Gość: Przemak IP: *.elb.vectranet.pl 23.12.07, 00:21 Co mozna zwiedzić samemu na Sycylii, jeżeli będę mieszać blisko Cefalu. Jak przedstawia się sprawa wynajęcia samochodu na kilka dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewelina Re: Zwiedzanie Sycylii IP: *.szwajcarska.pl 23.12.07, 13:07 Wszystko mozna zwiedzić będąc samemu na Sycylii. Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata13 Re: Zwiedzanie Sycylii 26.12.07, 18:08 Ewelina twoja inteligencja mnie poraża-po co w ogóle się odzywasz przecież my tu wszyscy jesteśmy za głupi żeby jechać na Sycylię-tylko ty mogłaś dokonać takiego wyczynu. Jak ktoś zadaje pytanie na forum a ty nie masz nic do powiedzenia to po co piszesz te swoje idiotyzmy sfrustrowana kobieto chyba w realu nikt cię nie chce słuchać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemak Re: Zwiedzanie Sycylii IP: *.elb.vectranet.pl 26.12.07, 20:29 Dzięki. POrada Eweliny jest bardzo błyskotliwa. Mam przed sobą przewodnik i jest w nim opisana cała Sycylia i duż miejsc wartych zobaczenia. Pytanie zadałem po to, żeby kotoś kto był podzielił się swoimi wrażeniami i poleciłby ciekawe miejsca. A takich rad , że mogę zobaczyć w przewodniku to nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata13 Re: Zwiedzanie Sycylii 06.01.08, 11:58 Jak się niebawem przekonasz wszystkie wypowiedzi Eweliny są w tym samym stylu- żadnej konkretnej informacji od tej osoby jeszcze nie czytałam- same złośliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Zwiedzanie Sycylii IP: *.szwajcarska.pl 13.01.08, 23:37 kudlata13 powiem wprost-dziewczyno ty się ode mnie odwal. "żadnej konkretnej informacji od tej osoby jeszcze nie czytałam- same złośliwości" - widocznie nic nie czytałaś skoro tak piszesz bo ja już niejednokrotnie od 2004 roku, czyli od mojej pierwszej 2- miesięcznej podróży po Sycylii podałam wiele konkretnych informacji, które przydały się już tu kilku osobom. Ale jeśli widzę, że ktoś zaczyna nowy wątek o Domu Polskim w Rzymie to ręce opadają bo temat był wałkowany tu ze 100 razy, sama nawet podawałam wszystkie konkretne informacje z których skorzystało wiele osób więc jak będziesz miała zamiar jeszcze raz pisać takie idiotyzmy i się ośmieszać najpierw się zastanów co piszesz. A co do odpowiedzi na pytanie zadane przez autora - to jakie pytanie, taka odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Zwiedzanie Sycylii IP: *.szwajcarska.pl 13.01.08, 23:40 I jeszcze jedno odnośnie inteligencji - człowiek inteligentny ma poczucie humoru i umięjętność wyczucia ironii w danej odpowiedzi (apropo mojej odp. na pyt. autora) czego ty kompletnie nie masz więc nie praw mi morałów odnośnie mojej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata13 Re: Zwiedzanie Sycylii 06.01.08, 12:02 www.podroze.kondi.pl/podroze-lato-18.php?strona=24 zobacz zdjęcia na tej stronie-może to pomoże ci w wyborze miejsc do zwiedzenia- ja po obejrzeniu tych zdjęć jeszcze bardziej nie mogę się doczekać wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: Zwiedzanie Sycylii 06.01.08, 20:44 Jesli ktos nie umie sformulowac dobrze pytania(Co mozna zwiedzić samemu na Sycylii, jeżeli będę mieszać blisko Cefalu)to dostaje odpowiedz jaka dostaje :-) Brawo Ewelina! A na powaznie. Wypozycz samochod. To najwygodniejszy sposob transportu.Jezeli jestes pierwszy raz na Sycylii to proponowalabym zobaczyc kilka zelaznych punktow jak Palermo, Etna, Dolina Swiatyn, Taormina. Urzekajaca jest tez Piazza Armerina z cudownymi mozaikami. Jesli masz samochod to tak naprawde nigdzie nie jest daleko.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś