Dodaj do ulubionych

Weekend w Warszawie

IP: *.chello.pl 21.09.10, 21:26
Hej,

regularnie co drugi tydzień mam wolny wieczór w Warszawie, co tam można robić? Jakieś knajpy i kluby odpadają bo za drogo a poza tym w niedziele od rana muszę być w formie. Gdzie warto iść na jakiś koncert albo się zrelaksować na sportowo?
Obserwuj wątek
    • scenial Re: Weekend w Warszawie 23.09.10, 07:41
      Ale koncert czy zrelaksowanie się na sportowo mają być for free także? To obawiam się, że Ci spacer po parkach zostaje:) Warto w Wawce odwiedzić park Paderewskiego na Saskiej Kępie, zrelaksujesz się na sportowo i a portfela nie uszczuplisz:)

------------------------------------------------------------------------------------------------------
      www.scenial.pl
      demoscena computer art publicystyka atari commodore 64 amiga playstation dreamcast
      • ciepla.kawa Re: Weekend w Warszawie 26.09.10, 15:02
        Chyba chodziło Ci o Park Skaryszewski? I to chyba nie jest Saska Kępa.
    • nothing.at.all Re: Weekend w Warszawie 23.09.10, 08:30
      Hm... tak jak ktoś napisał, jak wszytsko ma być za darmo to spacery po fajnych miejsach Ci zostają:). Np. Park Skaryszewski na Pradze czy okolice Cytadeli, Muranów.
      Na sportowo to możesz w kilku miejsach się relaksować. Jak lubisz basen to Warszawianka, jest tam trochę atrakcji, ale wcale nie jest tanio. Ewentualnie inny basenik. Koncerty na ogół są płatne. Chociaż szukaj na stronach kulturalnych, bo zdarzają się wydarzenia kulturalne bezpłatne.
    • Gość: Ferrari Re: Weekend w Warszawie IP: *.222.245.33.spray.net.pl 25.09.10, 20:37
      Na sportowo i z fajnymi emocjami to polecam Ci jakies centrum kartingowe. Bardzo fajna zabawa, i niesamowite emocje. Najlepiej jeszcze w towarzystwie znajomych. Ja osobiscie uzaleznilem sie od kartingu.
      • Gość: Gokkun Re: Weekend w Warszawie IP: *.chello.pl 26.09.10, 14:13
        Hej, wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi!
        A są w Wawie jakieś skateparki?
        • Gość: Ferrari Re: Weekend w Warszawie IP: *.222.245.33.spray.net.pl 26.09.10, 20:15
          Troche glupie pytanie ;) Bo jest ich cale mnóstwo. Sa przy prawie kazdym centrum handlowym.
          • Gość: terrion Re: Weekend w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 26.09.10, 21:27
            Jeden fajny skate park jest w Blue City. Ja tam wolę w weekendy trochę wyluzować i na przykład iść do kina. Ostatnio byłem na Salt, bardzo dobry film.
            • Gość: Gokkun Re: Weekend w Warszawie IP: *.kielce.uw.gov.pl 27.09.10, 09:43
              Ferrari: może głupie ale słabo znam Warszawę, byłem tam tylko przejazdem. Terrion - Blue City to jakieś centrum handlowe? Gdzie ono się znajduje? Jest tam dobry dojazd z centrum (spod dworca centralnego). Wielkie dzięki wszystkim za pomoc!
    • Gość: miu Re: Weekend w Warszawie IP: *.fbx.proxad.net 01.10.10, 16:55
      Kup piatkowa GW i Rzepe, tam znajedziesz liste atrakcji na dany weekend, sportowych oraz kulturalnych, platnych oraz za darmo (zwykle jest ta informacja).

Blue City to centrum handlowe, sprawny dojazd autobusami spod dworca.
      • Gość: Gokkun Re: Weekend w Warszawie IP: *.kielce.uw.gov.pl 08.10.10, 14:46
        Dzięki jeszcze raz, widziałem na stronie tego centrum, że w ten weekend będą tam w ogóle jakieś zawody samochodów RC (zdalnie sterowane modele). Akurat w ten weekend będę to sprawdzę od razu tą imprezę i jak będzie czas to zajrzę do skateparku. Pewnie dużo ludzi będzie?
    • Gość: Paul Re: Weekend w Warszawie IP: *.147.105.70.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.10.10, 23:15
      Możę znajdziesz coś tutaj :)
      www.rafiner.pl
      • Gość: Paul Re: Weekend w Warszawie IP: *.147.105.70.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.10.10, 23:16
        RAFINER.PL
    • Gość: ja Re: Weekend w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.10, 12:05
      Polecam tanie noclegi- Hotel Stella w Kielcach.
      • Gość: Gokkun Re: Weekend w Warszawie IP: *.chello.pl 24.10.10, 19:26
        Jak się ma hotel w Kielcach do weekendu w Warszawie? Nie rozumiem.

Dzięki za polecenie Blue City - serio fajne miejsce, nie wiedziałem, że centra handlowe mogą być fajne. U mnie w mieście chodzę do nich tylko kiedy muszę a u was może to być pełnoprawna forma rozrywki. To centrum kartingowe to w ogóle jakaś rewelacja, zdecydowanie do ponownego odwiedzenia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka