17.08.06, 12:06
Witam
Mam pytanko, czy ktoś się orientuje gdzie w Mińsku (lub okolicach) jest
możliwość kupienia dobrego materaca do spania (duży asortyment,fachowe
doradztwo)?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anmarija Re: Materace 17.08.06, 22:33
      W sklepie z meblami sosnowymi na ul. Piułsudskiego, blisko Policji i stacji PKP I PKS. Ja tam kupowałam jestem bardzo zadowolona
      • marbla4 Re: Materace 18.08.06, 08:07
        Bylem tam niedawno. Obsluga jest super. Dwie starsze panie (jedna sprzedawczyni,
        druga kolezanka) siedzialy sobie przy biurku i kopcily na potege papierosy.
        Spojrzalem na nie z politowaniem i wyszedlem nawet nie ogladajac mebli.
        Poczulem sie jak za PRL-u

pozdr
        M.
      • audi Re: Materace 03.09.13, 09:02
        za to w starym sklepie obok sosnowych w stronę stacji (przy Argo) nikt nie kopci i można zamówić bardzo dobry materac, jest kompetentna pani i cały stojak z przekrojami materaców- polecam!
    • slawinska2 Re: Materace 18.08.06, 10:27
      a czy ktoś może kupował w sklepie firmowym New Yorker na Warszawskiej?
      • nie.my Re: Materace 18.08.06, 11:33
        slawinska2 napisała:

> a czy ktoś może kupował w sklepie firmowym New Yorker na Warszawskiej?
        Ja kupowalem jakis czas temu, znaczy sie co najmniej 3 lata albo i dawniej, kto
        to moze pamietac ;-) Myslalem, ze ten sklep upadl ale skoro pytasz znaczy
        dziala, a przechodzac do meritum z materaca jestem bardzo zadowolony. Wybralem
        sprezyny z kokosem obustronnym (tak to sie chyba zwie), byl to prawie
        najtwardszy materac (obecnie wybralbym najtwardszy). Po kilku latach
        uzytkowania, niejednokrotnie intensywnego (corka ma juz prawie 9 miesiecy)
        praktycznie sie nie zuzyl. Konkludujac zdecydowanie polecam.
        Przy zakupie wez po uwage, ze materac jest duzy i ciezko go przewiezc osobowka.

Pozdrawiam

NieMy

Aha, jest jedna wada -> bezsensowna nazwa i logo (ale nie ma jej na materacu
        wiec to problem tylko przy pobycie w sklepie ;-)
        • marbla4 Re: Materace 20.08.06, 18:19
          A na jakiej wysokosci mniej wiecej jest ten sklep ? Bo jakos nie moge skojarzyc ...
          • nie.my Re: Materace 20.08.06, 18:59
            marbla4 napisał:

> A na jakiej wysokosci mniej wiecej jest ten sklep ? Bo jakos nie moge skojarzyc
            -->W bunkrach czyli w bloku gdzie jest salon Orange vis a vis ZUSu i starego
            Pewexu a dokladnie w samym srodku tego bloku przy przejsciu.

Pozdrawiam

NieMy
    • snowcraft Re: Materace 03.09.13, 21:35
      Polecam www.kolo-materace.pl/ bo sam posiadam wersję kieszeniową.
      • aniczkabosak Re: Materace 22.01.14, 10:13
        Też mam materac tej firmy, kupowałam w salonie Varsovia pod Wawą.
        Też polecam. Najlepiej jedź do jakiegoś salonu i po prostu przetestuj kilka, wtedy będziesz wiedział, czy się nadaje dla Ciebie, czy nie.
    • dabrovski Re: Materace 02.02.17, 16:55
      Polecam sklep materace otwock. Materace dobrej jakości, a ceny bardzo przystępne -> materaceotwock.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka