chatka_ 19.02.04, 10:32 A moze by tak drzewo genealogiczne zrobic? Mamy ojca, mamy wuja w Australii, reszta miejsc praktycznie wolna, mozna sie zapisywac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oka4 Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 18:06 Wybierajcie: moge byc Matka Polka zza Wielkiej Kaluzy albo po prostu Ciocia z Ameryki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 18:18 Hmmm... Ciocia z Ameryki tak jakoś swojsko brzmi. Matka Polka - patetycznie - a nie rodzinnie, choć prawdziwości trudno odmówić... To co - jakieś głosowanie w sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 21:20 Ciocia z Ameryki brzmi jednak lepiej niż Matka Polka. A teraz to już nawet i paczek nie musisz przysyłać... Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Rodzina TT :) 01.03.07, 20:01 Cha! Cha! Akurat dzis rano wyslalam dwie paczki do Polski! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 19:50 chatka_ napisała: > A moze by tak drzewo genealogiczne zrobic? Mamy ojca, mamy wuja w Australii, > reszta miejsc praktycznie wolna, mozna sie zapisywac :) W takim razie, póki mi nikt nie zajął, chcę zostać czarną owcą. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 19:52 chatka_ napisała: > A moze by tak drzewo genealogiczne zrobic? Mamy ojca, mamy wuja w Australii, > reszta miejsc praktycznie wolna, mozna sie zapisywac :) Należy jeszcze dodać, że od tej chwili należy się zwracać do Ralstona per "Nestor". :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 20:13 W każdej rodzinie oprócz czarnej owcy jest jeszcze dziwak rodzinny, orginał, jakiś zwariowany wynalazca. Ktoś taki. Zaklepuję to miejsce. Mogę być przy okazji matką czarnej owcy co zrozumiałe. Matka - dziwaczka ma kłopoty z dziećmi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 20:25 habitus napisała: > W każdej rodzinie oprócz czarnej owcy jest jeszcze dziwak rodzinny, orginał, > jakiś zwariowany wynalazca. Ktoś taki. Zaklepuję to miejsce. Mogę być przy > okazji matką czarnej owcy co zrozumiałe. Matka - dziwaczka ma kłopoty z > dziećmi :))) Dobrze mamo. Już będę grzeczny. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 20:27 Poza tym, trzeba się jeszcze zastanowić, kogo z kim zespawać, gdyż same single to dość dziwny model rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 20:33 Dlaczego? Bujne osobowości rozsadzają rodzinę od środka. Ja tam mogę być samotnom matkom. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 20:42 kalisia napisała: > Jam rzadko widywana kuzynka... Witaj kuzyneczko, gdzie byłaś tak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 20:45 Tradycyjnie: w pociągach między Białymstokiem a Kotliną Kłodzką. Dlategom też rzadko widywana. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 21:24 kalisia napisała: > Tradycyjnie: w pociągach między Białymstokiem a Kotliną Kłodzką. Dlategom też > rzadko widywana. A czemuż to kuzynka tak kursuje przez Polskę po skosie? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Rodzina TT :) 20.02.04, 22:52 habitus napisała: > Ja tam mogę być samotnom matkom. Łeee!!!! Ja chcę tatusia!!!!! all2 napisała: > To ja chcę być adoptowaną córką. Tylko nie wiem czyją :) Zgłaszam się na ochotnika. Zawsze chciałem mieć córeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Rodzina TT :) 21.02.04, 00:01 freewolf napisał: > all2 napisała: > > > To ja chcę być adoptowaną córką. Tylko nie wiem czyją :) > > Zgłaszam się na ochotnika. Zawsze chciałem mieć córeczkę. he he :)) to teraz musisz mi dawać dobry przykład :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 21.02.04, 12:17 all2 napisała: > freewolf napisał: > > > all2 napisała: > > > > > To ja chcę być adoptowaną córką. Tylko nie wiem czyją :) > > > > Zgłaszam się na ochotnika. Zawsze chciałem mieć córeczkę. > > he he :)) > to teraz musisz mi dawać dobry przykład :))) > > A ty jako dziecko adoptowane i jednocześnie świadome tego faktu powinnaś sprawiać kłopoty wychowawcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Rodzina TT :) 22.02.04, 11:28 No problem. Palenie, wagary... co mam jeszcze robić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 22.02.04, 14:14 all2 napisała: > No problem. Palenie, wagary... co mam jeszcze robić? :) Złe stopnie, pyskowanie zadawanie się z typami spod ciemnej gwiazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 22.02.04, 14:44 No to dorzućmy szantażowanie rodziców, bicie rodzeństwa i... co by tu jeszcze wymyśleć? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Rodzina TT :) 22.02.04, 15:28 ralston napisał: > No to dorzućmy szantażowanie rodziców, bicie rodzeństwa i... co by tu jeszcze > wymyśleć? :))) A kto jest rodzeństwem All ? Mama też nieznana, bo All z adopcji przecież.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 22.02.04, 19:30 awee napisała: > ralston napisał: > > > No to dorzućmy szantażowanie rodziców, bicie rodzeństwa i... co by tu jesz > cze > > wymyśleć? :))) > > A kto jest rodzeństwem All ? Mama też nieznana, bo All z adopcji przecież.... : > ) Jakby przysposobionym nie można było kuksańców posyłać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Rodzina TT :) 28.02.05, 12:29 ralston napisał: > No to dorzućmy szantażowanie rodziców, bicie rodzeństwa i... co by tu jeszcze > wymyśleć? :))) przetrzymywanie babci na katafalku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 21:01 To ja chcę być adoptowaną córką. Tylko nie wiem czyją :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 01.03.07, 11:12 all2 napisała: > To ja chcę być adoptowaną córką. Tylko nie wiem czyją :) Jedną już mam. Ale zawsze jeszcze jedną przygarnąć mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 21:04 A czy w tej rodzinie w ogóle będzie ktoś normalny? Opoka jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 21:08 all2 napisała: > A czy w tej rodzinie w ogóle będzie ktoś normalny? Opoka jakaś? No Ralston jest. Szkoda, że Nxa odszedł. Ale może być przecież duchem przodka, którt pojawia się tu i ówdzie przy różnych sposobnościach. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 21:10 I sam Ralston ma z tym wszystkim dać radę? Współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 21:10 Tak na marginesie: jak tak dobrze się przyjrzeć, to w rodzinie każdy ma jakieś dziwactwo. Rola opoki jest najtrudniejsza. Nie można okazywać słabości. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 21:12 A tu widzę wszyscy sprytnie chcą się ustawić z boku... Ruki swabodnyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 21:06 To ja poproszę coś takiego, co nazywa się przyjaciel domu (bądź rodziny) Trochę z boku, trochę w cieniu..... Może być ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 21:27 No co jest wszyscy z boku???? Co za zboczona rodzinka! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 21:34 ralston napisał: > No co jest wszyscy z boku???? Co za zboczona rodzinka! Nie zboczona, tylko sami outsiderzy. Bo po co by siedzieli na forum zamiast błyszczeć na prawdziwych salonach. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 22:03 ralston napisał: > No co jest wszyscy z boku???? Co za zboczona rodzinka! Nie martw się jeszcze nie wszyscy się ujawnili. A podobno rodziny to się nie wybiera, tylko rodzinę się ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 22:06 To musimy sobie jeszcze zrobić rodzinną fotografię :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 22:10 I nawet niejedną, bo tutaj tylu fotografów :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 23:00 ja też chcę być w tej rodzince.. tylko pytanie kim. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 23:02 dzikaa napisała: > ja też chcę być w tej rodzince.. tylko pytanie kim. Możesz wybierać. Jeszcze wiele stanowisk nieobsadzonych :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 23:25 No to teraz ja. A stanowisko wiejskiego głupka jeszcze wolne? Bo w Konopielce taki był - Pierdun;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 23:27 Chtoby tam Pierduna nie pamniętał... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Rodzina TT :) 19.02.04, 23:35 hmm.. to może ja będą osóbką od wyprowadzania psów ;) ewentualnie kotów. może to nie całkiem rodzina, ale może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Rodzina TT :) 28.02.05, 12:00 podobno najlepiej to sie z rodzina na zdjeciach wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: Rodzina TT :) 20.02.04, 07:27 to ja nie będę się zbaczać.. Ralston się chyba nie obrazi, jak wybiorę sobie rolę nieślubnego dziecka Nestora. Będę trochę rozstrzepany, trochę dziwaczny, piszący wierszyki, jeżdżący po swiecie i wpadający na łono rodziny raz na jakiś czas - raczej częściej niż rzadziej.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A ja to chciałbym być... 20.02.04, 15:34 aand napisał: > ...Hidegkutim. > O ono co za dziwo? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: A ja to chciałbym być... 22.02.04, 13:47 To jest starszy brat, a właściwie Big Brother z Wielkiego Miasta.... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Rodzina TT :) 22.02.04, 13:10 czarnyaniolek napisał: > to ja nie będę się zbaczać.. > Ralston się chyba nie obrazi, jak wybiorę sobie rolę nieślubnego dziecka > Nestora. Będę trochę rozstrzepany, trochę dziwaczny, piszący wierszyki, > jeżdżący po swiecie i wpadający na łono rodziny raz na jakiś czas - raczej > częściej niż rzadziej.. :)) Hmm a co na to żona Ralstona??... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 22.02.04, 14:17 all2 napisała: > czarnyaniolek napisał: > > > to ja nie będę się zbaczać.. > > Ralston się chyba nie obrazi, jak wybiorę sobie rolę nieślubnego dziecka > > Nestora. Będę trochę rozstrzepany, trochę dziwaczny, piszący wierszyki, > > jeżdżący po swiecie i wpadający na łono rodziny raz na jakiś czas - raczej > > > częściej niż rzadziej.. :)) > > Hmm a co na to żona Ralstona??... > > Łojezuuu, mam nadzieję, że Ona tego nie czyta... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Rodzina TT :) 21.02.04, 01:41 chatka_ napisała: > A moze by tak drzewo genealogiczne zrobic? Mamy ojca, mamy wuja w Australii, > reszta miejsc praktycznie wolna, mozna sie zapisywac :) Chatko, a jakie miejsce zarezerwowałaś dla siebie...? Odpowiedz Link Zgłoś
awee dylemat 21.02.04, 01:50 awee napisała: > Chatko, a jakie miejsce zarezerwowałaś dla siebie...? Hmmmm, chyba powinno brzmieć "sobie". A co tam....przecież mieszkam w B :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Rodzina TT :) 22.02.04, 11:16 Ale mi juz miejsce jedna Forumka przypisala - Matka Chrzestna od Manifestu :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Rodzina TT :) 21.02.04, 15:39 all2 napisała: > he he :)) > to teraz musisz mi dawać dobry przykład :))) I może jeszcze rozpieszczać? :))) Zły przykład też nie jest zły. Dziecko się uczy, jakich błędów nie kopiować. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Rodzina TT :) 22.02.04, 11:30 Tatusiu, a które błędy szczególnie polecasz mi do nie-kopiowania? :) I czy będę wychowywana liberalnie, czy metodą twardej ręki? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Rodzina TT :) 21.02.04, 15:41 A co do Chatki - nie to, żebym się narzucał, ale zawsze marzyłem też o starszej siostrze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Rodzina TT :) 22.02.04, 11:14 Wolfie masz dwie starsze siostry, mnie i starsza od nas obojga Saunne:) Ciesze sie na mlodszego brata, bo mialam do tej pory tylko starszych Poziomke i Sluggiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Rodzina TT :) 22.02.04, 12:29 :))) W kosciele protestanckim, moze tez w innych malych spolecznosciach religijnych w Polsce czlonkowie kosciola mowia do siebie ciociu i wujku, tzn. ci mlodsi zwracaja sie tak do starszych:) Moze by taki zwyczaj wprowadzic na TT? ;) A wiec witaj ciociu All? :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Rodzina TT :) 22.02.04, 13:07 Mnie się to kojarzy z radzieckimi książkami dla dzieci :) Ale właściwie czemu nie. To podsumujmy: Ty jesteś moją ciotką jako siostra mojego przybranego ojca Wolfa, Ja Twoją jako członkimi kongregacji, w dodatku ja jestem matką chrzestną Twojej kotki, Ty matką chrzestną forum czyli Nestorką u boku Ralstona, ja zostałam wnuczką Habi, Ty i Saunne chyba jesteście jej córkami??? :))) Skomplikowane się to wszystko robi, może rzeczywiście ktoś by to rozrysował... A i jeszcze nieślubny syn Ralstona czyli Aniołek... faktycznie dziwna rodzinka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 22.02.04, 14:38 all2 napisała: > Mnie się to kojarzy z radzieckimi książkami dla dzieci :) Ale właściwie czemu > nie. To podsumujmy: Ty jesteś moją ciotką jako siostra mojego przybranego ojca > Wolfa, Ja Twoją jako członkimi kongregacji, w dodatku ja jestem matką chrzestną > > Twojej kotki, Ty matką chrzestną forum czyli Nestorką u boku Ralstona, ja > zostałam wnuczką Habi, Ty i Saunne chyba jesteście jej córkami??? :))) > Skomplikowane się to wszystko robi, może rzeczywiście ktoś by to rozrysował... > A i jeszcze nieślubny syn Ralstona czyli Aniołek... faktycznie dziwna > rodzinka :) > Boję się, że jak dalej tak w sposób przypadkowy będziemy te pokrewieństwa rozwijać, to się może wkrótce okazać, że jestem swoim własnym dziadkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Rodzina TT :) 24.02.04, 09:49 ralston napisał: > Boję się, że jak dalej tak w sposób przypadkowy będziemy te pokrewieństwa > rozwijać, to się może wkrótce okazać, że jestem swoim własnym dziadkiem :))) Tylko się nie rozpieszczaj za bardzo. Dziadkowie lubią rozpuszczać wnuki. No! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 24.02.04, 10:17 aand napisał: > Dziadkowie lubią rozpuszczać wnuki. No! > Hmm... rozumiem, że wnuki czasem lubią zaleźć za skórę, ale żeby je zaraz za to rozpuszczać? Czy to nie nazbyt okrutna metoda wychowawcza? I w czym ci dzadkowie rozpuszczają te wnuki? W kwasie, w jakimś biorozpuszczalniku? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Rodzina TT :) 24.02.04, 10:23 ralston napisał: > Hmm... rozumiem, że wnuki czasem lubią zaleźć za skórę, ale żeby je zaraz za > to rozpuszczać? Czy to nie nazbyt okrutna metoda wychowawcza? I w czym ci > dzadkowie rozpuszczają te wnuki? W kwasie, w jakimś biorozpuszczalniku? Do prezydenta wnuków raczej nie wysyłaj. A i winem owocowym też ich nie pój. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 24.02.04, 11:15 A propos wina, to Ula miała ogromną ochotę popróbować winka którym się raczyliśmy ze znajomymi w niedzielę. Kilka razy powtarzane "dzieciom nie wolno pić wina" podziałało. Na jakiś czas. Wykorzystując chwilę nieuwagi mamy - podbiegła do kieliszka, zanurzuła w nim słonego paluszka - a tego szubciutko - hop do buzi! Na mamine połajanki odpowiedziała rezolutnie - ale mamusiu, ja nie piłam, ja tylko ziamociłam... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Rodzina TT :) 24.02.04, 12:20 aand napisał: > (....) Dziadkowie lubią rozpuszczać wnuki. No! Robiąc wodę z mózgów wnuków ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Rodzina TT :) 25.02.04, 09:43 awee napisała: > Robiąc wodę z mózgów wnuków ? :) A skąd takie przypuszczenie? :) PS. Mam już płytę. Może poproszę Habi o zabranie przesyłki kurierskiej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Rodzina 25.02.04, 10:42 > aand napisał: > A skąd takie przypuszczenie? :) Jeśli dziadkowie mówią jedno (w sprawie dotyczącej wnuków), a rodzice w tej samej sprawie mówią coś odwrotnego, czy nie jest to rzecz ogłupiająca....? Dodam, że trzeciej możliwości nie ma - aby ewentualnie dzieciak sam mógł wybrać.... :) > PS. Mam już płytę. Może poproszę Habi o zabranie przesyłki kurierskiej? :) To pytanie do mnie ? ....wybór należy do Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Rodzina TT :) 29.02.04, 11:24 all2 napisała: > Tatusiu, a które błędy szczególnie polecasz mi do nie-kopiowania? :) Głównie to zbyt długich okresów abstynencji. :)) > I czy będę wychowywana liberalnie, czy metodą twardej ręki? Ja nic nie sugeruję, jedynie napomknę, że kolekcja batów i palcatów nadal wisi na nocnej lampce... Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Rodzina TT :) 02.03.04, 17:47 Ja mogę byc kumą. La madrina - z hiszpańska Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Rodzina TT :) 28.02.05, 12:04 a ja moge byc starszym bratem ..... zawsze chcialem miec siostre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 28.02.05, 09:58 Pogotowie ratunkowe - ochrona przed spadaniem do archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
milimaniak Re: Rodzina TT :) 28.02.05, 18:37 A mnie weżmiecie ? :) A kim miałabym być ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Rodzina TT :) 28.02.05, 19:51 A mój tatuś gdzieś zginął! Buuu... Sierotka :( Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Rodzina TT :) 28.02.05, 22:40 On nie zginął. On ma męszczyźniane sprawy ;) Wino, kobiety i śpiew. Z przewagą śpiewu i poczuciem wina. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Rodzina TT :) 01.03.05, 01:32 To dlaczego mnie ze sobą nie zabrał? Chyba mu odbiorę prawa rodzicielskie... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 28.02.06, 11:18 Wiele miejsc jeszcze nie obsadzonych - proszę się zapisywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalsew Re: Rodzina TT :) 28.02.06, 22:44 Nadrabiam zaległości sprzed dwóch lat, bom nieelegancko nie odpowiedziała na pytanie Ralsa: kursy na lini Białystok- Kotlina Kłodzka były spowodowane tzw. "związkiem na odległość". Z przystankami w Warszawie na studia. A teraz drobne post scriptum do mej rodzinnej pozycji: dalek rzadko widywana kuzynka, ale teraz z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Rodzina 28.02.06, 21:28 Poprzednia klawiatura mi tego nie robiła.... Tutaj jest link do filmiku. www.funiaste.net/image.php?image=\2006\luty\26\dzieciaki.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Rodzina 02.03.06, 10:11 habitus: > Poprzednia klawiatura mi tego nie robiła.... obecna też jest czarna? Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Rodzina TT :) 01.03.06, 08:03 niech mnie ktoś adoptuje, zapewni wikt i opierunek... bo mi się kurcze do pracy iść nie chce :( bu _________________________________________________ * nadal pod kreską Odpowiedz Link Zgłoś
kalsew Re: Rodzina TT :) 01.03.06, 10:51 Ja bym mogła Ciebie zaadoptować...alem kuzynka szukająca pracy. WIkt i opierunek słabiutki...Wiem!!! Będziemy stać na rynku we Wrocławiu i reklamować Białystok- tylko trzeba znaleźć sponsora. Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Rodzina TT :) 01.03.06, 21:48 kalsew napisała: > Ja bym mogła Ciebie zaadoptować...alem kuzynka szukająca pracy. WIkt i opierune > k > słabiutki...Wiem!!! Będziemy stać na rynku we Wrocławiu i reklamować Białystok- > tylko trzeba znaleźć sponsora. czarno to widzę ;) _________________________________________________ * nadal pod kreską Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 04.01.08, 10:11 Rodzinka nam się powiększyła o nowe osoby (choć część kuzynostwa gdzieś się rozlazła). Proszę się zapisywać do nieobsadzonych stanowisk. Została na przykład zrzędliwa ciotka. Co? Nikt nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Rodzina TT :) 04.01.08, 10:19 ralston napisał: > Rodzinka nam się powiększyła o nowe osoby (choć część kuzynostwa > gdzieś się rozlazła). Proszę się zapisywać do nieobsadzonych > stanowisk. Została na przykład zrzędliwa ciotka. Co? Nikt nie chce? A nie mowilem zeby Alexa Czwartego nie wyganiac? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: Rodzina TT :) 04.02.08, 10:55 >> wybiorę sobie rolę nieślubnego dziecka >> Nestora. Będę trochę rozstrzepany, trochę dziwaczny, piszący >> wierszyki, >> jeżdżący po świecie i wpadający na łono rodziny raz na jakiś czas >> - raczej >> częściej niż rzadziej.. :)) Kurcze.. niewiele się pomyliłem wyznaczając sobie takie miejsce.. tylko raczej jestem tutaj rzadziej, niż częściej.. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 04.02.08, 11:00 czarnyaniolek napisał: > tylko raczej jestem tutaj rzadziej, niż częściej.. > No właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rodzina TT :) 04.02.08, 11:00 Ostatnio coraz więcej tu takich, co zaglądają rzadziej, niż częściej... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: Rodzina TT :) 05.02.08, 21:58 no dobrze.. obiecuję poprawę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś