papilotta 23.06.06, 10:03 Pewnie, już pędzę do sklepu po hity sezonu :) Boszszsz, co za żałość!Czy życie to tylko modny wygląd? Przerażające jest współczesne oddanie trendom... Bleeeeeeee. Marność i pustota. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starchaser Re: Hity na lato 23.06.06, 10:27 "...Doradza też kupno koszulek polo w poziome, szerokie paski. Każdy mężczyzna będzie też dobrze widziany w sweterkach w serek, i to najlepiej z dużym dekoltem... ..A co powyżej szyi? Podobnie jak u kobiet wielkie okulary na nosie..." ????????????????? żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aborygen Re: Hity na lato IP: 213.135.35.* 23.06.06, 10:32 faktycznie żenada, wygląda na to, że ludzie mają niesamowite kompleksy wydaje im się, że wakacje za granicą lub "białe ciuszki" (wszyscy ubrani jednakowo) poprawią im nastrój Jednak nie tędy droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p0g8 Re: Hity na lato IP: *.osiedle.net.pl 23.06.06, 10:34 To, że będę latał z jakąś błyksotką od razu sprawi, że wszyscy zaczną uważać mnie za modnego. Trzeba mieć trochę inwidualności by się wyróżniać . Odpowiedz Link Zgłoś
murderdoll Re: Hity na lato 23.06.06, 11:29 Nie lubie takich artykulow. Jak nie mam koturn, zlotej torby,i okularow wiekszych od glowy, to co? Do kubla ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Hity na lato IP: *.polish / 212.244.167.* 23.06.06, 13:41 masz dwa wyjscia... albo sie zamkniesz w domu i nie wyjdziesz dopoki nie bedzie w modzie to co masz w szafie, albo bierz wszystkie pieniadze z konta albo pozyczke z banku (na dowlny cel) i marsz na zakupy! modny ciuch i gadzety sa wazniejsze od zdrowia, rodziny, wyksztalcenia, pracy i calej reszty ;p niech zyje moda!!! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciej Lulacrua Największy hit tego lata : duży krzyż i różaniec . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:32 Do tego biały habit . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EEE Re: Największy hit tego lata : duży krzyż i różan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 12:45 hmm......a ja mam sandały zamiast supermodnych klapek, i nie mam nic bialego. ja pierdziele, ale kompromitacja. i jak ja teraz bede wyglądal!!!!! a zamiast wielgachnych okularow prponuję okład z lodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie przejmuj sie Re: Największy hit tego lata : duży krzyż i różan IP: *.ny325.east.verizon.net 24.06.06, 15:50 juz tak poza wszystkim ci dziwni ludzie opisali zeszloroczna mode-wlacznie z koszulkami w paski i bialymi bluzkami. chyba tylko te hmmm...wielgachne okulary-powyzej szyi,oczywiscie;)-zostaly,ale faceta tak przystrojonego to nie widzialam chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Największy hit tego lata : reformy Gilowskiej 25.06.06, 10:50 Kobitki! Na plaże najmodniejsze są reformy Gilowskiej. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrina Buty na platformach - co to jest??!! IP: 82.160.102.* 23.06.06, 13:58 Buty na platformach - skąd ta Pani wzięła tak dziwne określenie? Przypuszczam, że po prostu "przekalkowała" z angielskiego - 'platform shoes'. Przecież istnieje polski odpowiednik - buty na koturnach - bardziej zrozumiale dla Polaka i powszechniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Japonki! Poznaj pedryla z daleka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Japonki! Poznaj pedryla z daleka! IP: 213.199.197.* 23.06.06, 15:33 taka prawda. Ja nie zamierzam wywalać ciuchów z szafy, bo jakiś pseudoznawca z jakiegoś quasiopiniotwórczego magazynu dla nastolatek - Logo tak sobie ubzdurał. Niech sam tak chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbic Re: Japonki! Poznaj pedryla z daleka! IP: *.c31.msk.pl 23.06.06, 22:51 Nie no, Logo to nie żaden wpływowy magazyn dla nastolatek. ... to po prostu gazeta homosiów. Takie ma podejście. Z tytułami typu '500 rzeczy które MUSISZ mieć', dalego nie zajdą. Przecież faceci nic nie muszą. Bardziej wpłynie na mnie felieton, chyba z Forbesa, po którym się stwierdza: kurde, ja to jednak bucem jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
starchaser o wypraszam sobie! :) 23.06.06, 15:33 jestem 100% hetero - a mimo to lubię nałożyć japonki ;) przyjemniej dla skóry niż sandały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rona Re: Japonki! Poznaj pedryla z daleka! IP: *.agora.pl 23.06.06, 16:29 powiedzial prawdziwy macho ... heteryk. Puknij sie w glowke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hity na lato IP: *.cybersurf.com 23.06.06, 15:45 Proponuje jednak w zimnym Baltyku zamoczyc glowke.Moze rozum wroci tym od porad "co jest modne w tej godzinie". Odpowiedz Link Zgłoś
horrible.young.girl Re: Hity na lato 23.06.06, 16:20 Dla mnie faeci w japonkach odpadają. I w wydekoltowanych bluzkach. A sama też w złoto nie mam zamiaru się odziewać. Pff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Co to za bełkot? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:01 I wara od sandałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niejaponka Re: Co to za bełkot? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:33 Facet w japonkach? Bleeeeeeeeeeeeeeeeee:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Hity na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:50 japonki i duze okulary. image inzyniera Mamonia wraca w wielkim stylu? hmm, chyba sie nie zdecyduje... wole tez cisze i spokoj na Mazurach, niz zatloczone plaze w Hiszpanii.. gajowka.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becks Re: Hity na lato IP: *.lodz.msk.pl 24.06.06, 00:54 Pisma takie, jak logo, a od dłuższego czasu niestety także Playboy i CKM zamieniają się w poradniki dla metroseksualistów bez własnego zdania i gustu. Jaki normalny facet idzie do sklepu szukając tego co modne, np. z Logo w ręku? Ja zawsze kupuję to w czym mi wygodnie i dobrze się w tym czuję, także "wizualnie". I to mi wystarczy. Zresztą komu bym zaiponował, gdybym ubrał sie jak piszą w tym Logo? Redakcji? Gdybym miał sie ubierać, jak tam Panowie podpowiadają to bym chyba musiał zarabiać 5 tysięcy miesięcznie, z czego minimum trzy kafle, by szły na ubrania i gadżety, mp3, komórka, jakieś smycze, breloczki... Potem zapieprzają takie kukiełki; włosy na zel, błyszczące buty nike i jakieś podkoszulki obcisłe. Na szczęście zwykle interesują się nimi dziewczyny nie z mojego kręgu zainteresowań, czyli ich lateksowe odpowiedniki:) Paranoja. Moim zdaniem jeansy i koszula lub jakiś schludny t-shirt zawsze będą w modzie. I jeśli nie wpuści się koszuli w spodnie (co w przypadku panów z mięśniem piwnym jest wręcz iracjonalne i niesmaczne) to chyba nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cristobal Re: Hity na lato IP: *.seka.warszawa / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 10:22 trzeba czymś leczyć kompleksiki Odpowiedz Link Zgłoś
murderdoll Re: Hity na lato 24.06.06, 10:51 Panowie grzeja do sklepu po okulary,az im japonki pospadaly! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Hity na lato 24.06.06, 11:00 Niech żyją sandały! Na nic ich nie zamienię, w klapkach czułabym się, jakbym wyszła z domu w kapciach. But musi mi się trzymać pięty, inaczej nie odbieram go jako buta. A że każde buty mi obcierają stopy? Na szczęście istnieją cienkie skarpetki. W gruncie rzeczy: dlaczego mężczyźni mieliby sie wstydzić je nosić, jeżeli wolą sandały, a też mają suchą skórę? Cienkie skarpetki można potraktować jako formę ochrony zdrowia (w tym wypadku skóry), podobnie jak okulary słoneczne (noszę je przez cały rok, ale bynajmniej nie są wielkie) czy olejek do opalania. Zresztą gdyby faceci nosili je dla ozdoby, też nie miałabym nic przeciwko... więcej prawa do wyboru, mnie i facet w spódnicy nie razi. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.zory Re: Hity na lato 24.06.06, 11:22 pieprzyć modę! japonki? pfff! chodzić na biało? białą mam tylko koszule i koszulke pod nią i nie zamierzam tego zmieniać, dlatego że ktoś sobie tak ubzdurał. ubieram sę w to co mi się podoba a nie w to co podoba się komuś innemu. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata To dresiarstwo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 12:54 Rany, przeciez to ochydne. Facet w koszulce polo w paski ze swetrem z duzym dekoltem, pfffff. Straszne Dla kobiet ubranka marynarskie??? gdzie, jak kiedy? juz nie mowiac o koturnach, i zlotych torebkach. brrrrr. Zmiencie stylistow, nikt fajny sie tak nie ubiera ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina321 Re: Hity na lato 24.06.06, 13:43 Ludzie ja jade na Majorke ale nie myśle o tym żeby jak najlepiej tam wyglądać. Myśle że ważne jest to żeby sobie wypocząć a nie zawracać sobie głowe wyglądem oczywiście każdy ubiera sie tak jak lubi i naco go stać. Jeden moze ubrać sie w dżinsy drugi w dresy ponieważ tak lubi i to jego sprawa. A my mamy taki dziwny nawyk ze gdy widzimy człowieka który ubrał sie troche inaczej niż my zaraz sie z niego smiejemy i obgadujemy go.W każdym kraju ludzie mają inny styl tylko że tam ludzie nie zwracają nato takiej uwagi i nie oggadują, skoro jakiś człowiek tam sie tak czy tak ubrał to jego sprawa.A ludzie z pierwszych stron gazet nażucają nam styl jak mamy sie ubierać,malować a my włśnie wtedy mozemy odrazu zauważyć ze niemamy właśnego zdania. Ludzie opamiętajmy sie troche te gwiazdeczki tak naprawde są ubierane, malowane przez wizażystów, stylistów. To wszystko to również nie ich styl tylko tego stylisty itp. Gdy popatrzymy czasami na ulicy jak tak naprawde Vip-y chodzą ubrani to włąśnie wtedy widzimy ich prawdziwy własny styl.A wtedy zaczyna sie obgadywanie, mówie to ponieważ pracuje z wieloma ludzmi z pierwszych stron gazet i słysze ich zdanie na pewne tematy. A zwykły śmiertelnik często z zazdrości tak potrafi oczarnić takiego człowieka który ma troche więcej moze troche więcej osiągnął.Pomyślcie nad tym. Pozdrawiam i czekam tylko na super pogode która mam nadzieje dopisze na wczasach wracam za 2 tygodnie wtedy napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znana Re: Hity na lato IP: *.adsl.wanadoo.nl 24.06.06, 20:22 IPody? A kto wie co to jest? Jak bylam ostatnio w Polszy z moim IPodem,to : a) nikt nie wiedzial co to za "maszyna" b) balam sie ze ktos niechcacy "to cudo"rozpozna i na mnie napadnie Czyli PL nie jest krajem do noszenia IPodu na ulicy:) A na Hiszpanie czy Grecje to juz 10 lat temu leppery jezdzily,hehe. No to najwyzsza pora by i sie warszawka przejechala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasolala Re: Hity na lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 20:45 Ludzie opamiętajmy sie troche te gwiazdeczki tak > naprawde są ubierane, malowane przez wizażystów, stylistów. To wszystko to > również nie ich styl tylko tego stylisty itp. Gdy popatrzymy czasami na ulicy > jak tak naprawde Vip-y chodzą ubrani to włąśnie wtedy widzimy ich prawdziwy > własny styl. są ubierani przez stylistów- zgadzam sie na ulicy pokazują własny styl- nie zgadzam się oni nie maja własnego stylu, to jest problem... mało która gwiazda potrafi się sama ciekawie ubrać nie zważając na wszystkie style i trendy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosia Re: Hity na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:24 no to sie wszyscy zbulwersowali ... ale fakt faktem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bole69 Re: Hity na lato IP: *.bbtec.net 26.06.06, 07:42 Te wasze wypowiedzi sa naprawde zenujace. Przeciez nikt wam nie kaze tak sie ubierac. Ja lubie biel. Od 3 lat chodze w japonkach bo tez lubie. Mam 3 pary i sram na wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzon Re: Hity na lato 26.06.06, 08:01 Od kilku lat chodzę w białych ciuchach i noszę japonki. A jak mi ktoś zarzuci brak swego stylu... Śmieję się w twarz. O moim stylu - bądź jego braku decyduję sam - a nie banda pseudostylistów, lub - co gorsza! - pseudokrytyków stylistów .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolero Re: Hity na lato IP: *.bbtec.net 26.06.06, 08:25 Facet w japonkach to zaraz gej, itd, itd. Widac ze sloma wam jeszcze z butow wystaje. Wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś