aard 19.01.05, 12:07 Na Wielkiej Krowi w Zakrowanem odbyły się zawody. Wygrał Adam Muuułysz, drugi był Łukasz Muuuczek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Inne krowie sporty 28.02.05, 16:27 przede wszystkim: jazda na krowerze, cowboxing (ach, te mniezapomniane chwile naROŻniku) i oczywiście rodeo. Kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s Re: Inne krowie sporty 28.02.05, 17:57 Do moich najulubieńszych sportów należy pływanie krowlem. Jako miłośniczka mlekkoatletyki nie mogę ponadto zrozumieć uporu MKOL w kwestii niedopuszczenia do igrzysk pięknej i starożytnej dyscypliny pchnięcia krową. Wygląda to niestety na efekt lobbingu amatorów pchnięcia kurą. Oburzające. A czy graliście kiedyś w siad!krówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
aard ja grałem w szczykrowniaka! 03.03.05, 10:51 a także w hokeja na trawie i piłkę rożną. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s Re: Jeszcze inne krowie sporty 04.03.05, 09:57 No bo nie można przecież nie wspomnieć o żuciu oscypkiem. Takim z Krupówek, rzecz jasna, nie zanieczyszczonym owcymi wpływami. Odpowiedz Link Zgłoś