julia128 08.11.05, 13:01 Czy macie juz sprawdzone miejsca? Nie bylam jeszcze na balu sylwestrowym, a w tym roku chcialabym pojsc. Jakie miejsca polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy4 Re: gdzie na bal sylwestrowy? 09.11.05, 12:57 Kochani!! pomóżcie!! wybieramy się bal sylwestrowy-bal przebierańców, sami sobie organizujemy jak co roku ale już całkiem zabrakło mi pomysłu na przebranie. Wiem na pewno, że będzie czerwony kapturek, diabeł, baletnica i klown. Podpowiedzcie jakiś strój dla dziewczyny i chłopaka. A może jeszcze jak go wykonać jeśli jest bardzo nietypowy. Bardzo proszę o pomoc. Już z góry dziękuję Odpowiedz Link
margot_may Re: gdzie na bal sylwestrowy? 10.11.05, 00:34 a wcześniej jakie miałaś przebrania? nie ma sensu czegoś proponować, jeśli to już było. :) Odpowiedz Link
daisy4 Re: gdzie na bal sylwestrowy? 10.11.05, 08:12 Wcześniej byłam indianką, góralką a zeszłym razem wszyscy byliśmy hipisami. Zależy mi na czymś innym, extra, takim żeby wszystkim opadły szczęki. Tak było kiedyś u nas na imprezie, że po wejściu na salę nie poznaliśmy dwóch osób tak byli przebrani. To był dopiero ubaw!! Odpowiedz Link
patysia104 Re: gdzie na bal sylwestrowy? 17.11.05, 20:00 Co do miejsca balu sylwestrowego to polecam TIR -est!! Sama bym tam poszła ale nie mam kasy ;) A jeśli chodzi o oryginalność przebrania to proponuję się przebrać za parę prezydencką tzn. państwo Kaczyńskich czyli dwie kaczuchy jedna brzydka a druga gruba i mała. Będziecie trendy Odpowiedz Link