assim 05.06.06, 11:12 moze ktos gdzie w portugalii (najlepiej dla mnie - w lizbonie) zauwazyl? pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capretta Re: polskie koszulki 05.06.06, 11:17 Ty szukasz polskich koszulek, a ja ... zastanawiałam się przez jakiś czas czy kupić jako prezent Portugalczykowi taką koszulkę. Jednak zrezygnowałam z tego pomysłu, bo przecież "nasi" tak grają ... szkoda gadać. :( Odpowiedz Link Zgłoś
assim Re: polskie koszulki 05.06.06, 12:21 kup, kup. portugale uwielbiaja takie rzeczy, beda z duma chodzili w takiej koszulce niezaleznie od kondycji naszej ekipy ;) pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś
capretta Re: polskie koszulki 07.06.06, 16:44 Dzięki za podpowiedź. Sądziłam, że uwielbiają piłkę, ale raczej gwiazdy tego sportu ich interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: polskie koszulki 05.06.06, 12:47 U narzeczonego w szafie - koszulka reprezentacyjna i Legii (kolekcjonuje rozne, ex-pilkarz obecnie tez zawodowo zwiazany z futbolem), ja mam dres z duzym napisem Polska i bardzo bialo-czerwony (zahandlowany z Szymonem Ziolkowskim dawno temu) i bardziej dyskretna koszulke z orlem zakupiona ostatnio w Warszawie. Tak sie tylko chwale, zaden z wymienionych przedmiotow nie jest na sprzedaz :) Odpowiedz Link Zgłoś
xavier111 Re: polskie koszulki 07.06.06, 12:34 w czasie ostatnich mistrzostw europy corte ingles na pietrze z moda mlodziezowa mial bogaty zestaw tanich i fajnych tiszertow dla kibicow. sam sobie kupilem francje i grecje, nie dlatego ze kibicuje tym zespolom, ale dlatego ze mi sie podobal fason i kolor:) moze i na ten sezon przygotowali cos podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś