ewelinka_niunia 08.05.09, 14:32 Czy ktoś słyszał o zespole Relax??? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierun-ek Re: Zespół Relax 08.05.09, 16:35 Według mnie jeden z najlepszych zespołów długo "polowałam" na ich numer i wkońcu się udało grali u mnie na weselu. Mają super repertuar grają do tańca a nie do kotleta a i ta ich wokalistka według mnie ma naprawdę niezły głos. Gorąco polecam. Odpowiedz Link
ewelinka_niunia Re: Zespół Relax 11.05.09, 08:22 A dawno miałeś wesele??? Jestem ciekawa jak teraz grają bez lidera. Odpowiedz Link
pierun-ek Re: Zespół Relax 11.05.09, 13:17 Ja miałam wesele w sierpniu zeszłego roku. Mój mąż mówił, że mają mieć jakąś przerwę przez to tragiczne zdarzenie. Musiała byś po prostu spytać się ich czy mają aktualna płytę z repertuarem i tak będzie najprościej. Jeśli grają tak samo to gorąco Ci polecam ten zespół. Odpowiedz Link
ewelinka_niunia Re: Zespół Relax 11.05.09, 13:42 Ja też byłam na weselu jak oni grali i mi się bardzo podobało. Właśnie czekamy na płytę, prawdo podobnie dzisiaj ją będą mieli to podjedziemy po nią. Jak na razie zarezerwowaliśmy sobie termin. A słyszałaś może o zespole GRAND? Odpowiedz Link
pierun-ek Re: Zespół Relax 11.05.09, 20:20 Nie o takim zespole nie słyszałam. Jak szukasz na wesele to powiem Ci że jeszcze podoba mi się Fresh graja podobnie do Relaxu, ale i tak według ,mnie Relax jest najlepszy, jak ich weźmiesz to na pewno nie będziesz żałować. Odpowiedz Link
ewelinka_niunia Re: Zespół Relax 12.05.09, 08:09 Ja też słyszałam że, Fresh dobrzy jest i też słyszałam że strasznie dużo biorą. Odpowiedz Link
ewelinka_niunia Re: Zespół Relax 13.05.09, 08:32 Rozumiem to ale moim zdaniem i tak trochę przesadzają. My mamy przyjęcie weselne w takiej restauracji co musimy płacić za zespół muzyczny i kamerzystę tyle samo co normalnego gościa gościa, więc koszt będzie wysoki jak zespół będzie kosztował ok 4 000 zł. A przecież coś muszą zjeść. Odpowiedz Link
smerfetka0 Re: Zespół Relax 20.05.09, 12:17 Relax gra świetnie, ale byłam na weselu gdzie robili strasznie dużo przerw... może ktoś powinien im przypomnieć, że są w pracy... ale tak się nie stało i co jakiś czas wyskakiwali na papierosa... a czy ktoś może słyszał o zespole Takt z Dobrego? Odpowiedz Link