joshima 30.08.09, 19:07 Czy któryś z naszych lokalnych "salonów" fryzjerskich jest godny polecenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heyja Re: Fryzjer 08.10.09, 12:58 No to zależy co chcesz mieć na głowie - jeśli łysienę - to każdy mozna polecić. Odpowiedz Link
joshima Re: Fryzjer 18.10.09, 20:28 Bardzo dowcipne. Jednak jako kobieta do łysiny bym się raczej nie przyznała i nie szukałabym fryzjera tylko sklepu z perukami. Odpowiedz Link
madzik79-0 Re: Fryzjer 22.11.10, 12:46 Ja chodzę do fryzjera naprzeciwko sklepu TOPAZ.Moim zdaniem jest to najlepszy salon fryzjerski w Dębem. Odpowiedz Link
jozef1973 Re: Fryzjer 24.11.10, 16:25 Witam jeżeli chodzi o fryzjera to tylko Pani Marta w salonie EWA EXPERT w Mińsku Maz. To nie fryzjer tylko artysta. Pozdrawiam Odpowiedz Link
debewielkienowe Re: Fryzjer 29.11.10, 15:57 Ja mogę polecić P. Monikę fryzjer niedaleko Gminy Dębe Wielkie i Poczty. Chodzę tam i jestem Bardzo zadowolona. Jeśli chodzi o fryzjera na przeciwko TOPAZU . masakra, wyszłam z farbowania bardzo niezadowolona , a jeśli chodzi o obcinanie to sorki ale sama bym się lepiej obcięła. NIE polecam. Odpowiedz Link
magdalena-kielek Re: Fryzjer 28.10.11, 10:35 a zna ktos fryzjera z dębego ktory dojezdza do klienta do domu??? Odpowiedz Link
anzeta Re: Fryzjer 18.05.12, 08:03 Zapytam, a z czego jesteś taka zadowolona, bo chyba nie z usług fryzjerskich? Niestety byłam raz i więcej się nie wybiorę. Uważam, że każdemu należy dać szansę więc nie będę wypisywać co było nie tak. Uważam, że każdy ma prawo się przekonać. Odpowiedz Link
aleksandrytka Re: Fryzjer 29.10.11, 00:46 Fryzjerów z Dębe nie znam. Byłam raz u fryzjerki w Pustelniku (nad sklepem przemysłowym) i po cieniowaniu włosy zapuszczam do dziś. Przy okazji zrobiłam sobie brwi, które wyglądały jak milimetrowe półkola zrobione cyrklem. Na szczęście brwi szybciej odrastają. Jakoś nie mam dobrych doświadczeń. Mam fajną fryzjerkę na Rondzie Wiatraczna, jak byś chciała. Odpowiedz Link