katiklem 29.04.10, 14:14 Czy ma ktoś może namiary lub mógłby polecić dobrego kręgarza w Mińsku Mazowieckim lub okolicy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invention Re: kręgarz 29.04.10, 14:56 Polecam Ryszarda Ulmana w Mińsku na ul. Kolejowej. Mi bardzo pomógł. Odpowiedz Link
katiklem Re: kręgarz 29.04.10, 15:16 dziękuję, a jak do niego dotrzeć, gdzie przyjmuje dokładnie? Czy masz może numer telefonu, jeżeli możesz mi powiedzieć, czy potrzebny był rtg kręgosłupa? Odpowiedz Link
sonia23.1 Re: kręgarz 30.04.10, 10:50 www.ulman.com.pl/terapia.htm jestem ciekawa Twojej opinii po wizycie. Odpowiedz Link
katiklem Re: kręgarz 30.04.10, 12:51 nie skorzystałam niestety, ale za to pomógł mi pan Dariusz Gierat www.mocdotyku.strefa.pl/index.html jestem zadowolona, ból znacznie mniejszy, ale nie skończy się na jednym masażu, pan przyjeżdża do domu. Odpowiedz Link
kradam Re: kręgarz 30.04.10, 22:20 Kręgarze to byli godni uwagi 20 lat temu. Teraz szczęśliwie są już doszkoleni fizjoterapeuci, którzy bardziej trwały efekt osiągają w bezpieczniejszy sposób. W MM: www.kinesion.pl Odpowiedz Link