libertine 02.03.05, 12:00 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2579454.html szczerze mówiąc bałbym się tego posłuchać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: beatles w operze? 02.03.05, 12:05 A ja bym chętnie posłuchał. Interesują mnie wszelakie, nawet najbardziej dziwaczne, interpretacje Beatlesów. Odpowiedz Link
libertine Re: beatles w operze? 02.03.05, 13:37 a właśnie, słyszałeś wersje elvisa? ja znam 'hey jude', 'yesterday' i 'something'. moim zdaniem bardzo dobre, szczególnie 2 pierwsze, a 'yesterday', którego nigdy nie lubiłem po raz pierwszy mi się podoba. Odpowiedz Link
cze67 Re: beatles w operze? 02.03.05, 13:39 libertine napisał: > a właśnie, słyszałeś wersje elvisa? ja znam 'hey jude', 'yesterday' > i 'something'. moim zdaniem bardzo dobre, szczególnie 2 pierwsze, > a 'yesterday', którego nigdy nie lubiłem po raz pierwszy mi się podoba. Oczywiście, że słyszałem. Ale, powiem Ci szczerze, średnio mi się podobają. Np. wspomniany w innym wątku Nick Cave z Here Comes The Sun - o wiele bardziej. Choć Elvisa lubię. Odpowiedz Link