Gość: Moskva Re: Polki chcą wyglądać jak Barbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 09:54 Nie rozumiem dlaczego ideał kobiecości ma być sztucznym wytworem chirurgów plastycznych? Nie farbuję włosów, mam nieduży biust, jestem kosmicznie chuda , i unikam solarium a znajduję amatorów urody dla których jestem absolutnym ideałem. Powiem więcej, denerwuje mnie jak facet patrząc na mnie widzi "mięsko" i w kontakcie traktuje mnie jak "tylko zgrabne nogi" ( lecząc swoje braki intelektualne, albo je nieumiejętnie ukrywając )- z takim rozmowa nie trwa zwykle dłużej niż 10 minut, bo odbieram to jako chamstwo. Mit pamelowatości jest bajką dla dużych chłopców. Pozdro all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcokrajowiec [...] IP: *.98.119-80.rev.gaoland.net 13.03.05, 10:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Polki chcą wyglądać jak Barbie IP: *.mclink.it 13.03.05, 17:46 Przeciez u nas w Polsce zawsze istnial mit slodkiej blondynki (kretynki). Nie musielismy wiec czekac na Barbie z Zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyce CYCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 00:13 cyce cyce cyce cyce cyceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironwoman863 Re: Polki chcą wyglądać jak Barbie IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.05, 13:09 Mnie zastanawia co innego, mianowicie to, że kobieta powinna być lekko niezaradna życiowo, by wywołac w mężczyźnie instynkty opiekuńcze... czy mężczyzna, by opiekować się kobietą, musi być z biedną, nieporadną, zagubioną, anemiczną, kruchą istotką o sarnich oczach?... Opiekować się kobietą to obowiązek mężczyzny! Bierzcie pod opiekę matki, córki, siostry, kochanki i babcie, nawet jeśli są samodzielne i silne! :D Odpowiedz Link Zgłoś