Gość: przemo- IP: 81.190.82.* 01.07.08, 22:28 Witam. Czy ktoś tam był. Podobno fajosko ale chciałbym poznać opinie praktyków. Właśnie za tydzień się tam wybieram. Jak ktoś ma jakąś wiedzę na temat tego miejsca to proszę podzielcie się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyga04 Re: Lignano Sabbiadoro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 23:09 Byłem parę lat temu.Na kempingu pod tą nazwa.Jak napiszesz co znaczy dla ciebie fajosko to spróbuję pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo- Re: Lignano Sabbiadoro IP: 81.190.82.* 02.07.08, 21:22 Witam ponownie. Otóż chodzi mi o atrakcje, które tam są, Czy miasteczko jest duże, jakie plaże itp, Mam wykupiony apartamencik z dwoma basenami. Chciałbym jak najwięcej onformacji o tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga04 Re: Lignano Sabbiadoro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 23:50 Miejscowosc typowo turystyczna ,hotele,apartamenty,gsatronomia na kazdym kroku .Plaże piaszczyste, szerokie.Atrakcji zwłaszcza wieczorem nie brakuje,pieknie óswietlone główne arterie tętnią życiem .Krótko mówiąc przy zasobnym portfelu atrakcji nie zabraknie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorena Re: Lignano Sabbiadoro IP: *.kolornet.pl 28.07.08, 16:20 Ja też się tam wybieram pod koniec sierpnia mam wiarę, że będzie ładna pogoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Lignano Sabbiadoro IP: *.stargard.mm.pl 28.07.08, 21:56 Własnie wrócilem. Jak coś to powiem co i jak i na co zwrócić uwagę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofi Re: Lignano Sabbiadoro IP: *.devs.futuro.pl 11.08.08, 22:23 Napisz wszystko co wiesz, jedziemy tam we wtorek z 2 letnim synkiem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorena Re: Lignano Sabbiadoro IP: *.kolornet.pl 19.08.08, 16:04 W takim razie ja bardzo ładnie proszę o poinformowanie mnie na co warto zwrócić uwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś