Gość: Annamarc IP: *.uml.lodz.pl 17.09.03, 15:08 Bardzo dziękuję za informacje w sprawie transportu z Fumicino do miasta. Mam jeszcze jedno. Czy tą koleją też mozna jeździć na bilet tygodniowy CIS czy na nią sa odrębne bilety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Linn Re: Pytanie do Lynn IP: *.dialup.tiscali.it 17.09.03, 16:40 CIS / 12,40 euro / obejmuje: "bus Atac, bus Cotral (percorso urbano delle autolinee), metro A e B, treni ferrovie Cotral: Roma-Lido, Roma-Viterbo (nel tratto Roma Sacrofano stazione) e Roma-Pantano, treni FS". "FM1 (F.S.) Fiumicino - Fara Sabina" jest zaznaczony jako pociag miejski. Obslugiwany jest przez wloskie koleje FS. Wynika z tego, ze CIS powinien obejmowac takze FM, ale kupujac go musisz sie upewnic. Np. miesieczny obejmuje, ale tylko do pewnych stacji. Przy CIS-ie nie ma zadnych wyjatkow. Wg mnie bilety CIS / tygodniowe / obejmuja takze linie FM. Cena 12,40. Np. miesieczne obejmuja, ale do pewnych dworcow. Przy CIS-ie takich warunkow nie ma. Musisz upewnic sie kupujac taki bilet, ale wg mnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annamarc Re: Pytanie do Lynn IP: *.uml.lodz.pl 18.09.03, 09:05 Bardzo dziękuje. Jesteś skarbnicą wiedzy pożytecznej, fajnie że się nią dzielisz na forum. Miłego dnia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: Pytanie do Lynn IP: *.dialup.tiscali.it 18.09.03, 11:40 Dzieki, ale kupujac ten bilet upewnij sie. Odpowiedz Link Zgłoś