Gość: MM IP: *.216.41.6.conversent.net 03.08.06, 15:33 Heather Ledger??!!! Poprawcie ten podpis pod zdjeciem :o))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keepersmaid Heather Ledger zagra Jokera 03.08.06, 15:34 HEATH, HEATH!!! Jaki Heather... grrr... niedbalstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Heather Ledger zagra Jokera 03.08.06, 15:35 HEATH Ledger. Niedbalstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Heather Ledger zagra Jokera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:46 W jednym miejscu napisane jest dobrze :). Swoją drogą to dziwne - autor tekstu się nie mógł zdecydować? A tak przy okazji Heather to przecież imię damskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Heather Ledger zagra Jokera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 08:35 A ja myslałem że Heath to skrót od Heatclif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit Nicholson jest niepowtarzalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:03 to zdecydowanie jeden z najlepszych aktorów świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy american shit IP: *.adsl.alicedsl.de 03.08.06, 18:14 bardzo daleko mu do polskich aktorow: kowalewskiego czy gajosa oraz jozefowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panicattack Re: american shit IP: 83.238.70.* 03.08.06, 21:56 i wszystkich aktorów z m jak miłość i klanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri666 Re: Heather Ledger zagra Jokera IP: *.devs.futuro.pl 03.08.06, 21:44 a mnie brakuje jednego pytania w ankiecie: a kto to jest Heath Ledger? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeeeeee Re: Heather Ledger zagra Jokera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:14 a katie holmes?? zagra?? Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Jack Nicholson był klasą sam dla siebie... 04.08.06, 08:20 ...żaden żelowany elegancik go nie zastąpi. Swoją drogą ten cały nowy Batman to kicha nie z tej ziemii. Odpowiedz Link Zgłoś
gotrek Do bani? 04.08.06, 09:40 Chyba nie próbujesz powiedzieć, że poprzednie Batmany były lepsze? W pierwszym był TYLKO Nicholson, reszta była... szkoda gadać. Drugi był fantastycznie zakręcony, ale było tam więcej Tima Burtona niż Batmana. Reszta to już wyłącznie kicz i kostiumy. Ostatni Batman na tym tle wypada całkiem nieźle. Przesadnej głębi to to nie ma, ale to w końcu film na bazie komiksu, a nie etiopskie kino moralnego niepokoju czy kolejne irańskie arcydzieło. Czasem mam wrażenie, że ludziom narzekanie sprawia przyjemność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate już nigdzie nei zagra [*] n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 00:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erykerer Re: już nigdzie nei zagra [*] n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 09:10 nie uwazacie ze troche nie na miejscu jest ankieta znajdujaca sie pod tekstem o smierci tego bardzo dobrego aktora szkoda chlopaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej ty..... Re: Jack Nicholson był klasą sam dla siebie... IP: *.net87.citysat.com.pl 02.02.09, 00:01 troche szacunku tycw...u!!!!!! film mógł ci sie nie podobać ale aktora nie powinienis obrazac!!!! ciekawa jestem jak ty byś zagrał skoro jesteś taki mądry!!!! chyba masz troche za mało lat żeby sie wypowiadać na temat takich filmów jak dark knight...wróć lepiej do harrego pottera dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś