kejciurek 25.04.10, 14:00 czy może ktoś mi polecić salon, gdzie panie radzą sobie z małymi dziećmi (1,5 r) ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutk-a Re: fryzjer dziecięcy 25.04.10, 17:23 my chodzimy do michell ale Szymon jest egzemplarzem przyjaznym rodzicom i innym osobom więc niespecjalnie stawiał opór przy scinaniu włosów. Mają takie śmeiszne krzesełko dla dzieci z kierownicą. płaciny jakieś 15zł. w wawie na foksal jest fryzjerkowo i tam sobie radzą z każdym dzieckiem;) tak twierdzą moi znajomi , którzy tam chodzą. www.fryzjerkow.pl Odpowiedz Link
kejciurek Re: fryzjer dziecięcy 25.04.10, 19:14 dzieki za informacje może spróbujemy najpierw z tym michell, tylko gdzie to jest? Odpowiedz Link
nutk-a Re: fryzjer dziecięcy 25.04.10, 22:42 w takim nowym bloku za przedszkolem na Tuwima Odpowiedz Link
dzidzius81 Re: fryzjer dziecięcy 25.04.10, 22:44 Ja proponuje na ul . Kopernika (na przeciwko Solarisa) firma chyba się nazywa studio MS (mogłem coś przekręcić) Fryzjerka p. Monika jest tam specjalny kącik do strzyżenia pociech są tam zabawki tv z bajkami itp. i Oczywiście p.Monika ma podejście do dzieci Odpowiedz Link
marcmag Re: fryzjer dziecięcy 27.04.10, 17:12 Ja ze swoim 3 letnim synkim byłam w salonie Classica na przeciwko szpitala. Był pierwszy raz u fryzjera. Maja tam specjalny fotel dla dzieci i kolorowe pelerynki. Pani Aldona była bardzo wyrozumiała i miła. Zaczeła najpierw sie bawic z moim synkiem a dopiero powoli namówiła go na przejażdzkę fotelem. Super. Polecam, Odpowiedz Link