Gość: WAL Beger kto to ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 12:28 Po marnować czas i papier!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm [...] 28.01.06, 12:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zei Beger niczym Naomi Campbell IP: *.hsd1.nj.comcast.net 28.01.06, 12:54 To że zdwała maturę, to że jest prymitywna i beznadziejnie durna to mnie nie przeszkadza, ale przepraszam co kobieta o tak niskim poziomie robi w sejmie. Nie lepiej by było żeby zajęla pozycję godną swojego poziomu np doić krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
przegrzmot ...wydeptac dziure w deptaku... 28.01.06, 13:11 ...skoro jest to forma bezgranicznego poczucia humoru... - to ja takze zglaszam swoj udzial:... Ostatnio wygralem rywalizacje(sesje fotograficzna),z moja kolezanka: - Ona w ostatnim stadium 9-tego miesiaca...a ja...brzuch w brzuch... I wygralem !!! - Wygladalem,jak w ciazy sloniasto przenoszonej... A byl to jedynie, moj dumny miesien piwny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan czy ona zdaje sobie sprawe z tego jaki wizerunek IP: *.os1.kn.pl 28.01.06, 13:16 czy ona zdaje sobie sprawe z tego jaki wizerunek buduje? prostaczka, na salonach: zapraszam moich kolegów i koleżanki. chodźcie. władza wcale nie jest taka zła, i nie śmierdzi podobnie jak pieniądz ... kto na to głosuje? niestety. Polski NarUd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrlm O rany!!! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.01.06, 13:22 Zwróćcie uwagę na dziwny kąt pod którym zwrócona jest prawa stopa Begerowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajcu Beger niczym Naomi Campbell IP: 217.97.177.* 28.01.06, 13:33 uczmy sie jezykow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawomir pokaz mody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 19:55 niech sie KU.. ubierze w stroj wiezienny!!! na pohybel konusom kaczorom !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaw moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:00 dosyc z 4 rzeczpolpolita KWACZOROW!!! DO CHLEWA Z KWACZKAMI, BORYSIUKAMI, I INNYMI PRZESTEPCAMI samoobruny!! ZGILOTYNUJEMY ZA PARE LAT ZASRANCOW!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin poslowie na wybiegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:24 poseł ma tak pracować w parlamencie by starczyło na cele społeczne a nie występować jak małpa. tyle że wiekszość połów to małpy Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Beger niczym Naomi Campbell 29.01.06, 01:13 W jakim kraju my żyjemy ???? To już chyba Giertych jest od niej ładniejszy _________ Poczytaj mnie Albo Politykuj ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: Beger niczym Naomi Campbell IP: *.atol.com.pl 29.01.06, 08:34 niepelnosprawna umysłowo beger powinna mieć jakąś szanse w życiu. ona nic w życiu nie osiągneła. i tak skonczy w szpitalu psychiatrycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knipser beger i model - przygrubawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 08:45 Tez jest się czymś zajmować - model - samoobrona to cały MODEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONIUSZY PLATKI OWSIANE CZY OWIES DLA KONI? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.01.06, 09:02 Co pani B bedzie reklamowac? Platki owsiane czy owies dla koni? A moze razem z panem Urbanem wystapia w reklamie promujacej wstrzemiezliwosc sexualna? Odpowiedz Link Zgłoś
corgran Pudernica - Bosak 29.01.06, 09:01 Przecież ta Pudernica LPR nie da się wypchnąć na wybieg. Ciągle będzie niezadowolony z makijażu, jak to ma miejsce przed jego występami w tv. Ciekawe jaki użytek zrobił z prezentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Beger niczym Naomi Campbell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 10:21 Myślę,że przykrywająca wszystko włosienica i duży kaptur - by ukryć roziskrzone oczy, będzie w sam raz. Wyeksponowałbym tylko warkocz, będzie ludowo i skromnie. Już się nie mogę doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś