pinkpanther Re: aleście nudni 17.11.06, 20:12 och gradufciu fajnie że jesteś bo już miałam do ciebie pisać i do cezarii gdzie się podziewacie Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: aleście nudni 17.11.06, 22:43 nie piszą, bo zazdrosne o Prosiaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: aleście nudni 17.11.06, 23:12 ... a on żyje jeszcze - jestem żywo zainteresowany - jak przybiera na wadze .... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: aleście nudni 18.11.06, 10:46 żyje, waży coś ponad kilo9gram. trudno stwierdzić dokładnie, bo się strasznie wierci na wadze. Ogólnie jest strasznie aktywny i okropnie mnie gryzie, od czego go usilnie próbuję oduczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: aleście nudni 18.11.06, 11:25 oducz go za wczasu, bo potem rączki do pielęgnacji będziesz musiała oddawać co tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: aleście nudni 18.11.06, 11:38 wiem, dlatego kotek ciągle dostaje klapsy, wie już dokładnie co znaczy "nie wolno" no i niestety musiałam też zacząć używac spryskiwacza z zimną wodą. A dzisiaj chciałam sobie dłużej pospać bo wróciłam do domu po szóstej ale kotek postanowił że mi umyje twarz więc niestety nici ze spania Odpowiedz Link Zgłoś
momo_jedno Re: aleście nudni 18.11.06, 14:33 he,he, klapsy nie pomogą .... wręcz przeciwnie... mam cztery koty, każdy inna osobowość, też mi się kiedyś coś wydawało ... pozdrawiam :) no i cierpliwości życzę ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: aleście nudni 18.11.06, 15:50 ja jednak mam nadzieję że mie będize kotem wredniakiem. Rudy mimo przymiolności niestety lubi udziabać, a z kolei Bury nigdy mnie nie drapał i nie gryzł. No ale to był święty kot ;) Odpowiedz Link Zgłoś