slonie3 10.01.08, 09:39 Czy w Mińsku przyjmuje gdzieś stomatolog dziecięcy? Jeśli nie to czy ktoś może mi polecić dobry gabinet do którego będę mogła zaprowadzić dwulatka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rose187 Re: STOMATOLOG DZIECIęCY W MIńSKU? 10.01.08, 10:36 "Adent", ul. 1 PLM "W-wa" 3/49, MMz tel. 0606-974-995 dr Zgódka-Gróba oraz dr Kulesza Byłam u tej drugiej i superoska jest, miła. Tej pierwszej nie znam, ale słyszałam, że też miła. Odpowiedz Link
mag.gr Re: STOMATOLOG DZIECIęCY W MIńSKU? 10.01.08, 18:26 Ja ze swoimi chłopakami chodzę odkąd mają ząbki do p. dr Staniaławy Gierczyńskiej, która przyjmuje w bloku przy warszawskiej vis a vis zus-u nad salonem kosmetycznym "u ewy", bardzo miła i cierpliwa. polecam Odpowiedz Link
mrowkolandia Re: STOMATOLOG DZIECIęCY W MIńSKU? 10.01.08, 19:43 witam ja organizowałam w MRÓWKOLANDII (dziecięcy klub rozrywki ul. warszawska róg nadrzecznej)spotkanie dzieci z panem stomatologiem. było bardzo fajnie p. stomatolog rozmawiał z rodzicami, odpowiadał na wszystkie pytania i badał dzieciaki. jest to zaprzyjaźniony lekarz, który przyjmuje w Mińsku na Warszawskiej 161 pok. 108, nazywa się Jacek Tyburski. Sama mam 2,5letnią córeczkę i chodzimy do niego na wizyty. ogólnie wizyty polegają na zabawie pokazywaniu urządzeń stomatologicznych "odkurzacz do zbierania śliny" itp, a jeżdżenie na fotelu w górę i w dół to podstawa udanej wizyty. moja córka jest bardzo wrażliwym dzieckiem i pod żadnym pozorem nie daje dotknąc zębów i cokolwiek wsadzić sobie do buzi ponieważ ma odruchy wymiotne, pan doktor jednak daje sobie z tym radę zabawia ją i już na pierwszej wizycie otworzyła buzię i pozwoliła panu doktorowi policzyć palcem wszystkie ząbki. jestem pod wrażeniem. za wizyty podczas których dzieciaki zapoznają się z gabinetem pan doktor nie bierze pieniędzy traktuje to raczej jak wycieczkę i dopiero jak dziecko się zaklimatyzuje i pozwoli sobie coś zrobić przy zębach płacimy za wykonaną pracę. podkreślam że sam przegląd nic nie kosztuje tak samo jak wizyta zapoznawcza w gabinecie, których może być nawet kilka. pozdrawiam i podaje numer do pana doktora Jacek Tyburaski 0-602-27-86-71. (jest to młody człowiek). raz na jakiś czas robimy wycieczkę do pana stomatologa, zbieramy grypkę dzieciaków i wybieramy się razem, dzieci wtedy są odważniejsze jeżeli taka forma wam odpowiada to zapraszam do mrówkolandii lub kontakt talefoniczny (025) 758-73-89 Odpowiedz Link
aa1900 Re: STOMATOLOG DZIECIęCY W MIńSKU? 20.01.08, 13:42 ja polecam, nietylko dla dzieci, dr Olko. Przyjmuje w Hotelu FUD, na pierwszym pietrze. Nipamietam numeru tel.,ale warto sie pofatygowac i sprawdzic. Pani doktor jest bardzo mila i delikatna. Jak trzeba to znieczuli (tez delikatnie). Jest sympatyczna, wiec dzieci sie jej nie boja ;)))) Odpowiedz Link
eszi nie wiem czy to właśnie o tę panią doktor chodzi 23.01.08, 08:38 taka blondyneczka, fajna sympatyczna, tyle, że brak jej chyba kompetencji.. na swoim przykładzie.... wyrwanie zęba trzonowego u dziecka 5 letniego skończyło się wizytą na ostrym dużurze w W-wie... po pierwsze nie poleciła zrobieć zdjęcia RTG, po drugie nie przewidziała, że ząb może się pokruszyć.... efekt.. wyrywanie trwało pół godziny - znieczulenie przestało działać.. dziecko wyje, mokre ja też pani doktor to samo.... a potem na dodatek krawienie do rana a żeby było śmieszniej - drugi ząb nie wyrósł do dziś - bo nie wiadomo czy nie uszkodziła zawiązek tego zęba... podobno korzenie objęły zawiązki młodego ząbka - to co przesżłyśmy to tragedia - a nawet przepraszam nie usłyszałam.. NIE POLECAM..... Odpowiedz Link
jaworniczka Re: STOMATOLOG DZIECIęCY W MIńSKU? 24.10.08, 21:09 nie polecam dr.Tyburskiego, wizyty zapoznawcze również są płatne - nawet jeśli jest ich kilka. Odpowiedz Link
wioletta-p Re: STOMATOLOG DZIECIęCY W MIńSKU? 26.02.08, 13:30 W hotelu fud to chyba nazywa się dr Olgo. Ja osobiście polecam, dobre podejście do dzieci. Za to złe opinie słyszałam o gabinecie na warszawskiej, koło sklepu Przyczki Odpowiedz Link
wioletta-p Re: STOMATOLOG DZIECIęCY W MIńSKU? 26.02.08, 13:32 Aaaaaaaaa i z leczenia przez dr Olgo też jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
malgocha77 Re: STOMATOLOG DZIECIęCY W MIńSKU? 26.08.08, 12:26 dołaczam się do zdania o doktorze Tyburskim... Świetny kontakt z dzieckiem, zabawa, dużo konkretow. Miło sympatycznie i fachowo Odpowiedz Link
mineza Re: STOMATOLOG DZIECIęCY W MIńSKU? 27.08.08, 22:49 Ja również polecam dr Olko. Ma bardzo dobre podejście do dzieci. Odpowiedz Link