• lidka449 Re: Omega :) errata ;) 10.02.13, 19:22
        taki zespół taki przebój,gdyby tylko chcieli śpiewać w języku angielskim zawojowali by całą
        Europę a i tak dziewczyna o perłowych włosach to suuuuuper hit dla mnie big_grin
        • lvova Re: Omega :) errata ;) 10.02.13, 19:34
          I tak byli znani w Europie smile
          • lidka449 Re: Omega :) errata ;) 10.02.13, 19:52
            wiem, do tej pory lubię ich posłuchać nie tylko w tym utworze w innych również
            np :
            • dwa-filary Re: Omega :) errata ;) 10.02.13, 20:27
              To był mój ulubiony zespół w tamtych czasach smile
              • lidka449 Re: Omega :) errata ;) 10.02.13, 20:32
                Madziarowie dawali czadu wink
                Przypominali mi Deep Purple smile
              • lvova Re: Omega :) errata ;) 10.02.13, 20:33
                W tamtych czasach było dużo fajnych zespołów smile
                  • leziox Re: Omega :) errata ;) 11.02.13, 08:16
                    Zwlaszcza Hajnali Ocean jest fajny.Zreszta co tu gadac,to byly fajne czasy pod wzgledem muzyki,nowych super zespolow i utworów,ktore beda grane jeszcze za 100 lat,jesli ten swiat tyle czasu bedzie istniec.Byly idealy,byly marzenia,walka o lepsze jutro,hippisi,walka z komuna,Woodstock,itd,itp.
                    A co mamy teraz?Masowa sieczke,konkursy na piosenkarzy w tv,ktorzy to piosenkarze po jednym wymuszonym hicie znikaja na zawsze w oceanach niepamieci.
                    Ja nie mowie ze bylo zawsze slodko,ale nasza mlodosc nie byla tak bezbarwna jak mlodosc tych biednych dzieciaków,miotajacych sie teraz od fejsboga do skypa,szukajacych przyjaciol na setki i nie majacych tak naprawde ani jednego.
                    Ot,tak mnie jakos wzielo na wspominki,kochane ludziska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka