Dodaj do ulubionych

Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:33
Lada dzień pisuary w MinGos będą robiły cos więcej by chłopaków zrelaksować...
Obserwuj wątek
    • maciek9940 Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka 26.01.06, 09:40
      Jakie rządy takie PISuary. Rzygać się chce. Niech wreszcie ludzie przejrzą na
      oczy i pogonią kaczą wściekliznę w najbliższych wyborach.
      • alfred73 jeśli nie zmienią muzyczki będzie dramat 26.01.06, 10:14
        gdy zaczną kręcić bioderkami w rytmie Lambady - ministrowie mogą sobie
        pozalewać spodnie :D:D:D
        • Gość: JaTylkoPytam CIekawe czy MG płaci ZAIKSowi tantiemy? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.06, 10:19
          • Gość: Kibuc Re: CIekawe czy MG płaci ZAIKSowi tantiemy? IP: 194.95.112.* 26.01.06, 10:30
            W kiblu caly czas siedzi jakis facet i notuje jakie piosenki zostaly odegrane.
            Ale mnie bardzie interesuje czy jest mozliwosc przeprowadzenia jakiegos
            konkursu karaoke
            • Gość: bestyjka A ile takie pisuary NAS kosztują?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 18:59
              ktoś wie ile ot kosztuje
              • jancior redaktorowi Brzostkowi przydzielili 26.01.06, 21:11
                godny jego temat. Jak sie przetrze po wucetach moze rzuca go na inne rownie
                ambitne pole :-) Nie ma to jak praca w odpowiedniej atmosferze.
          • Gość: bosman Re: CIekawe czy MG płaci ZAIKSowi tantiemy? IP: *.interserwer.pl 26.01.06, 11:17
            To bardzo dobra sprawa dla Janusza Weissa z Radia Zet.
          • jimmyjazz Pisurary - myślałem że o posłach PISu będzie :( nt 26.01.06, 18:50

• dccircle Re: jeśli nie zmienią muzyczki będzie dramat 26.01.06, 19:16
          Powinno chyba być coś bardziej religijnego... zwłaszcza teraz, po wizycie w
          Watykanie. A po wizycie w Waszyngtonie np. hymn amerykański, albo co najmniej
          "America, Beautiful"
      • rychu501 Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka 26.01.06, 12:47
        maciek9940 chyba to wcześniej zamontowali, nie sądzisz?
      • Gość: Aga Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:25
        Chciałabym wiedzieć od kiedy są te grające pisuary.
      • Gość: teszu Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: 213.199.197.* 26.01.06, 15:41
        Jak najdalej mi do Kaczorów, ale musze Cię zmartwić - byłem w MG dwa lata temu
        i już wtedy miałem przyjemność korzystac z tych cudów techniki... PiS tylko
        przejał to co mu się słusznie należało :)
      • Gość: marcin Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: *.96-81-70.mc.videotron.ca 26.01.06, 17:54
        Ale mi sensacja. Takie pisuary to standard w nowo budowanych Mc Donaldach.
        Ostatnio odwiedzilem jeden bo mi sie siusiu chcialo. Na scianie obrazek
        przedstawiajacy wodospad w w ameryce poludniowej a jak zaczynasz robic to co
        musisz slyszysz szum wodospadu i odglosy amazonii. Ten Mc. Donalda jest na
        bulawd st. Jons w Montrealu
    • Gość: ja Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: 213.76.128.* 26.01.06, 09:41
      moje dziecko ma grający nocnik - widać, że ludzie z Min. Gospodarki cofaja sie
      w rozwoju.
      • Gość: czerniakowianka Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:56
        Hehehe... Trafiłeś/aś w sedno, ja :)
    • Gość: emes Z pisuaru graja "Kaczuchy" IP: 62.29.248.* 26.01.06, 09:44
      a same muszle maja kształt kaczego dzioba :)
      kwa kwa...
    • Gość: podatnik próżniaki IP: *.autocom.pl 26.01.06, 09:53
      niech jeszcze kible ich po tyłkach całują, to juz by nie musieli zwracać sie do
      ludzi z prośbą "pocałujcie nas w dupe", tylko od razu mogli by przejśc do
      konkretów mówiąc "płaćcie podatki na nasze luksusy!!"
    • Gość: czerniakowianka A kto za to wszystko płaci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:54
      Pan płaci, pani płaci... Społeczeństwo ;(
    • chantal Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka 26.01.06, 09:55
      i znowu dyskryminacja kobiet
      faceci maja grajace pisuary, a kobiety sa zestresowane
    • Gość: miro Trzeba zakazać wstępu do MG gościom bez krawata IP: 217.153.224.* 26.01.06, 09:57
      Trzeba zakazać wstępu do MG gościom bez krawata - taki w krawacie uzna, że
      grający pisuar to normalka i nie będzie wypisywał głupot w internecie
    • Gość: Michal Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: *.comarch.pl 26.01.06, 10:02
      Ciekawe czy płacą tantiemy za prawa autorskie ? Jesli nie to bardzo ciekawe kto
      ma placic.
    • Gość: wu Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: 62.233.204.* 26.01.06, 10:09
      A co dla Pań? W końcu jest równouprawnienie!
      • Gość: mash Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: 82.160.21.* 26.01.06, 10:16
        i tylko mnie zastanawia co na to wszystko Presley by powiedzial. Taka gwiazda
        .... i zwyczajnie leja na jego muzyke ...
    • loginblox A w kabinie 26.01.06, 10:21
      sedes wygodny jak mercedes.

Ale o co chodzi? muzyki mozna posluchac w innych publicznych miejscach( sklepy) to czemu nie w toalecie?

btw. w zwiazku z tym, ze duzo osob lubi sobie pocztac siedzac na sedesie, mysle, ze Nowy Dzien powinien na stale zagoscic w tym miejscu.
      • Gość: kinio Re: A w kabinie IP: *.esc.eu.int 26.01.06, 13:33
        No właśnie. Dlaczego tylko pisuary? Kobiety tam nie pracują? Nieodżałowana
        minister Środa, albo Jaruga-Nowacka, na pewno zrobiłyby z tego przykład
        dyskryminacji.
    • Gość: bolo69 co na to ZAIKS ???? IP: 213.76.140.* 26.01.06, 10:23
      wszak to publiczne odtwarzanie muzyki znanych twórców itp
      • zbig72 Przez takie głupoty ludzie źle postrzegają urzędy 26.01.06, 10:26
        ale to nie wina zwykłych urzędników - przecież takie rzeczy musiała wymysleć i
        zaakceptować "góra" - pewnie producent to znajomy ministra :)
    • Gość: Piotrgol Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: 87.207.205.* 26.01.06, 10:31
      Kolejna sensacja wymyslona przez dziennikarzy, takie grające pisuary są od dawna
      w akademikach politechniki warszawskiej na placu narutowicza, jest to bardzo
      prosta konstrukcja drozsza moze o 20 zł od standardowych.
    • Gość: p.j. Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: *.chello.pl 26.01.06, 10:33
      Przeciez to nie jest zaden grajacy pisuar, tylko wmontowana w sciane pozytywka na fotokomorke! Nic dziwnego, ze producenci pisuarow o tym nie wiedza :> Nawet, jak widac na filmikach, melodia nie uruchamia sie w chwili sikania, tylko zblizenia sie do urzadzenia...
    • Gość: vika Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: *.telkab.pl / 217.153.99.* 26.01.06, 10:46
      ZESTRESOWANI URZĘDNICY!!! - ale jaja
    • Gość: A_chcieliby_tak... Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:47
      www.maxior.pl/?p=index&id=7350&18
      a co, jak solidarnie, to solidarnie :)
    • Gość: anonim Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:58
      i kto za to placi : my placimy - wizja taniego panstwa wg PIS'u
      a zal portki sciska
      • Gość: fi mózg IP: 87.207.43.* 26.01.06, 11:11
        Ludzie uruchomcie mózgi.
        Po pierwsze pozytywki na fotokomówkę a niegrające kible.(jak juz ktoś
        rozsądniejszy zauważył)
        Po drugie... PiS może być odpowiedzialny za różne sprawy ale kibli w MG to
        raczej nie zdażył wymienić ;). (tak przy okazji to czy ktoś widział żeby PiS -
        owi udało się gdzieś ukończyć jakąś inwestycję ;))
        Po trzecie.... Kretynem to trzeba być żeby coś takiego zamontować, nie ze
        względu na koszy (bo to raczej jakieś grosze kosztuje)tylko po prosty takie
        melodyjki są strasznie denerwujące... i nie wierzę żeby to była jakaś specjalna
        przyjemność oddawac przy tym mocz).
        • Gość: me TE KIBLE SA TAM OD 5 lat ! IP: *.dnttm.ro 27.01.06, 06:13
          Prostki jedne na PiS latwo najedzacie a brak wam elementarnej wiedzy w temacie !
    • cobolt Proponuje stworzyc teleturniej "Spiewajace Pisuary 26.01.06, 11:13
      czyli melodie toaletowe, wygwizdywane w trakcie czynnosci fiziologicznych a wiec "Jaka to melodia?"
    • domk1 ZAINSTALUJCIE TAM MASTURBATORY 26.01.06, 11:55
      Bedzie chłopakom jeszcze przyjemniej.
    • Gość: strzyga Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: 62.111.149.* 26.01.06, 11:56
      co za dyskryminacja...w damskiej toalecie nie gra! jak mają się relaksować
      urzędniczki?! czyżby nie stresowały się w pracy?!
    • Gość: ilnis w Polskim Radiu od dawna takie mają IP: 195.150.224.* 26.01.06, 12:08
    • Gość: FreakyMisfit Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.01.06, 12:26
      Wszyscy wiedzą, jak w kraju generalnie pracują urzędnicy. Na pewno mają mnóstwo stresu :)
      • Gość: xxx Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: 213.86.33.* 26.01.06, 12:34
        takie pisauary sa na stacjach STATOIL, żadna nowść, a ci z gazety powinni
        lepiej robić research rynku pisuarów wypisują brednie do kwadratu

Miłego sikania pod melodię KWAKANIA
    • Gość: gość dlatego nie ma cięć na administracje bo inne IP: *.tvgawex.pl 26.01.06, 12:33
      ministerstwa tez chcą mieć spiewające pisuary, a co, ja proponuje złote muszle
      klozetowe i marmurowe podłogi, jak przepych to na maxa! w polsce bida, ale
      władza ma sie dobrze jak za PRLu
    • Gość: ... Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 26.01.06, 12:41
      niestety, to prawda. a dlaczego tak jest? Bo system finansów publicznych z
      ustawa o zamówieniach publicznych promują nie oszczędnośc i gospodarność, ale
      wydawanie pieniędzy "do dna", bo jak nie wydam, to w przyszłym roku mi obetną o
      to, czego nie wydałem...
    • rychu501 Re: Gdy minister sika, z pisuaru gra muzyka 26.01.06, 12:45
      To się w głowie nie mieści, a może mają chorą prostatę????!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka