Dodaj do ulubionych

Zespół Relax

08.05.09, 14:32
Czy ktoś słyszał o zespole Relax??? Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • pierun-ek Re: Zespół Relax 08.05.09, 16:35
      Według mnie jeden z najlepszych zespołów długo "polowałam" na ich numer i wkońcu się udało grali u mnie na weselu. Mają super repertuar grają do tańca a nie do kotleta a i ta ich wokalistka według mnie ma naprawdę niezły głos. Gorąco polecam.
      • ewelinka_niunia Re: Zespół Relax 11.05.09, 08:22
        A dawno miałeś wesele??? Jestem ciekawa jak teraz grają bez lidera.
        • pierun-ek Re: Zespół Relax 11.05.09, 13:17
          Ja miałam wesele w sierpniu zeszłego roku. Mój mąż mówił, że mają mieć jakąś
          przerwę przez to tragiczne zdarzenie. Musiała byś po prostu spytać się ich czy
          mają aktualna płytę z repertuarem i tak będzie najprościej. Jeśli grają tak samo
          to gorąco Ci polecam ten zespół.
          • ewelinka_niunia Re: Zespół Relax 11.05.09, 13:42
            Ja też byłam na weselu jak oni grali i mi się bardzo podobało. Właśnie czekamy
            na płytę, prawdo podobnie dzisiaj ją będą mieli to podjedziemy po nią. Jak na
            razie zarezerwowaliśmy sobie termin. A słyszałaś może o zespole GRAND?
            • pierun-ek Re: Zespół Relax 11.05.09, 20:20
              Nie o takim zespole nie słyszałam. Jak szukasz na wesele to powiem Ci że jeszcze
              podoba mi się Fresh graja podobnie do Relaxu, ale i tak według ,mnie Relax jest
              najlepszy, jak ich weźmiesz to na pewno nie będziesz żałować.
              • ewelinka_niunia Re: Zespół Relax 12.05.09, 08:09
                Ja też słyszałam że, Fresh dobrzy jest i też słyszałam że strasznie dużo biorą.
                • gixera Re: Zespół Relax 12.05.09, 15:01
                  Cena rośnie proporcjonalnie do popytu:-)
                  • ewelinka_niunia Re: Zespół Relax 13.05.09, 08:32
                    Rozumiem to ale moim zdaniem i tak trochę przesadzają.
                    My mamy przyjęcie weselne w takiej restauracji co musimy płacić za zespół
                    muzyczny i kamerzystę tyle samo co normalnego gościa gościa, więc koszt będzie
                    wysoki jak zespół będzie kosztował ok 4 000 zł.
                    A przecież coś muszą zjeść.
                    • smerfetka0 Re: Zespół Relax 20.05.09, 12:17
                      Relax gra świetnie, ale byłam na weselu gdzie robili strasznie dużo przerw...
                      może ktoś powinien im przypomnieć, że są w pracy... ale tak się nie stało i co
                      jakiś czas wyskakiwali na papierosa...

a czy ktoś może słyszał o zespole Takt z Dobrego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka