ewek0428 26.09.11, 22:03 Co myślicie o zespole na wesele Rainbow (z Mińska) i o Palermo (z Łochowa)? Był ktoś może z was na takim weselu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwony_barszczyk_z_uszkami Re: Zespół Rainbow i Palermo 27.09.11, 09:27 Ja byłam jakiś miesiac temu na weselu z Rainbow. Są super - weseli, dobrze grają, potrafią powiedzieć coś pociesznego i dobrze poprowadzić wesele. Przed weselem można wszystko z nimi uzgodnić, że np. nie chce się, żeby powiedzmy spiewali drużbom "gorzko" itp. Bardzo sympatyczna i utalentowana wokalistka. Generalnie - polecam Rainbow bo są super. Odpowiedz Link
ewek0428 Re: Zespół Rainbow i Palermo 27.09.11, 21:20 Ile jest osób w zespole i na czym grają? Nie mogę znaleźć ich strony internetowej :( Odpowiedz Link
czerwony_barszczyk_z_uszkami Re: Zespół Rainbow i Palermo 28.09.11, 08:46 Jak każdy zespół - perkusja, klawisze (chyba nawet razy dwa), gitara, chyba jakiś saksofon nawet mieli, ale już nie pamietam... no i wokalistka. Jest 3-4 chłopaków plus ona. Już nie pamiętam takich szczegółów, bo to wesele było 2 miesiace temu. Generalnie grają i tak dla młodych do tańczenia, i fla starszych różne polki i walczyki. Strony internetowej nie mają, ale można znależć spokojnie ich numer. Z tego co wiem, to nie są wcale bardzo drodzy. I niestety mają branie i jeśli chce ich się na wesele, to trzeba sie spieszyć, bo mają już zajete terminy na za 2 lata... ale to trzeba ich zapytać. Odpowiedz Link
narzeczona2013 Re: Zespół Rainbow i Palermo 28.09.11, 13:06 Poszukuję zespołu na wesele z perkusją (zaważyłam, że nie wszystkie zespoły ją mają) czerwony_barszczyk_z_uszkami powiedz mi proszę, czy zespół Rainbow robi często i długie przerwy i czy zabawia gości akordeonem (chodzi mi o przyśpiewki i takie tam :) ) Odpowiedz Link
narzeczona2013 Re: Zespół Rainbow i Palermo 28.09.11, 13:16 a jak myślice o zespole Orion? Odpowiedz Link
ewek0428 Re: Zespół Rainbow i Palermo 28.09.11, 14:05 narzeczona2013 napisała: > a jak myślice o zespole Orion? Też zastanawiam się nad Orionem :) Może ma ktoś jakiś kontakt? Odpowiedz Link
czerwony_barszczyk_z_uszkami Re: Zespół Rainbow i Palermo 28.09.11, 14:47 nie robią przerw między piosenkami wcale. Noo, ewentualnie jak cos tam sie stanie czy cos, ale przerw nie ma. Co do chodzenia z akordeonem - na tym weselu co byłam, to tak nie robili. Wydaje mi sie, że sami tego nie zrobia, ale jakby poprosic, to by się chyba zgodzili... Orion też jest spoko. Dobrze grają i są zabawni. Polecam. Dawno byłam na weselu z nimi, ale podobało mi się. Odpowiedz Link
narzeczona2013 Re: Zespół Rainbow i Palermo 28.09.11, 15:43 czy to jest Orion czy Orionband bo mam problem, nie wiem która strona internetowa jest ich: czwww.planujemywesele.pl/14831-rodzinny-zespol-oriony czy ta: www.orionband.pl/index.php?adres=home Odpowiedz Link
martini.7 Re: Zespół Rainbow i Palermo 28.09.11, 20:46 Czy mówisz o zespole Orion z Mińska, z Otwocka czy z Przasnysza? Odpowiedz Link
empleh Re: Zespół Rainbow i Palermo 02.10.11, 11:59 Orion z mińska nie ma strony - kontakt do nich jest gdzies na forum (zapytajcie wójka google) orion z otwocka pomimo informacji na stronie ww nie sklada sie z 4 osob tylko z 3. dość mała ta orkiestra - choć ładnie śpiewają ;-) Odpowiedz Link
martini.7 Re: Zespół Rainbow i Palermo 03.10.11, 12:06 Jednak chyba zdecyduję się na Kryterium z Pogorzeli, nie wiem czy dobry wybór, czas pokaże. Odpowiedz Link