Dodaj do ulubionych

Heather Ledger zagra Jokera

IP: *.216.41.6.conversent.net 03.08.06, 15:33
Heather Ledger??!!! Poprawcie ten podpis pod zdjeciem :o)))))
Obserwuj wątek
    • keepersmaid Heather Ledger zagra Jokera 03.08.06, 15:34
      HEATH, HEATH!!!
      Jaki Heather... grrr... niedbalstwo.
    • keepersmaid Heather Ledger zagra Jokera 03.08.06, 15:35
      HEATH Ledger.
      Niedbalstwo...
      • Gość: nika Re: Heather Ledger zagra Jokera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:46
        W jednym miejscu napisane jest dobrze :). Swoją drogą to dziwne - autor tekstu
        się nie mógł zdecydować?

A tak przy okazji Heather to przecież imię damskie :)
        • Gość: bbb Re: Heather Ledger zagra Jokera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 08:35
          A ja myslałem że Heath to skrót od Heatclif
    • Gość: ivulspirit Nicholson jest niepowtarzalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:03
      to zdecydowanie jeden z najlepszych aktorów świata
      • Gość: gajowy american shit IP: *.adsl.alicedsl.de 03.08.06, 18:14
        bardzo daleko mu do polskich aktorow: kowalewskiego czy gajosa oraz jozefowicza
        • Gość: panicattack Re: american shit IP: 83.238.70.* 03.08.06, 21:56
          i wszystkich aktorów z m jak miłość i klanu
    • Gość: juri666 Re: Heather Ledger zagra Jokera IP: *.devs.futuro.pl 03.08.06, 21:44
      a mnie brakuje jednego pytania w ankiecie:
      a kto to jest Heath Ledger?
    • Gość: bleeeeeeeee Re: Heather Ledger zagra Jokera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:14
      a katie holmes?? zagra??
    • gelimer Jack Nicholson był klasą sam dla siebie... 04.08.06, 08:20
      ...żaden żelowany elegancik go nie zastąpi. Swoją drogą ten cały nowy Batman to
      kicha nie z tej ziemii.
      • gotrek Do bani? 04.08.06, 09:40
        Chyba nie próbujesz powiedzieć, że poprzednie Batmany były lepsze?

W pierwszym był TYLKO Nicholson, reszta była... szkoda gadać.
        Drugi był fantastycznie zakręcony, ale było tam więcej Tima Burtona niż Batmana.
        Reszta to już wyłącznie kicz i kostiumy.

Ostatni Batman na tym tle wypada całkiem nieźle. Przesadnej głębi to to nie ma,
        ale to w końcu film na bazie komiksu, a nie etiopskie kino moralnego niepokoju
        czy kolejne irańskie arcydzieło.

Czasem mam wrażenie, że ludziom narzekanie sprawia przyjemność...
        • Gość: kate już nigdzie nei zagra [*] n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 00:31
          • Gość: erykerer Re: już nigdzie nei zagra [*] n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 09:10
            nie uwazacie ze troche nie na miejscu jest ankieta znajdujaca sie pod tekstem o smierci tego bardzo dobrego aktora

szkoda chlopaka
      • Gość: ej ty..... Re: Jack Nicholson był klasą sam dla siebie... IP: *.net87.citysat.com.pl 02.02.09, 00:01
        troche szacunku tycw...u!!!!!! film mógł ci sie nie podobać ale aktora nie
        powinienis obrazac!!!! ciekawa jestem jak ty byś zagrał skoro jesteś taki
        mądry!!!! chyba masz troche za mało lat żeby sie wypowiadać na temat takich
        filmów jak dark knight...wróć lepiej do harrego pottera dziecko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka