ilhan 22.10.06, 19:23 A co tam, tamtego wątku pewnie nikt poza trzema osobami na krzyż nie czyta, więc niech będzie w oddzielnym. Dziś w audycji przez bite dwie godziny wokalista Afro Kolektywu hehe. Od 20.00 w Kampusie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obly Re: dla nie-warszawiaków 22.10.06, 22:26 ja chcialem powiedziec ze było miło jak w rodzince ;)))) niemniej miałem radość z tuxedomoon, kejt busz oraz smierci fredka z płyty jaka teraz próbuje miec!!! zacier potraktujmy jako "zart prezentera" który nieco moze nam przyblizyc iż cała muzyka punk i post punk ma korzenie ludyczne w XVIII wieku ogólnie rzecz biorąc było to spotkanie angielskiej flegmy z zywotnością bronxu i w ogóle... sama słodycz Odpowiedz Link
ilhan Re: dla nie-warszawiaków 22.10.06, 23:28 Zainteresowanych informuję, że playlista pojawi się jutro jak znajdę czas żeby ją spisać, gdyż była mocno improwizowana, gdyż glebo's car was on fire i spotkaliśmy się 5 minut przed wejściem na antenę. Dziękujemy wszystkim ziomom i ziomalkom, którzy się pofatygowali. Odpowiedz Link
ilhan Re: dla nie-warszawiaków 23.10.06, 10:09 Scritti Politti - Wood Beez (Pray Like Aretha Franklin) Fat Back - King Tim III (Personality Jock) The Stranglers - The Men They Love To Hate The Car Is On Fire - Can't Cook (Who Cares?) The Human League - Lebanon The Pharcyde - Runnin' Guillemots - Trains To Brazil Funkadelic - Hit It And Quit It Squeeze - If I Didn't Love You Republika - Śmierć w bikini Bush Babees - Love Song Tuxedomoon - In A Manner Of Speaking Sublime - Hope Madness - Missing You Bran Van 3000 - Astounded (feat. Curtis Mayfield) Curtis Mayfield - Freddie's Dead Curtis Mayfield - Give Me Your Love Curtis Mayfield - No Thing On Me Kate Bush - The Experiment IV Zacier - Zaloty Staszka Gąsienicy Junior Boys - FM Odpowiedz Link
obly Re: dla nie-warszawiaków 23.10.06, 10:49 już mam cała płytę soulfly jest fajna i godna Odpowiedz Link
grimsrund Re: Afromaxisingiel 23.10.06, 11:21 Mało że nie nagrał - nawet nie słuchał, bo zapomniał... :( Odpowiedz Link
roar Re: Afromaxisingiel 23.10.06, 17:40 ...fajnie. Zawsze przegapię najfajniejsze. Zawsze. Odpowiedz Link
ilhan Afroffensywa 03.11.06, 17:02 Przeklejam bo jestem leniwy: "Natomiast trzeciego listopada w radiowej Trójce, w audycji Offensywa o 22, zespół przyjdzie i zespół zagra na żywo dwa numery z "Czarno widzę" oraz jeden PREMIEROWY i jeden KOWER. Kto przegapi, ten jest wąsatym policjantem pedałem." Ja nie chcę być wąsatym itd., więc będę słuchał. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Afroffensywa 03.11.06, 17:12 Nu, nareszcie na czas zapowiedzieli! Trudno będzie, bo Trujki nie słucham, ale się trza jakoś będzie zdobyć :) Odpowiedz Link
grimsrund Re: Afroffensywa 04.11.06, 00:02 He he, no plątał się tam jakiś Glebo, ale największą atrakcją była wszak Ania G.! Nie uprzedzony o jej "entree" doznałem momentalnie i tak głęboko, że mało brakowało, a teraz musiałbym zaczynać zapuszczać wąsy :) Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: Afroffensywa 04.11.06, 04:45 Jakby kto chciał posłuchać to tu są numery które zagraliśmy. Nowy: afrokolektyw.elysium.pl/bardzo_milo_z_mojej_strony.mp3 Cover: afrokolektyw.elysium.pl/sos_dla_planety.mp3 Odpowiedz Link
cze67 Re: Afromaxisingiel 23.04.07, 10:27 A ja się bardzo cieszę na skakanie pod sceną na Openerze wraz z dziesiątką widzów-forumowiczów w czasie występu Kolektywu. Nawet bardziej mnie to rajcuje niż występ Sonic Youth. Sorry Kim. Odpowiedz Link
ilhan Re: Afromaxisingiel 23.04.07, 12:03 Dziwnie się czuję po tej audycji :| Za to spisałem playlistę: Afro Kolektyw - Paranojanabloku China Crisis - Wishful Thinking Pharcyde - Oh shit The Specials - Rat Race Newtone - Wish I Sang Like Marvin Gaye Nick Cave & The Bad Seeds - Thirsty Dog Sam Cooke - Wonderful World Johnny Cash - A Boy Named Sue Murs & 9th Wonder - Bad Man! Nelly Furtado - Afraid Oppositon - Crawl To Me Fettes Brot - Jein Pet Shop Boys - What Have I Done To Deserve This? Morrissey - How Could Anybody Possibly Know How I Feel? The Smiths - Heaven Knows I'm Miserable Now The Smiths - Unloveable The Smiths - Rubber Ring Redman - I'll Bee Dat! ? - ? Te Tris - Magnum Papa Dance - Ocean wspomnień Odpowiedz Link
ilhan Re: Afromaxisingiel 23.04.07, 12:06 cze67 napisał: > ilhan napisał: > > > ? - ? > > Zaliczyłeś zwał? Nie możemy powiedzieć co to było, bo *** **** ** by nas zabił, że to zagraliśmy. Podobno. Odpowiedz Link