Dodaj do ulubionych

Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka

IP: *.devs.futuro.pl 11.09.06, 09:15
wokalistka taka sobie, z wygladu raczej wredna
Obserwuj wątek
    • Gość: petersboroł Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 09:17
      ŻAŁOŚĆ
      i zawsze była w ich przypadku...
      • malajorka Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka 11.09.06, 10:12
        A ja się cieszę, że pozbyli się tej beczącej kozy. Dominika przynajmniej
        śpiewać potrafi. Życzę jej wszystkiego naj... mimo, iż nie jestem fanką Blue
        Cafe.
        Pozdrawiam
        • frant3 Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka 11.09.06, 10:28
          Blue Cafe dobre ma piosenki. Żeby jeszcze wokalistkę mieli normalną np. Annę Wyszkoni. Okupnik skrzeczała jak cholera, ale przynajmniej jej wokal był orginalny, a ta nowa brzydka jest i śpiewa jeszcze "brzydziej" niż wygląda.

--
          Frant - humor, satyra, krytyka
          • Gość: gość251 Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: 62.180.244.* 11.09.06, 11:24
            hehehe Wyszkoni nijak wyglada i jeszcze bardziej nijako spiewa... a raczej
            wyspiewuje...
            • frant3 Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka 11.09.06, 11:28
              Wyszkoni ma jeden z najpiękniejszych głosów na świecie. Tylko zespól Łzy nagrywa nieciekawe piosenki (z wyjątkami) i kobitka się marnuje.

--
              • Gość: gość251 Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: 62.180.244.* 11.09.06, 11:33
                troche chyba zbyt na wyrost - to ze spiewa czysto nie znaczy ze za serce chwyta.
                • frant3 Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka 11.09.06, 12:04
                  Mnie nieraz chwyciła, np. gdy śpiewała - Agnieszka tutaj nie mieszka!
                  Ale to kwestia gustu, jeden lubi cipki, drugi lubi pipki.
                  A ciebie, która wokalistka za serce chwyciła, jeżeli mozesz to wymień jedną dla przykładu?

--
                  • jakubowska_m Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka 11.09.06, 12:10
                    Jopek (nie raz), Peszek, Sadowska - to z polskich... troche inny kaliber,
                    nieprawdaz?
                    • frant3 Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka 11.09.06, 12:35
                      Nie kaliber a gust - zupełnie inny. Głos Peszkowej mi się nie podoba, ale na festiwalu TOP w Polsacie jej jeden utwór zdobył moje uznanie.

--
                      Frant
              • Gość: martka Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:21
                i niezłą damusię rżnie.
                To największa damessa na polskiej scenie. Takie ma wymagania jak jeździ na
                koncerty że wykańcza wszystkich, którzy z nią współpracują
    • Gość: KeRaD Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: 205.156.117.* 11.09.06, 10:57
      z wygladu niezla laska, ale faktycznie wyglada na wredna i zmanierowana
      laleczke. Ale i tak lepiej niz beczaca koza.

a piosenek i tak nie beda mieli lepszych bo nie ma tam zadnych muzykow
      potrafiacych cokolwiek napisac. zywkly popik dla mas lubiacych ich troje (albo
      ich szescioro czy cos kolo)
    • Gość: hal Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: *.tpnet.pl 11.09.06, 11:09
      slyszalem na zywo , laska spiewa cienko , niestety ale nie powini spiewac
      piosenek ktore byly zrobione z p. Okupnik bo nie wychodzi to tak jak powinno ...
    • Gość: nutka Tatiana Okupnik zrobi większą karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:03
      Tatiana dała piękny koncert na coke live music festival - szkoda, że w głównej
      mierze angielskojęzyczny, ale i tak bardzo pięknie. Może uwolniona spod
      szponów "tyrana" daje z siebie więcej :)
      • sabbatha coke - tatiana 11.09.06, 12:12
        koncert okupnik byl zenujacy - niedosc ze skrzeczy jak kaczka to wygladala i
        zachowywala sie jak jakas Doda. Ja sie mocno zawiodlam. Miala rewelacyjny zespol
        ktoremu moim zdaniem zepsula wystep wyglaszajac zenujace teksty i spiewajac
        kretynskie piosenki.
    • Gość: defacto20 Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:15
      Dominika jesteś ŚWIETNA!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka