geomax 16.02.09, 11:17 Witam ! Byłem w zeszłym roku w czerwcu na Elbie i tak mi się spodobało,że mogę polecić apartamenty i podesłać kilka zdjęć mailem. Adam - e-mail: geomax@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: ELBA polecam - sprawdzone 16.02.09, 17:27 a moglbys pare zdjec tu pokazac? Nie wybieram sie, ale chetnie zobacze Odpowiedz Link Zgłoś
geomax Re: ELBA polecam - sprawdzone 18.02.09, 12:12 Proszę bardzo - widać na fotkach mój apartament, plażę najbliższą i Portoferraio - najbliższe miasto. picasaweb.google.pl/Adasko111/Elba2008?feat=directlink Odpowiedz Link Zgłoś
ewa553 Re: ELBA polecam - sprawdzone 19.02.09, 09:48 dzieki, sliczne miejsce. bylam pare razy na Elbie, tez znam takie fajne miejsca. najmilej wspominam Hotel Oleandro w San Andrea. Tez tak idyllicznie lezacy, malenki hotelik, tez z takim tarasem powyzej wody. Sliczna wyspa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: ELBA polecam - sprawdzone IP: *.171.198.152.static.crowley.pl 22.02.09, 08:28 Witaj, wybieram sie własnie w czerwcu na Elbę. Ze wzgledu na kurs euro chyba bedziemy celowac w namiot, ale jak apartament o którym wspominasz ma dobre ceny to warto rozważyć. Mozesz podesłać jakies namiary aby to sprawdzic? A jak pogoda w czerwcu na Elbie? Ciepła woda? mam małego synka, 1,5 roku i pogoda ma znaczenie, ale tez za gorąco nie moze byc ,stąd pomysł czerwca. Pozdrawiam Andy Odpowiedz Link Zgłoś
geomax Re: ELBA polecam - sprawdzone 22.02.09, 13:35 Mam nadzieję,że nie złamię regulaminu tego forum :-) Namiary bezpośrednie: www.ali.isoladelba.it/ Ja rezerwowałem przez włoską agencję /wtedy nie miałem bezpośrednich namiarów/: www.elbalink.it/appartamenti/drupeole/index_en.htm Woda była ciepła i moje ośmiolatki nie chcieli z niej wychodzić. Koszty małe nie były niestety bo płaciłem za tydzień ok. 600 € Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: ELBA polecam - sprawdzone IP: *.osiedle.net.pl 22.02.09, 14:33 witam, byłam na tej stronie i mam pytanie, za który apartament płaciłaś 600 euro? Ilu osobowy? Czy tam są ceny za apt czy od osoby? Pozdrawiam, mw Odpowiedz Link Zgłoś
geomax Re: ELBA polecam - sprawdzone 23.02.09, 11:06 Ja miałem apartament Oleandro - w sam raz dla 4 osób. Na górze było łóżko małżeńskie a na dole 2 krótsze łóżka dla dzieci. Poza przelotnym deszczem miałem pogodę więc do pokoju tylko na spanie :-) Cena była za apartament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDY Re: ELBA polecam - sprawdzone IP: *.171.198.152.static.crowley.pl 23.02.09, 16:10 Dzieki za odpowiedz. 600 euro za tydzien.. 1200 za dwa ..przy obecnym kursie poza zasiegiem. moze na emeryturze;-) Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al9 przepraszam, że pytam, ale... IP: *.teleton.pl 23.02.09, 16:45 co można robic 2 tygodnie na wyspie wielkosci Elby? pytam szczerze mając doświadczenia z Rodos i Krety.. pozdr al Odpowiedz Link Zgłoś