slawinska2 17.08.06, 12:06 Witam Mam pytanko, czy ktoś się orientuje gdzie w Mińsku (lub okolicach) jest możliwość kupienia dobrego materaca do spania (duży asortyment,fachowe doradztwo)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmarija Re: Materace 17.08.06, 22:33 W sklepie z meblami sosnowymi na ul. Piułsudskiego, blisko Policji i stacji PKP I PKS. Ja tam kupowałam jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
marbla4 Re: Materace 18.08.06, 08:07 Bylem tam niedawno. Obsluga jest super. Dwie starsze panie (jedna sprzedawczyni, druga kolezanka) siedzialy sobie przy biurku i kopcily na potege papierosy. Spojrzalem na nie z politowaniem i wyszedlem nawet nie ogladajac mebli. Poczulem sie jak za PRL-u pozdr M. Odpowiedz Link
audi Re: Materace 03.09.13, 09:02 za to w starym sklepie obok sosnowych w stronę stacji (przy Argo) nikt nie kopci i można zamówić bardzo dobry materac, jest kompetentna pani i cały stojak z przekrojami materaców- polecam! Odpowiedz Link
slawinska2 Re: Materace 18.08.06, 10:27 a czy ktoś może kupował w sklepie firmowym New Yorker na Warszawskiej? Odpowiedz Link
nie.my Re: Materace 18.08.06, 11:33 slawinska2 napisała: > a czy ktoś może kupował w sklepie firmowym New Yorker na Warszawskiej? Ja kupowalem jakis czas temu, znaczy sie co najmniej 3 lata albo i dawniej, kto to moze pamietac ;-) Myslalem, ze ten sklep upadl ale skoro pytasz znaczy dziala, a przechodzac do meritum z materaca jestem bardzo zadowolony. Wybralem sprezyny z kokosem obustronnym (tak to sie chyba zwie), byl to prawie najtwardszy materac (obecnie wybralbym najtwardszy). Po kilku latach uzytkowania, niejednokrotnie intensywnego (corka ma juz prawie 9 miesiecy) praktycznie sie nie zuzyl. Konkludujac zdecydowanie polecam. Przy zakupie wez po uwage, ze materac jest duzy i ciezko go przewiezc osobowka. Pozdrawiam NieMy Aha, jest jedna wada -> bezsensowna nazwa i logo (ale nie ma jej na materacu wiec to problem tylko przy pobycie w sklepie ;-) Odpowiedz Link
marbla4 Re: Materace 20.08.06, 18:19 A na jakiej wysokosci mniej wiecej jest ten sklep ? Bo jakos nie moge skojarzyc ... Odpowiedz Link
nie.my Re: Materace 20.08.06, 18:59 marbla4 napisał: > A na jakiej wysokosci mniej wiecej jest ten sklep ? Bo jakos nie moge skojarzyc -->W bunkrach czyli w bloku gdzie jest salon Orange vis a vis ZUSu i starego Pewexu a dokladnie w samym srodku tego bloku przy przejsciu. Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
snowcraft Re: Materace 03.09.13, 21:35 Polecam www.kolo-materace.pl/ bo sam posiadam wersję kieszeniową. Odpowiedz Link
aniczkabosak Re: Materace 22.01.14, 10:13 Też mam materac tej firmy, kupowałam w salonie Varsovia pod Wawą. Też polecam. Najlepiej jedź do jakiegoś salonu i po prostu przetestuj kilka, wtedy będziesz wiedział, czy się nadaje dla Ciebie, czy nie. Odpowiedz Link
dabrovski Re: Materace 02.02.17, 16:55 Polecam sklep materace otwock. Materace dobrej jakości, a ceny bardzo przystępne -> materaceotwock.pl Odpowiedz Link