audrey.h 09.07.06, 17:35 oświadczam, że to forum jest tak nudne, że tu nawet nie idzie się pokłócić. zrobiłam sobie już kiedyś mały, pobieżny przegląd forów i wszędzie drą/darli koty, a tu nic. to forum normalnie ma klasę, ot co. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki Re: oświadczyny 09.07.06, 17:40 bo tu same lenie, nawet nie chce się im kłócić :) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: oświadczyny 09.07.06, 17:49 zachowujemy pozory poprawnosci politycznej za to w realu dochodzi do reko i nogoczynow 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 09.07.06, 17:56 > za to w realu dochodzi do reko i nogoczynow 8-) nie no jasne, to konieczne. dla zachowania higieny psychicznej. ja też tak robię. inaczej byśmy tu ocipieli :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 09.07.06, 17:50 no ale zobacz Mat, jak to się paradoksalnie przeobraża w wartość pozytywną to znudzone rozleniwienie. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: oświadczyny 09.07.06, 17:59 permananentna hebefrenia i syndrom amotywacyjny 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 09.07.06, 18:02 extra, nie? uwielbiam ten stan :))) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: oświadczyny 09.07.06, 18:11 no nie wiem, odkurzacz sie na nie patrzy z yzutem od rana, a ja sie krece to tu to tam, wychodze , laze, lezakuje i jakos sie zabrac nie moge 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: oświadczyny 09.07.06, 18:13 a ja wczoraj bylem na weselu i tez lezakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 09.07.06, 18:15 dobrze, że jesteś już z nami Patrycja. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 09.07.06, 18:19 dżizys, z tym odkurzaczem to mam dzisiaj to samo. uwzięły się na nas czy co? ja też się kręcę bo zaraz mecz i ja już nic co wymaga wysiłku umysłowego (np odkurzanie) nie moge zrobić. no nie mogę. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: oświadczyny 09.07.06, 18:25 ja juz droogi dzien staram sie na dzialanosci merytorycznej skupic i wczoraj zaoowoocowalo zakonczeniem prac nad dwoma polkami nad ksiazki ( czas realizacji 2 miesiace), kolejny raz obejrzalem Big Lebowski ...reszta nie zasluguje na publikacje Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 09.07.06, 18:35 > zakonczeniem prac nad dwoma polkami nad ksiazki ( czas realizacji > 2 miesiace) ale w sensie, że żeś jako stolarz je wykonywał, czy że porządek w książkach zrobiłeś? :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: oświadczyny 09.07.06, 18:42 zrobilem polki najpierw kupilem za krotkie deski bo myslalem, ze jak potrzebuje tylko dwie to bede pamietal jakie dlugie przynajmniej na tyle dlugo zeby ta wiedze doniesc do sklepu - nie udalo sie. Pozniej sie okazalo, ze wiertarka, ktora posiadam nie ma udaru niezbednego do wywiercenia w scianie dziur - wiec trezba bylo zorganizowac inna w miedzyczasie bylo mnostwo rozmaitych przerw i tylko grozba nieuchronnego zawalenia sie misternej konstrukcji w postaci stosu ksiazek sklonila mnie do dzialanosci odkurzacz nadal na mnie patrzy, moge: a) uruchowmic go i zastwosowac zgodnie z przeznaczeniem b) wyniesc go, zeby sie gapil na kogos innego Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 09.07.06, 18:51 > najpierw kupilem za krotkie deski bo myslalem, ze jak potrzebuje tylko dwie to > bede pamietal jakie dlugie przynajmniej na tyle dlugo zeby ta wiedze doniesc do > sklepu - nie udalo sie. :) normalka, połowa populacji tak ma > Pozniej sie okazalo, ze wiertarka, ktora posiadam nie ma udaru niezbednego do > wywiercenia w scianie dziur ha! i to jest coś z czym akutrat jestem na bieżąco: UDAR! wiertarka udarowa, o której braku, niczym w jakim sennym koszmarze, przypomina mi codziennie sterta rozmaitych dóbr (wyposażenie typu lampy, wieszaki, szafka) piętrząca się w jednym z pokoi. kurz się tam już zadomowił na dobre. czekamy na kolegę, posiadacza udaru, aż wróci z urlopu i nam pożyczy, bo nam nie chce się kupować. > odkurzacz nadal na mnie patrzy, moge: odpowiedź b) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: oświadczyny 09.07.06, 20:00 uruchomilem odkurzacz - nic nie wciagal no to wzialem go do ogrodka i otworzylem zeby zobaczyc co sie stalo worek byl pelen i na dodatek pekniety dobrze ze nie zrobilem tego w domu bo by wygladalo jak po opadzie radioaktywnym Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: oświadczyny 09.07.06, 18:25 a ja chyba nie obejrzę meczu bo mam straszny problem z oczami normalnie mi się mieni Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 09.07.06, 18:33 Pantero, nie rób mi tego. mecz obejrzany bez Ciebie to nie to samo... a co w oczęta się stało było? -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: oświadczyny 09.07.06, 19:22 mam od dłuższego czasu problemy - widzę podwójnie, co nie jest śmieszne, zwłaszcza że właśnei jechałam autem nie ma co, idę do doktorki. q mi już sto lat temu dał namiary i teraz mnie przycisło to się wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 09.07.06, 19:30 idź kochana koniecznie czem prędzej. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: oświadczyny 09.07.06, 19:32 no chyba że cały czas będe mieć jedno oko zamknięte, wtedy widzę pojedynczo Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 09.07.06, 19:36 i ten mecz to jeszcze możesz jednym okiem obejrzeć... bo tak, to fakt - bez sensu oglądać circa 40 piłkarzy na boisku :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: oświadczyny 09.07.06, 19:37 albo siądę z nosem w ekranie bo na niedaleką odległość widzę dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 09.07.06, 19:44 wiesz, ja tak widzę podwójnie po pewnych lekach nasennych. serio. zażywasz jakieś? -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: oświadczyny 09.07.06, 19:50 no właśnie nic dawniej myślałam że to po tabletkach ale nie biore od ponad roku i dalej bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: oświadczyny 09.07.06, 19:47 ... panterka , Ty nie ściemniaj - ile tych redsów wypiłaś , cobu się zakwalifikować do "tamtego"watka .??.. a teraz - do doktorki ... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: oświadczyny 09.07.06, 19:51 brotonku chciałabym żeby to było przez pijaństwo zaczynam się martwić Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: oświadczyny 09.07.06, 20:10 ... to przykre ... ... teraz to i ja zaczynam się martwić - idź do tej doktorki (choćby zaraz w jakimś hipermarkecie - tam są też prawdziwi lekarze - wiem bo jestem okularnikiem ) ... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: oświadczyny 09.07.06, 19:50 ile czasu już to trwa? Ja mam od czasu do czasu takie problemy spowodowane infekcja muskułu ocznego. I przesileniem. Odpoczynek dla oczu i samo przejdzie po dwoch tyg. Jesli nie to powinnas isc do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: oświadczyny 09.07.06, 21:53 z przerwami około 5 lat myślę że mój beznadziejny monitor niszczy mi wzrok Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: oświadczyny 09.07.06, 22:35 To długo, bardzo długo. Słuchaj to może być po prostu lekki zez. Przy monitorze oczy się męczą i wada się powiększa. Gdy byłam u specjalisty to mi powiedziano że to można skorygować okularami ale również można trenować oczy. Dla mnie na szczęscie przeszło ale czasem wraca gdy mnie przewieje lub przemęczę oczy. Dobry monitor to ważna rzecz ale są też okulary na prace przed monitorem. Leć do specjalisty, i to w mig. Dbaj o te kocie oczyska bo jeszcze dlugie, dlugie lata muszą funkcjonować. Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: oświadczyny 09.07.06, 22:51 ...właśnie - siksa jesteś (znaczy panterka ) ... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: oświadczyny 09.07.06, 19:49 ... o wypraszam se , ja ostatnio prawie się pokłóciłem - kolezance jednej napisałem , ze ma przerombane !!.. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 09.07.06, 20:51 ooo nie Brotku, to była pozorowana próba pozorowanej kłótni. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: oświadczyny 09.07.06, 20:55 ...jak to pozorowana - taka przykrość mnie spotkała ... jeszcze zebym miał dwadzieścia lat - to może spłynęłoby po mnie ... ale .... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: oświadczyny 10.07.06, 10:47 A kiedy zaślubiny?;) Jak bardzo chcesz, to mógłbym się z Tobą pokłócić...;) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 11.07.06, 15:33 > A kiedy zaślubiny?;) jam już Wam poślubiona na wieki. do grobowej deski ;) > Jak bardzo chcesz, to mógłbym się z Tobą pokłócić...;) bardzo nie chcę :) ale ciekawi mnie jakbyś zaczął taką kłótnię...? no, rzuć coś Mruś, rzuć rękawicę... :]]] -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: oświadczyny 11.07.06, 17:31 A z morzem zaślubionaś?;) Ja jestem wyjątkowo spolegliwy człowiek...ale Francuzi nie umieją grać w piłkę, na ten przykład...;) Albo Hepburn złą aktorką była..;) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: oświadczyny 11.07.06, 17:36 > A z morzem zaślubionaś?;) kocham morze :) daleko mam do niego :( > Ja jestem wyjątkowo spolegliwy człowiek... rozumiem, że to tak z przekory ten krwawy króliczek...:) > ale Francuzi nie umieją grać w piłkę, > na ten przykład...;) Albo Hepburn złą aktorką była..;) aaaaach, szarganie Takich Świętości! no walczyłabym tu do upadłego :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: i dalej nic /nt 16.07.06, 02:31 no właśnie. prowokacyja jakaś potrzebna. maleńka prowokacyjka chociażby... taka na serio, a nie na niby, jak Mrug. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: oświadczyny 16.07.06, 09:33 noi niechże się ktoś wreszcie pokłóci! Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: oświadczyny 16.07.06, 11:14 Chyba w niedziele poczta nie pracuje :( Odpowiedz Link Zgłoś