janek0 26.08.05, 21:53 Z okazji konceru Jeana-Michela Jarre'a w naszym kraju, pozwolę sobie zadać Wam zagadkę: Ile lat ma JMJ ? Proszę nie guglać, i strzelać tylko na podstawie wyglądu w/w. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: Zagadka 26.08.05, 21:56 A jak ktoś nie wie jak teraz JMJ wygląda? :) I po czemu takowe pytanie w ogóle? :)) Odpowiedz Link
janek0 Re: Zagadka 26.08.05, 21:58 grimsrund napisał: > A jak ktoś nie wie jak teraz JMJ wygląda? :) To niech se włączy program 1 Telewizji Polskiej. Będzie miał tam wiele zbliżeń. > I po czemu takowe pytanie w ogóle? :)) W przyszłości się to wyjaśni. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Zagadka 26.08.05, 22:06 Ma w d***e program 1 Telewizji Polskiej bo ogląda Bruca Willisa robiącego tatara z dwóch gangów w LAST MAN STANDING na tefałenie :) Odpowiedz Link
janek0 Re: Zagadka 26.08.05, 22:09 grimsrund napisał: > Ma w d***e program 1 Telewizji Polskiej bo ogląda Bruca Willisa robiącego > tatara z dwóch gangów w LAST MAN STANDING na tefałenie :) No to dla ułatwienia dodam (Doda M. ?) że BW jest młodszy od JMJ. Odpowiedz Link
mechanikk Re: Zagadka 26.08.05, 21:59 pewnie sie okaze ze JMJ ma z 70, ale dobrze zakonserwowany, Cher muzyki elektronicznej ;)) Odpowiedz Link
jarecki32 Re: Zagadka 26.08.05, 22:00 jesli juz taka zagadka jest to znaczy, ze musi byc wiekowy bo wyglada mlodo strzelam : 60 Odpowiedz Link
mameluch Re: Aha, rozwiązanie będzie po koncercie n/t 26.08.05, 22:08 ale ja mecz oglądam!;) Odpowiedz Link
grimsrund Re: Aha, rozwiązanie będzie po koncercie n/t 26.08.05, 22:10 Precz z meczem - naszego Jurka zniszczyli :(( (kurde, ale Ruskim kibicować... nie wolno przed takim wyborem stawiać!! :(( ) Odpowiedz Link
janek0 Re: Aha, rozwiązanie będzie po koncercie n/t 26.08.05, 22:11 mameluch napisał: > ale ja mecz oglądam!;) Benitez też jest młodszy. Odpowiedz Link
janek0 No tak... 26.08.05, 22:47 ...skoro wszyscy już wiedzą, to powiem. Jest on rocznik 1948, a zagadka była dlatego, bo zdziwiłem się, że się NIC nie zmienił od lat 80-tych (z których to czasów go jeszcze pamiętam). No, ale tatuś też jest długowieczny, więc to pewno rodzinne. Odpowiedz Link
cze67 Re: No tak... 27.08.05, 10:34 Mam to samo co janek0. Niedawno w Media Markecie widziałem kawałek jego koncertu z Chin z zeszłego(?) roku I pomyślałem, widząc kolesia za klawiaturą, że to jakiś jego muzyk, bo niemożliwe, żeby Jarre teraz wyglądał jak Jarre sprzed 20 lat. A jednak. Także byłem ogromnie zdziwiony. Ktoś go o to nawet zapytał. Jarre odpowiedział (i tu dla niego plus), że jego sposobem na tak młodzieńczy wygląd jest ... poranne słuchanie Chopina... Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: No tak... 27.08.05, 11:23 grimsrund napisał: > "Słuchanie"... to tak to teraz nazywają? :)) Hehe, ponoś Żar PIŁ również do tego znaczenia nazwiska Chopina ;) Odpowiedz Link
perlagina lifting!!! ludzie, to był lifting!!! 27.08.05, 23:27 no właśnie, ja też jestem za tym, że zrobił sobie lifting, tak jak nasza 'kochana prezydentowa' i pewnie w tym wieku miałby typowy męski brzuszek, a zrobił sobie dodatkowo odsysanie tłuszczu, również jak nasza prezydentowa... ech i pewnie nie ma celulitu...szczęściarz;) ale tak na serio serio, to ma facet klasę. strasznie chciałabym być na tamtym koncercie. oglądałam go wprawdzie naprzemiennie z meczem, ale efekty świetlne były niesamowite. i ogólnie, takie wydarzenie... a ja przed telewizornią z popcornem, zamiast w Gdańsku:/ Odpowiedz Link
ilhan Re: lifting!!! ludzie, to był lifting!!! 27.08.05, 23:29 perlagina napisała: > no właśnie, ja też jestem za tym, że zrobił sobie lifting, tak jak nasza > 'kochana prezydentowa' i pewnie w tym wieku miałby typowy męski brzuszek, a > zrobił sobie dodatkowo odsysanie tłuszczu, również jak nasza prezydentowa... ec > h > i pewnie nie ma celulitu...szczęściarz;) > ale tak na serio serio, to ma facet klasę. Jak nasza pre... hehehehe. Odpowiedz Link
perlagina Re: lifting!!! ludzie, to był lifting!!! 27.08.05, 23:43 no nie...Ty też przeciwko naszej prezydentowej??? dogorywa kobietka, to fakt. niedługo prasa się rozpisze o prezydentowej-anorektyczce, której 'serce krwawi'... patrzcie, jak to czasy się zmieniają...Kochanowski pisał, że 'serce roście', Kwaśniewska, że krwawi... Czego te ludzie nie wymyślą...;) A jeśli zaś chodzi o klasę naszej prezydentowej, to wydaje mi się, że nie klasa odgrywa tu rolę, lecz styliści;) dobranoc:) Odpowiedz Link