Gość: marianek IP: *.devs.futuro.pl 11.09.06, 09:15 wokalistka taka sobie, z wygladu raczej wredna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: petersboroł Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 09:17 ŻAŁOŚĆ i zawsze była w ich przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
malajorka Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka 11.09.06, 10:12 A ja się cieszę, że pozbyli się tej beczącej kozy. Dominika przynajmniej śpiewać potrafi. Życzę jej wszystkiego naj... mimo, iż nie jestem fanką Blue Cafe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka 11.09.06, 10:28 Blue Cafe dobre ma piosenki. Żeby jeszcze wokalistkę mieli normalną np. Annę Wyszkoni. Okupnik skrzeczała jak cholera, ale przynajmniej jej wokal był orginalny, a ta nowa brzydka jest i śpiewa jeszcze "brzydziej" niż wygląda. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość251 Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: 62.180.244.* 11.09.06, 11:24 hehehe Wyszkoni nijak wyglada i jeszcze bardziej nijako spiewa... a raczej wyspiewuje... Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka 11.09.06, 11:28 Wyszkoni ma jeden z najpiękniejszych głosów na świecie. Tylko zespól Łzy nagrywa nieciekawe piosenki (z wyjątkami) i kobitka się marnuje. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość251 Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: 62.180.244.* 11.09.06, 11:33 troche chyba zbyt na wyrost - to ze spiewa czysto nie znaczy ze za serce chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka 11.09.06, 12:04 Mnie nieraz chwyciła, np. gdy śpiewała - Agnieszka tutaj nie mieszka! Ale to kwestia gustu, jeden lubi cipki, drugi lubi pipki. A ciebie, która wokalistka za serce chwyciła, jeżeli mozesz to wymień jedną dla przykładu? -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
jakubowska_m Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka 11.09.06, 12:10 Jopek (nie raz), Peszek, Sadowska - to z polskich... troche inny kaliber, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka 11.09.06, 12:35 Nie kaliber a gust - zupełnie inny. Głos Peszkowej mi się nie podoba, ale na festiwalu TOP w Polsacie jej jeden utwór zdobył moje uznanie. -- Frant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martka Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:21 i niezłą damusię rżnie. To największa damessa na polskiej scenie. Takie ma wymagania jak jeździ na koncerty że wykańcza wszystkich, którzy z nią współpracują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KeRaD Re: Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: 205.156.117.* 11.09.06, 10:57 z wygladu niezla laska, ale faktycznie wyglada na wredna i zmanierowana laleczke. Ale i tak lepiej niz beczaca koza. a piosenek i tak nie beda mieli lepszych bo nie ma tam zadnych muzykow potrafiacych cokolwiek napisac. zywkly popik dla mas lubiacych ich troje (albo ich szescioro czy cos kolo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hal Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: *.tpnet.pl 11.09.06, 11:09 slyszalem na zywo , laska spiewa cienko , niestety ale nie powini spiewac piosenek ktore byly zrobione z p. Okupnik bo nie wychodzi to tak jak powinno ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Tatiana Okupnik zrobi większą karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:03 Tatiana dała piękny koncert na coke live music festival - szkoda, że w głównej mierze angielskojęzyczny, ale i tak bardzo pięknie. Może uwolniona spod szponów "tyrana" daje z siebie więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha coke - tatiana 11.09.06, 12:12 koncert okupnik byl zenujacy - niedosc ze skrzeczy jak kaczka to wygladala i zachowywala sie jak jakas Doda. Ja sie mocno zawiodlam. Miala rewelacyjny zespol ktoremu moim zdaniem zepsula wystep wyglaszajac zenujace teksty i spiewajac kretynskie piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defacto20 Blue Cafe: nowa płyta i wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:15 Dominika jesteś ŚWIETNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś