lvova Omega :) errata ;) 10.02.13, 19:00 OMEGA Gyöngyhajú lány (Dziewczyna o perłowych włosach) Odpowiedz Link
lidka449 Re: Omega :) errata ;) 10.02.13, 19:22 taki zespół taki przebój,gdyby tylko chcieli śpiewać w języku angielskim zawojowali by całą Europę a i tak dziewczyna o perłowych włosach to suuuuuper hit dla mnie Odpowiedz Link
lidka449 Re: Omega :) errata ;) 10.02.13, 19:52 wiem, do tej pory lubię ich posłuchać nie tylko w tym utworze w innych również np : Omega - Hajnali Ocean Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Omega :) errata ;) 10.02.13, 20:27 To był mój ulubiony zespół w tamtych czasach Odpowiedz Link
lidka449 Re: Omega :) errata ;) 10.02.13, 20:32 Madziarowie dawali czadu Przypominali mi Deep Purple Odpowiedz Link
lvova Re: Omega :) errata ;) 10.02.13, 20:33 W tamtych czasach było dużo fajnych zespołów Odpowiedz Link
lidka449 Re: Omega :) errata ;) 10.02.13, 20:45 Omega - Emlék. Omega- Eltakart világ Omega - Varázslatos. fehér kő Odpowiedz Link
leziox Re: Omega :) errata ;) 11.02.13, 08:16 Zwlaszcza Hajnali Ocean jest fajny.Zreszta co tu gadac,to byly fajne czasy pod wzgledem muzyki,nowych super zespolow i utworów,ktore beda grane jeszcze za 100 lat,jesli ten swiat tyle czasu bedzie istniec.Byly idealy,byly marzenia,walka o lepsze jutro,hippisi,walka z komuna,Woodstock,itd,itp. A co mamy teraz?Masowa sieczke,konkursy na piosenkarzy w tv,ktorzy to piosenkarze po jednym wymuszonym hicie znikaja na zawsze w oceanach niepamieci. Ja nie mowie ze bylo zawsze slodko,ale nasza mlodosc nie byla tak bezbarwna jak mlodosc tych biednych dzieciaków,miotajacych sie teraz od fejsboga do skypa,szukajacych przyjaciol na setki i nie majacych tak naprawde ani jednego. Ot,tak mnie jakos wzielo na wspominki,kochane ludziska. Odpowiedz Link