vaud 09.02.07, 07:51 zainauguruje, i biegne chyzo, poki derekcja w wychodku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Tylne Wyjscie 09.02.07, 10:18 Pani Wodko , kopę lat:))) Ja na razie bym pobiegła chyżo ale ciało mdłe... No to sobie posiedzę jeszcze chwilę przy kompie:o) Odpowiedz Link Zgłoś
cordatatilia Re: To ta dziura w płocie za kotłownio? 09.02.07, 14:44 ja bynajmniej to dziuro za moment się wymknę na łikend... jakoś tak mało aktywna byłam w tym tygodniu na forum, czego mi szkoda..znowu będę mieć zaległości..;( a i za Wami mi tęskno... Pozdrawiam dziewiarzy ciepluchno i zaraz się po angielsku wymykam w real..;) papatki Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: To ta dziura w płocie za kotłownio? 09.02.07, 19:19 i znowoosh hala świeci pustkami. (Kurczę, jak ona, ta pustka może świecić? Fluorescencyjna jest czy co?) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: To ta dziura w płocie za kotłownio? 09.02.07, 21:46 Może może. Ja robię odmeld, pani Immka moze sie połozyc tu na noszach z OC, przykryjemy wato szklano we frotte, z kotłowni przyniose herbate a la Palacz, wirusy bedo wiali ino sie bedzie kurzyc. Dobrzenocnie wam! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: To ta dziura w płocie za kotłownio? 13.02.07, 08:45 Pani Imka po kuracji bimbirowej, jak widze, opuscila juz nosze. Nosze odstawiam za szafki sluzbowe, zeby nie kusily za bardzo do polegania i ide na posilek regeneracyjny. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: To ta dziura w płocie za kotłownio? 13.02.07, 14:09 Gipsu musze wyniesc, to znikam. Bede w czwartek, jakby co to w delegacji jestem po pape do Znina. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: To ta dziura w płocie za kotłownio? 13.02.07, 14:28 ja sie też katapultuje, bo system pokładowy mi się zawiesza jakbyco opryskuje oziminę na polach gospodarstw pomocniczych Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: To ta dziura w płocie za kotłownio? 13.02.07, 16:34 brezly napisał: > Ja robię odmeld, pani Immka moze sie połozyc tu na noszach z OC, przykryjemy > wato szklano we frotte, z kotłowni przyniose herbate a la Palacz, wirusy bedo > wiali ino sie bedzie kurzyc. Dobrzenocnie wam! O, Panie Brezliku kochany, wiedziałam, że mi Pan mi dobrze życzy. Jak nie bąbą głębinową mnie Pan chce potraktować, to watą szklaną ;-) Dobrze, że mi Pan choć herbaty przyniesie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: To ta dziura w płocie za kotłownio? 13.02.07, 21:18 To ja wpadłam. Jak wszystkie sobie poszły i bałagan zostawiły i tera pszontaj kobieto!! Co to je?? Pojde do derechtora jak nic i mu powim ze ja sie na takie to nie godziła.. Wata szklana,brudne szklanki i co to je?? Jakiesi wirusy latajom i scierki sie nie bojom ..no skaranie boskie z niemi!! To byłam ja -wozna Wiadro. Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Tylne Wyjscie 15.02.07, 17:29 się wymykam słodko wszystkich żegnając Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Tylne Wyjscie 15.02.07, 18:03 to ja biere mopa i posprzątam. I bardzo prosze nadgodziny mnie dopisać. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Tylne Wyjscie 15.02.07, 19:09 dezercja karana jest plutonem egzekucyjnym! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Tylne Wyjscie 15.02.07, 19:58 mateuszwierzbicki napisał: > dezercja karana jest plutonem egzekucyjnym! ----------------> Przeczytałam ... dezercja krana. W połączeniu z tym plutonem przeszła mnie ciarka. K. Odpowiedz Link Zgłoś