnóstwo wypożyczalni. Nie ma problemu z wypożyczeniem auta - no chyba, że wybierasz się tam w sierpniu ;) Za wypożyczeie auta na 2 tyg płaciłam ok. 410 Euro - bez limitu kilometrów. A na Sycylie spokojnie możesz jechać :) Odpowiedz Link Zgłoś