boma10 09.05.07, 10:19 poszukuję opinii na temat wesel w Jedynce, czy ktoś organizował lub był gościem? jakie wrażenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszi robiłam 09.05.07, 12:03 chrzciny - wszystko fajnie - tylko obsługa leniwa..... dziewczynki zabawiały się świetnie na dole z gośćmi a moim goście czekali np. na kawę pol godziny - a i zamówienia ile kawy zbierałam sama - bo nikt nie raczył się ruszyć i tak ze wszystkim ... Pani szefowa bardzo mila, na menu - nie mogę narzekać.... Odpowiedz Link
emeelka Re: wesele w Jedynce 09.05.07, 19:37 Ja byłam na weselu. Nie podobało mi się. Ze względu na jedzenie, którego było dość mało (np. na pierwsze danie było maleńkie udko, niewiele sałatki i kilka kuleczek ziemniaczanych; w dodatku dość średnio smaczne). Ponadto zastawa stołowa dość nieładna, uczszerbiona. Koleżanka dwie pary pończoch porwała na krzesełku. Wogóle lokal dość mało estetyczny i sympatyczny. Jezeli robisz małe wesel to zastanów się np. nad Dębianką. Tam mi się bardzo podobało. Przejedź sie i zobacz. Odpowiedz Link
boma10 Re: wesele w Jedynce 10.05.07, 09:23 dzięki za opinie :) jeszcze jedna sprawa: Jedynka deklaruje, że robi przyjęcia do 120 osób. czy przy tej ilości osób nie będzie tam zbyt ciasno??? Odpowiedz Link
emeelka Re: wesele w Jedynce 10.05.07, 09:46 Myślę, że jak wszyscy przyjdą to będzie b. ciasno. Odpowiedz Link
eszi tam są 2 sale na górze 10.05.07, 10:38 może wówczas jedna do tańca a druga - pokarmy (ale to zabrzmiało)...... Odpowiedz Link
angeelikaa Re: tam są 2 sale na górze 10.05.07, 21:03 moja siostra robiła tam wesele w zeszłym roku...podobało jej się na tyle, że w tym roku zrobiła tam też chrzciny...obsługa była miła, jedzenie tez w porządku...sala trochę mała jak na duże wesele...ale goście bawili się super Polecam też salę nad zalewem w Okunince (niestety nie wiem jak się dokładnie nazywa)...tam wesele robiła druga siostra :)...bardzo oryginalnie i miło... Odpowiedz Link
emeelka Re: tam są 2 sale na górze 10.05.07, 21:37 angeelikaa napisała: > moja siostra robiła tam wesele w zeszłym roku...podobało jej się na tyle, że w > tym roku zrobiła tam też chrzciny...obsługa była miła, jedzenie tez w > porządku...sala trochę mała jak na duże wesele...ale goście bawili się super > Polecam też salę nad zalewem w Okunince (niestety nie wiem jak się dokładnie > nazywa)...tam wesele robiła druga siostra :)...bardzo oryginalnie i miło... Dla mnie jedynym plusem Jedynki jest niska cena. Niestety - niska też jakość usług. Ale tak już jest. > Polecam też salę nad zalewem w Okunince (niestety nie wiem jak się dokładnie > nazywa)...tam wesele robiła druga siostra :)...bardzo oryginalnie i miło... Jeżeli chodzi o ścisłość: to restauracja Rusałka, nad jeziorem w Okunince. Tylko oni organizują w okunince wesela. Natomiast szczerze mówiąc, niezbyt oryginalne... Restauracja jak każda inna, w dodatku daleko i jezeli nie zarezerwujesz gościom w Rusałce noclegu, mogą mieć prablem ze znalezieniem takiego w przyzwoitych warunkach. Odpowiedz Link
angeelikaa Re: tam są 2 sale na górze 10.05.07, 23:16 ups...tu woda i tam woda...i trochę pomyliłam...ta sala, która tak mi się podobała jest w AUGUSTÓWCE...w każdym razie jedzie się w kierunku Siedlec...i mniej więcej w połowie drogi skręca w lewo... Odpowiedz Link
angeelikaa Re: skręca się na Węgrów 11.05.07, 08:34 nie znam niestety nazwiska...ale jeziorko jest z dala od drogi...takie ciche i spokojne miejsce... Odpowiedz Link
eszi na wesela 11.05.07, 11:09 OK, ale trzeba gości (tych pod wpływem pilnować) na miejscu nie ma ratownika Odpowiedz Link