spio571 17.08.08, 20:37 szukam niedrogich miejsc w tych miastach, czy ktos moze mi cos polecic. Chce sie wybrac do konca nie wiem jeszcze czy do Bolonii czy do Florencji we wrzesniu. Dodam, ze szukam noclegu dla 1 osoby. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Bolonia i Florencja - nocleg 17.08.08, 21:20 Jednej osobie wychodzi zawsze drozej: albo pokoj jednoosobowy / drozszy / albo dwojka dla jednej osoby / polowa ceny plus doplata za korzystanie w jedna osobe /. Pokoi jdnoosobowych w ogole jest mniej: np. niektore B & B w ogole nie maja i trzeba brac dwojke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Bolonia i Florencja - nocleg IP: *.7-87-r.retail.telecomitalia.it 17.08.08, 22:23 trzy lata temu korzystałam z tego adresu www.bedfirenze.com - nocowałam sama we Florencji nieopodal Santa Maria Novella, mały pokoik z własną łazienką, ale było czysto, rzecz umieszczona w większym mieszkaniu, lecz przez ten czas nikogo tam nie spotkałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
spio571 Re: Bolonia i Florencja - nocleg 18.08.08, 19:50 dzieki wielkie, czekam na dalsze propozycje. Wiem, ze pokoj jednoosobowy nie jest latwo dostac, ale moze sie uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
agosto4 Re: Bolonia i Florencja - nocleg 22.08.08, 18:45 Może przydadzą Ci się stronki, które przeglądam , bo sama jestem zainteresowana noclegiem we Włoszech. Poszperaj tu pl.reserver.it/hotel_1082.html www.domy-letniskowe.com/hotel.php www.nocowanie.pl www.hotelsdiscovery.net www.initalia.it www.booking.com , a poza tym na forum sa tez namiary na strony z hostelami. Napewno ktoś tu jeszcze podrzuci Ci propozycje . Odpowiedz Link Zgłoś
gierapka Re: Bolonia i Florencja - nocleg 25.08.08, 10:55 bardzo dziekuje za namiary:) Bede szperac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga.74 Re: Bolonia i Florencja - nocleg IP: *.cust-adsl.tiscali.it 25.08.08, 11:22 pl.reserver.it/city_2-0.html NA TEJ STRONIE ZNAJDZIESZ KILKA PROPOZYCJI WE FLORENCJI A NA TEJ W BOLONII pl.reserver.it/city_520-0.html Odpowiedz Link Zgłoś
gierapka Re: Bolonia i Florencja - nocleg 25.08.08, 11:41 dzieki rowniez:) Chociaz nie wiem czy nie zmienie kierunku o do Rzymy nie polece....:) Mile widziane rowniez propozycje noclegowe. Pozdr, G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga.74 Re: Bolonia i Florencja - nocleg IP: *.cust-adsl.tiscali.it 25.08.08, 12:28 pl.reserver.it/city_1-0.html Na tej stronie znajdziesz duży wybór hoteli i b&b Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Bolonia i Florencja - nocleg 25.08.08, 19:24 A zależy Ci na osobnym pokoju? Najtaniej jest spać w hostelu w pokoju kilkuosobowym. Może nie jest to zbyt komfortowe, ale zawsze można spotkać kogoś ciekawego, wymienić się informacjami... Ja mogę jedynie materac zaproponować;) ale to dopiero od października:) Odpowiedz Link Zgłoś
gierapka Re: Bolonia i Florencja - nocleg 26.08.08, 12:02 spanie w pokoju wieloosobowym raczej mnie nie interesuje. Zdecydowanie wole pokoj tylko dla siebie:) Ale dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
al9 Bolonia, Florencja, Rzym może Tarrnobrzeg? 26.08.08, 13:07 dzieki rowniez:) Chociaz nie wiem czy nie zmienie kierunku o do Rzymy nie polece....:) Mile widziane rowniez propozycje noclegowe. ------- może się zdecyduj gdzie jedziesz a potem pytaj... juz Ci chciałem cos podpowiedzieć ale doczytałem o Rzymie... Szanuj proszę czas, zwłaszcza nie swój.. al Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bolonia, Florencja, Rzym może Tarrnobrzeg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 13:35 warto zajrzeć na stronę www.accomline.com - korzystałam, oferty ciekawe, czasami są hotele, których nie ma w innych wyszukiwarkach np. na booking.com. Jest opcja last minute - w ten sposób zmieniłam rezerwację kilka dni przed wyjazdem na znacznie tańszy hotel. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka23 Re: Bolonia i Florencja - nocleg IP: 213.134.188.* 05.03.09, 17:33 Wybieramy się z grupą przyjaciół 31 marca do Bolonii na 2 dni. Jest nas 9 osób. Szukałam na różnych stronach taniego noclegu. Bardzo nam zależy na oszczędności, bo jesteśmy studentami. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu czegoś rozsądnego. Wiadomo, że lepiej zapytać kogoś kto ma jakieś doświadczenie:)Liczę na Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bonalisa Re: Bolonia i Florencja - nocleg 05.03.09, 20:26 Ja nocowałam w Albergo Pallone, blisko dworca ale również centrum historycznego. Nie wiem jak jest z miejscami w tym czasie ale warunki są całkiem OK - czysto, łazienki co prawda na korytarzu ale wyremontowane a w pokojach umywalki.Nie jest może za bardzo przytulny ale nie można miec wszystkiego ;-) Na stronie jest info, że dwójka kosztuje 50 euro, trójka 70 euro. www.albergopallone.it/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Bolonia i Florencja - nocleg IP: 193.201.167.* 06.03.09, 09:53 Spróbujcie poszukać na stronie www.hihostels.com Są tam schroniska młodzieżowe w różnych miejscach, standard całkiem ok i ceny też przystępne. Ewnetualnie druga strona z której często korzystam to www.hostelworld.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble jak chcesz miec pokoj tylko dla siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 11:59 to plac,placic nie chce , a wymagania ma. albo jedno albo drugie Odpowiedz Link Zgłoś