moore_ash 06.02.07, 16:54 ktos sie wybiera? ja wlasnie zamowilem bilety na marillion, na rhcp czkeam:) w holandii marillion wyprzedany na pniu:) pzdr. tb Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomash8 Re: RHCPi marillion 07.02.07, 10:02 Jak będe miał fundusze to się wybiorę na RHCP:) A jak nie będę miał funduszy to otworze okno i sobie posłucham :P Odpowiedz Link
cze67 Re: RHCPi marillion 07.02.07, 10:07 Rozmawiałem wczor z kumplem, który stwierdził, że tłuc się setki kilometrów, żeby usłyszeć numery RedHotów z kilku ostatnich kiepskich płyt i, być może, jakieś rodzynki na deser, to jednak zbyt ryzykowne. Odpowiedz Link
t.o.m.e.k Re: RHCPi marillion 07.02.07, 11:01 Na pewno Marillion tak - nie odpuściłem ich żadnej regulanej i biletowanej trasy, a że zagrają tym razem w Poznaniu no to nie ma co sie zastanawiać. RHCP - no może to byc niezły show, ale sezon wiosenno-letni zapowiada się bardzo intensywnie i kto wie, czy nie będzie trzeba dokonywać jakichś bolesnych wyborów. Genesis, Stonesi (mówiło się niedawno) w Chorzowie, Ozzy/Zakk w Pradze, może Open'er z Bjork i Muse... A nie daj Boże Policjanci gdzieś blisko (Berlin np.)? Odpowiedz Link
moore_ash Re: RHCPi marillion 07.02.07, 16:57 lepiej miec z czego wybierac niz isc na byle duperele byla na cokolwiek pojsc bo nic innego sie nie dzieje:) na policjantow tez czekam, ale jeszcze nic pewnego, wiec biore to co juz jest, najzwyzej bedzie tzreba sprzedac butelki:> pzdr. tb Odpowiedz Link