kami_111 11.03.09, 21:31 Szukam dobrego dermatologa w Mińsku Mazowieckim.Możecie mi coś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kejciurek Re: Dermatolog 11.03.09, 23:25 ja się podłącze do pytania, szukam dobrego dermatologa dla 5 miesięcznego dziecka (walka z alergią pokarmową) Odpowiedz Link
emilkak Re: Dermatolog 12.03.09, 06:48 W Mińsku niestety nie znajdziecie... Wiem co mówię, a na dziecku lepiej nie eksperymentować Najlepiej jechać do Centrum Zdrowia Dziecka. Polecam dr. Chrupek- Gozdek. Tel do poradni (22)815-72-04 + skierowanie Prywatnie przyjmuje jakieś dwie ulice obok - Kolmed ul.Bursztynowa 2, tel do zapisu 815-68-00 pozdrawiam, e. Odpowiedz Link
rybon0 Re: Dermatolog 12.03.09, 13:20 Ja miałem taki sam kłopot z synem. Zrobiono badania parazytologiczne w Lublinie. Okazało się ,że ma jakąś włosogłowkę. Teraz jest ok. Tobie również proponuję. kejciurek napisała: > ja się podłącze do pytania, szukam dobrego dermatologa dla 5 miesięcznego dziec > ka (walka z alergią pokarmową) Odpowiedz Link
kejciurek Re: Dermatolog 12.03.09, 13:25 dzieki za informacje. a czy na te badania potrzebne jest skierowanie od pediatry czy robi się je prywatnie i u jakiego specjalisty? mogłbyś mi podacjakis kontakt? Odpowiedz Link
mama_on_line Re: Dermatolog 13.03.09, 12:58 a zaczełaś od początku czyli od restykcyjnej diety dla siebie (jeśli karmisz piersią) i dla dziecka, wizyty u alergologa z prawdziwego zdarzenia, bo jesli nie to szkoda dzieciaka smarowac tymi sterydowymi maściami??? Odpowiedz Link
kami_111 Re: Dermatolog 12.03.09, 08:56 Ja szukam dla siebie.Potzrzebuje ocenić znamiona i dostać skierowanie na usunięcie ich z miejsc w których są podrażniane.Dla dorosłych też nie ma nic w Mińsku? Odpowiedz Link
emilkami Re: Dermatolog 12.03.09, 18:27 Ja byłam ze znamionami u pani dermatolog w przychodni Centrum. Prywatnie. Wizyta kosztowała chyba 50 albo 60 zł (rok temu). Dała mi skierowanie na usunięcie. Usunęłam w mińskim szpitalu i jestem bardzo zadowolona. Usuwałam 3 dośc spore znamiona (średnica ok.1 cm). W szpitalu byłam zaledwie kilka godzin (tzw. jednodniowy pobyt). Jedynie pieprzyk na brodzie, znacznie mniejszy usuwałam laserem w szpitalu na Szaserów. Odpowiedz Link
agguta Re: Dermatolog 12.03.09, 10:06 w Mińsku nie da rady, polecam www.dermea.pl dr Oksana Zarewicz Odpowiedz Link
waxi Re: Dermatolog 12.03.09, 20:56 Polecam prywatnie w przychodni Centrum . Fajna, mlodziutka dermatolog. Przyjeżdża do Mińska z jakiejś kliniki dermatologicznej. Wizyta 60zł .Tylko ciągle zapominam nazwiska Górska, Górecka czy jakoś tak. Trzeba zadzwonić wcześniej do przychodni do rejestracji i umówić się na wizytę. Odpowiedz Link
emilkak Re: Dermatolog 13.03.09, 06:05 no właśnie - fajna i młodziutka:-) i chyba tyle. życzę powodzenia. Odpowiedz Link
jolka-7-3 Re: Dermatolog 14.03.09, 22:03 nie polecam tej "młodziutkiej"doktor z przychodni Centrum eksperymentowała z dzieckiem mojego znajomego skończyło się w oddziale dermatologicznym w Warszawie ,nic szczególnego wolę pojechać prywatnie do warszawy niż płacić jej - efektu leczniczego nie miałam Odpowiedz Link