kejciurek 15.08.10, 17:37 czy możecie mi polecić kogoś, kto zajmie sie wycyklinowaiem parkietu? jaki jest koszt takiej usługi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pelfort Re: cyklinowanie 27.08.10, 08:59 Proponuję zrobić rozeznanie w internecie. Ceny w Mińsku mogą być wyższe niż np. w W-wie nie mówiąc o innych regionach. Koszt pełnej usługi czyli trzykrotne cyklinowanie, szpachlowanie , polerowanie i trzykrotne lakierowanie ( bez materiałów ) kształtuje się w granicach 23 - 35 zł za metr kwadratowy. Proszę uważać ponieważ ceny te dotyczą tylko tej konkretnej usługi. Jeżeli podłogi są olistwowane to dochodzi koszt zdjęcia listew ich ewentualnej regeneracji i powtórnego założenia. Założenie listew to ok 3-8 zł za metr bieżący, czyli za metr kwadratowy dochodzi analogicznie 3-8 zł. Ceny są teoretycznie cenami netto, należy doliczyć vat w przypadku wymagania faktury. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
alamakota2323 Re: cyklinowanie 22.10.10, 13:06 Witam ja osobiscie polece pana Ryszarda 257582997. Ten pan mieszka na gliniaku to przy samym mińsku. Odpowiedz Link
alamakota2323 Re: cyklinowanie 22.10.10, 13:09 Witam ja polecam Pana Ryszarda mieszka na gliniaku , ceny ma ok, jednak żeby powiedzieć ci koszt będzie chciał zobaczyć podłogi. tel do niego 0257582997 Odpowiedz Link
robdej Re: cyklinowanie 21.04.13, 20:01 A ja polecam spytać o wycenę tego Pana: parkiety-warszawa.pl/cyklinowanie Odpowiedz Link