05.02.11, 11:17
wracałem z pracy przez miński las i widzałem koło mazy parkę uprawiającą miłość...ropzusta w mieście!
Obserwuj wątek
    • carte_blanche1 Re: Rozpusta 05.02.11, 11:35
      Stary jesteś to zazdrościsz.
      • olo-bolo-olo Re: Rozpusta 05.02.11, 14:39
        Widocznie nie robił tego nigdy na łonie natury.
    • azman Re: Rozpusta 05.02.11, 14:47
      redaktorek po prostu zazdrości bo sam już od dawna nie może
      • olo-bolo-olo Re: Rozpusta 05.02.11, 15:02
        Czyli dla ''młodegokombajnisty'' to nie rozpusta.
        • prawdziwy-piotrek Re: Rozpusta 05.02.11, 20:09
          Starykombajnisto, chwalisz się czy żalisz?
          Było nie patrzeć.
    • kaskakarolina Re: Rozpusta 06.02.11, 10:25
      Tylko im pozazdrościć bo w takich warunkach atmosferycznych to mnie by się chyba odechciało:)
      • mortal_kombat11 Re: Rozpusta 06.02.11, 12:24
        a ja polecam w pracy, gdy za drzwiami dookoła kręcą się niczego nieświadomi ludzie;)
        • mr.ciekawski Re: Rozpusta 06.02.11, 12:56
          można też w przymierzalni, choć nie wszystkie do tego się nadają :))
          • mortal_kombat11 Re: Rozpusta 07.02.11, 12:49
            HM ma całkiem spore..a i toalety w McDonaldzie są całkiem wygodne, tylko jak czyste są;)
            • perdition-pl Re: Rozpusta 07.02.11, 16:57
              Wracając do meritum - wyjaśniło się, czym były owe tajemnicze ''fuksy erekcji'' :>
              • mr.ciekawski Re: Rozpusta 10.02.11, 20:48
                Panie Redaktorze, czy nie ma Pan lepszych pomysłów na artykuły w swojej gazetce niż kopiowanie większej części tego wątku do najnowszego numeru CS? Co się z Panem dzieje?
                Co się tyczy tytułu artykułu o którym wspomniał perdition-pl "Fuksy erekcji" to napiszę krótko: żenua...
                • kaskakarolina Re: Rozpusta 11.02.11, 09:17
                  mr.ciekawski napisał:

> Panie Redaktorze, czy nie ma Pan lepszych pomysłów na artykuły w swojej gazetce
                  > niż kopiowanie większej części tego wątku do najnowszego numeru CS? Co się z P
                  > anem dzieje?
                  > Co się tyczy tytułu artykułu o którym wspomniał perdition-pl "Fuksy erekcji" to
                  > napiszę krótko: żenua...

Nie znam sie na prawach autorskich ale czy za kopiowanie wypowiedzi to nie należy się jakaś kasa????:))))
    • bun2007 Re: Rozpusta 07.02.11, 20:57
      Niech uprawiają, skoro nie mają gdzie, tylko niech nie zostawiają po sobie w lasach gumek, kubków po napojach i opakowań po jedzeniu. Bo niestety tak się właśnie dzieje. Nie raz w moim lasku widywałam takie parki, ale co zostawiają po sobie, to jest dramat. Przykro to sprzątać. Naprawdę, seks przedmałżeński nie musi wiązać się z chamstwem.
      • starykombajnista Re: Rozpusta 11.02.11, 13:28
        stanowczo dementuję jakobym był redaktorem naczelnym "Co słychać?". jeśli ktoś z forumowiczów mi nie wierzy gotów jestem się spotkać i porozmawiać na ten temat. Propozycje spotkania proszę kierować poprzez priv.
        • mazoviak Re: Rozpusta 11.02.11, 16:36
          starykombajnie a ty nigdy nie uprawiałeś miłości w lasku? Ten lasek o którym mówisz to pewnie tak zwana pompka a sama nazwa już świadczy za siebie , heh oczywiście żartuję z tym że słowo pompka kojarzy mi się tylko z jednym:) Pozdrawiam
    • mariann.koniuszko Re: Rozpusta 11.02.11, 18:27
      Zupełnie jak psy na trawniku.
      Niech robią co chcą i gdzie chcą, ale tak, żeby inni nie widzieli - seksualność jest sprawą osobistą. Tak samo nie chcę aby ktoś na ulicy przed moim oknem wymachiwał mi siusiakiem podczas parady miłości/wolności/równości.
    • pa_kol_p Re: Rozpusta 11.02.11, 19:04
      starykombajnista napisał:

> wracałem z pracy przez miński las i widzałem koło mazy parkę uprawiającą miłość
      > ...ropzusta w mieście!

Gdzie ta maza? Moze tam wycieczka :)
    • pakmanik Re: Rozpusta 16.02.11, 10:56
      co komu do tego, przynajmniej są za pan brat z przyrodą, oby nie niszczyli ściółki i pozbywali się gumowych skórek po owocach miłości na łonie natury. Do kosza do kosza z lateksowymi gumeczkami, a nie pod krzaczek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka