brezly 10.06.06, 19:16 "Gender mainstreaming". Pozostaje w zwiazku z "diversity management". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Koany nowomowy 11.06.06, 08:04 "Wszelako kiedy Rada jest jednoosobowa nie zachodzi koniecznosc rownej reprezentacji plci" Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Koany nowomowy 12.06.06, 13:43 Biozrownowazona byloby politycznie poprawniej. Bio jest PC, Chem jest nie PC. Biochem jest PC-schizo. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Koany nowomowy 12.06.06, 13:51 A, to sie poprawie, nastepnym razem;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly A w ogole to 13.06.06, 09:42 wlasnie podpisalem druczek deklaracji ze nie jestem scjentologiem i ze nie poieram scjentologii. Pracodawiec wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: A w ogole to 13.06.06, 09:48 To juz sie pan nie moze zepsuc teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A w ogole to 13.06.06, 09:57 To taka perwersja biurokratyczna, Fiori? Nie popierac scjetologow tylko do wypelnienia formularza, a potem myk myk myk i juz ich popierac? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: A w ogole to 13.06.06, 10:11 A jakby pan byl calo gembo, zalozmy, albo nawet tylko kryptoscjentologiem, to co? Nie przyjeliby pana? A czy nie kazali sie panu przypadkiem usmiechnac, zeby nie porownac z wzorcowa twarza, taka jak ma Tom C? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: A w ogole to 13.06.06, 10:20 pomijajac blysk zeba i oka, panie Brezly, to zdaje sie chodzi o jakies pryncypialne zalozenia naukowe, a nie tylko o sama przynaleznosc wyznaniowa, czy sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: A w ogole to 13.06.06, 10:22 To jest bardziej skomplikowane. W niektorych landach jest to wogole zakazana dzialanosc, a powszechny jest zakaz przynaleznosci szeroko pojetych pracownikow panstwowych do. Najmniej na rzeczy maja tu poglady do wykonywanej rpacy. Idzie tu raczej ze wg prawa De. jest to niebezpieczna sekta, godzaca w podstway konstytucyjne panstwa, jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Coraz lepiej - dolek i depresja 13.06.06, 10:43 Nastepna rubryczka "Honory i Odznaczenia". Do wyboru za 25 lat pracy/sluzby za 40 lat pracy/sluzby za 50 lat pracy/sluzby inne Honory Wychodzi na to ze jestem Zero. Null. Ide sie utopic w Goracym Kubku zupy z naturalnym szpinakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 10:46 Stenografuje - NIE Kurs pisania na maszynie - NIE Prawo jazdy na ciezarowki - NIE (NO ma na traktor w rezultacie studiow) Inne - co inne. "Znajomosc jezykow zywych"? Auuuuuu ....... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 10:57 Panie Brezly, na litosierdzie, niech pan tego nie bierze tak do serca! Do wyboru np. ma pan duzo jezykow: www.rosettaproject.org/archive/browse-by-name.html Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 10:59 Karta plywacka, ratownik pogotowia wodnego, licencja pilota szybowcowego, sternik jachtowy, honorowy krwiodawca, ze podpowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 11:03 Zlota OTP PTTK, srebrna GOT. Najgorsze ze za cholere nie mam na nic papierow :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 11:01 Ten mi sie z nazwy podoba: www.rosettaproject.org/archive/austronesian/asia/atq Myslisz ze zadelarowanie znajomsoci zrownowazy brak umiejetnosci stengorafowania? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 11:03 Oczywiscie. Ksiazki katalogowac pan umie? A w linku byly kiedys zapisy dzwiekowe, tylko zmienili wyglad strony i juz sie nie moge doszukac na pierwszy rzut oka. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 11:05 www.rosettaproject.org/archive/ptu ten tez. Ciekawe, czy mowiac jednoczesnie sie gra na przenosnym zestawie conga. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 11:09 Hmmm... Alternate Names: Pitu-ulunna-salu Jakies podatkowe narzecze? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 11:14 Pan sobie gwizdze na to, wyrazajac mysli i uczucia: www.lemondesiffle.free.fr/presentation_eng/languessifflees.htm (nauszniki, etc, klik na glosnik, bo z linkowni sie nie otwiera) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 11:26 Pan sie cieszy, że nie każą panu wymieniać 3 zalet własnych ani opowidać o największej klęsce. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 11:27 W formularzach toby brzmialo niepowaznie. Formularze nie znosza barku powagi. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 11:32 Odbarczyc formularze! Kotwice w gore! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 11:33 To zostawiaja na rozmowe z kandydatem. W wiele oczu:( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 11:41 To jest w ogole zjawisko religijne to przyjmowanie do pracy. Rozne obrzedowosci tam sa. Nawiasem mowiac, cyztalem kiedys ze Kalina Jedrusik kiedys za PRL dostala szlaban na wystepy w TV bo sie z krzyzykiem pojawila, ktory zostal przez inkwizytorow okreslony jako "emblemat religijny". Wszyscy ryczeli ze zgrabnosci sformulowania az milo a tu prosze: archidiecezja.lodz.pl/czytelni/synod/instr1.html Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 11:46 Aha, a tenze emblemat wystepowal w kontekscie glebokiego dekoltu;) Zafascynowala mnie rozlozysta buchalteria na zapodanej przez pana stronie, a zwlaszcza. nastepujace pozycje: * księga metryk zastępczych, * książka zapowiedzi * księga nawróconych, * dziennik korespondencyjny, * książka inwentarzowa, * książka kasowa, * inne. Moze zainspirowac ksiegowosc? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Szczegolne umiejetnosci" 13.06.06, 11:54 Myle ze oni w Ksiegowosci maja swoja tajna Ksiege Nawroconych. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Coraz lepiej - dolek i depresja 13.06.06, 11:00 Pan odda mi ten kubek. W zamian ma pan kawalek placka z rabarbarem na oslode zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: A w ogole to 13.06.06, 10:45 To, skrotem idac, np. Tom C. nie moglby wykonac hymnu na stadionie? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Eureka! 13.06.06, 11:59 Po 15 minutach udalo mi sie znalezc Kartek Przewodnia ze spisem wszystkiego co mam zalaczyc. Chytrze wpelzla miedzy papiery tyczace skladek rentowych i dala sie schowac razem z nimi do koperty, a ta dala z powrotem nura do szufaldy. Juz bylem bliski utraty zmyslow i dwukrtonei przejrzalem kosz na wyrzucane papiery. Jednak nie ma jak logiczen myslenie, wszystko mozna znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad mantra a-firmująca 13.06.06, 21:22 pierwszego słabo estymuje w kuchni przeciętna z implementacji Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: mantra a-firmująca 14.06.06, 08:10 Kolesie z kwatery w czasach U. wolali do mnie "nie aproksymuj" gdym spiewal w lazience przy goleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: mantra a-firmująca 14.06.06, 08:53 de-tonowanie przygoleniowe. to musi jakis zespol. nieuleczalny,zreszta;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: mantra a-firmująca 14.06.06, 08:55 Nie mam juz tego klopotu :-) Spiewam przy prasowaniu. Irlandzki folk. Odpowiedz Link Zgłoś