Dodaj do ulubionych

Ulubione blogi

IP: *.aster.pl 24.09.07, 13:10
Blogów w necie są tysiące. Każdy z nas na pewno choć raz na jakiegoś się
natknął;) Jedne są lepsze, inne gorsze. A jakie są Wasze ulubione blogi? Tylko
proszę, nie podawajcie "bloqasqów" różowych panienek pełnych dollsów i innych
takich. Chodzi mi o naprawdę ciekawe godne polecenia blogi:)
Obserwuj wątek
    • Gość: kiniajaskrawa Re: Ulubione blogi IP: *.clubnet.pl 25.09.07, 14:42
      Moje ulubione się skończyły. Pierwszy to Bazylek drugie to fotkapeel.
      • Gość: kopiejka Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 25.09.07, 20:43
        Podawajcie linki, żebym szukać nie musiała. Ja zacznę. Nowy blog:
        videoblog.blog.pl ciekawie się zapowiada. Inny to
        kominek.blox.pl/html jeden z najlepszych jakie czytałam. Lubię też "żona
        mnie opierniczyła", ale to ostatnimi czasy jakoś zamarło. Dialogi rodzinne to
        też fajny blog rodzinnedialogi.blox.pl/html/
        • jedyny_czarny_aniol Re: Ulubione blogi 28.09.07, 00:39
          Ten cały videoblog to jakaś reklamówka ...
          • Gość: kopiejka Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 28.09.07, 01:05
            Niby reklmaówka środka na pryszcze, ale podoba mi się. Ciekawy
            pomysł, zabawne teksty a sama reklama nie jest nachalna i nie
            przeszkadza:)
        • fe-el Re: Ulubione blogi 28.09.07, 06:23
          Gość portalu: kopiejka napisał(a):

> Nowy blog: href="videoblog.blog.pl ciekawie się zapowiada.

Najbardziej podoba mi się odcinek 4. Bosssski:)Mój ulubiony blog to:
          vilard.blog.pl/
          • pavira Re: Ulubione blogi 28.09.07, 11:40
            Ciekawy jest ten tekst z drugiego odcinka. Przynajmniej mi się podoba. Też sie
            tak czasem czuję - jakby było mnie za dużo.
            • fe-el Re: Ulubione blogi 28.09.07, 18:39
              To może na dietę przejdź? Będzie Cię mniej;)
              • pavira Re: Ulubione blogi 28.09.07, 18:43
                No bardzo śmieszne :P A mój ulubiony blog to: youtalkingtome.blox.pl/html
                to jest humor jaki lubię.
                • zabi_rechot Re: Ulubione blogi 30.09.07, 07:11
                  To z tego typu masz jeszcze: rozmawiamy.blox.pl/html i
                  mim.blox.pl/html
                  • pavira Re: Ulubione blogi 30.09.07, 12:51
                    Mim nie lubię. Znaczy czytam czasem ale to jakieś wydumane bardziej. To you
                    talkin to me? jest bardziej naturalnie. Rozmawiamy mi się podoba ale tam bardzo
                    rzadko piszą.
                    • zabi_rechot Re: Ulubione blogi 01.10.07, 02:25
                      ah i zapomniałabym wawrzyniecprusky.blog.onet.pl/
                      nagroda za najlepszy blog 2005 i książka:)
                      teraz już mniej ale swego czasu namiętnie czytywałam historie potomka i potomki:)
                      • trzy-kolory Re: Ulubione blogi 01.10.07, 02:35
                        A ktoś pamięta takie blogi jak gadu-gadu albo igoorek?
                        • zabi_rechot Re: Ulubione blogi 01.10.07, 02:37
                          ooooooo igorek chlip:( igorek byl bosssski chlip wielkie chlip:(
                          • trzy-kolory Re: Ulubione blogi 01.10.07, 02:40
                            Najlepsze blogi kasują. Nie wiem - czy z tego sie wyrasta czy zaczyna brakować
                            pomysłów?
                            A wężową skórkę pamiętasz?
                            • zabi_rechot Re: Ulubione blogi 01.10.07, 02:46
                              jasne, że wyrasta. Jak zaczynasz dorasta, zagłuszać lub zapominać o bólu
                              istnienia;) początkowo wymówką staje się brak czasu a później to już się nawet
                              wymówek dla notek wrzucanych raz na kwartał nie szuka i kasuje bloga czy
                              blogaska jak kto woli:(

a wężowej skórki nie pamiętam... ale być może czytałam więc bądź tak miła i
                              przypomnij:)
                              • trzy-kolory Re: Ulubione blogi 01.10.07, 02:49
                                Wężowa skórka pisała rzadko ale bardzo długie notki podpadające pod opowiadania
                                :) Ciekawy poczucie humoru niezły styl i dobre pióro. Dziewczyna pisała z wysp
                                bodajże z Londynu. Jej blog zginął nagle bez wieści. :)

Z takich popularnych to jeszcze orły sokoły i męskie spytki polecam :)

Czy ja wiem co z tym bólem istnienia - te najpopularniejsze o bólu istnienia nie
                                mówią wcale :P Jak gadu gadu czy igorek.
                                • zabi_rechot Re: Ulubione blogi 01.10.07, 03:00
                                  co do wężowej to jeśli czytałam to nie pamiętam:( ale nie mówmy już o tym co
                                  było - lepiej o tym, kogo poczytać teraz można:)

zaś odnośnie bólu istnienia hmmm jeśli odczuwasz potrzebę podzielenia się ze
                                  światem swoją bardziej lub mniej głeboką opinią to też jakaś forma odreagowania:)
                                  jeśli czytelnik (w tym wypadku ja;)) otrzymuje w miarę znośną formę plus
                                  poczucie humoru to czego chcieć więcej:)
                                  • trzy-kolory Re: Ulubione blogi 01.10.07, 03:05
                                    Ja nie mówię że takie blogi nie są ciekawe - niektóre są - mówię tylko że
                                    najbardziej popularne są te śmieszne te które w dodatku nie opisują życia autorów:
                                    fotkapeel
                                    gadu-gadu
                                    jellonki
                                    ratunku-co-robić
                                    noi ostatnio videoblog staje się popularny
                                    • Gość: haelpe Re: Ulubione blogi IP: *.ak7.petroinform.com 01.10.07, 10:41
                                      Ja tam nie wiem, co Wy widzicie w tych blogach. Perwersyjne podglądacze. :>
                                      • Gość: kopiejka Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 01.10.07, 13:17
                                        Eee. Nie czytasz to nie wiesz:) Głównie chodzi o poczucie humoru. O teksty. A
                                        niektóre blogi to jak książkę się czyta:) No chyba, że to blogi znajomych to
                                        wtedy rzeczywiście się ich trochę "podgląda";))
                                      • oma-tko Re: Ulubione blogi 01.10.07, 13:23
                                        Co widzimy? Dobre pióro. Ciekawe teksty. Niezłe poczucie humoru. To widzimy.
                                        Przynajmniej ja.
                                        • earl_g-rey Re: Ulubione blogi 01.10.07, 16:30
                                          heh, widocznie czytasz blogi z "wyższej półki";)
                                          • oma-tko Re: Ulubione blogi 01.10.07, 20:31
                                            Oczywiście :) Czemu mam się zadowalać wyrobem czekoladopodobnym skoro mogę mieć
                                            oryginalną czekoladę?:)
        • Gość: dyspkr Re: Ulubione blogi IP: 195.205.192.* 01.10.07, 15:00
          videoblog.blog.pl nie tylko ciekawie się zapowiada ale już bardzo ciekawy jest.
          Oglądaliście wszystkie odcinki? 2 to mistrzostwo świata. 4 też niczego sobie.
          Gościu się rozkręca:)
          • Gość: z kotem Re: Ulubione blogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 15:20
            pl.youtube.com/watch?v=aYuqMimmADI tym odcinkiem (a juz na pewno
            końcówką) mnie kupił :)
            • Gość: kopiejka Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 01.10.07, 20:36
              Hehehe, kupił Cię kotem w kubku?;)
              A co to za laska jest narratorem i oko maluje? Ewa ze Stanów wróciła czy jak?
              • Gość: z kotem Re: Ulubione blogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 21:24
                Generalnie kotami. Na koty mam miękkie serce ;) Sama mam w domu dwa - jeden
                własnie siedzi tu obok i czyta co piszę ;)

A co do narratorki to nie wiem? Ale bardzo możliwe :) Albo jakas inna kuleżanka :P
                • Gość: kopiejka Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 01.10.07, 22:41
                  Gość portalu: z kotem napisał(a):
                  > A co do narratorki to nie wiem? Ale bardzo możliwe :) Albo jakas inna kuleżanka :P

No ja jednak mam nadzieję, że Michał nie ma "koleżanek" na boku;) Hehe, myślę,
                  że to jednak Ewa i w końcu Ją poznamy;)
                  • Gość: depresja Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 02.10.07, 00:22
                    mało prawdopodobne. To równie samotna i nieszczęśliwa osoba jak główny bohater:(
                    • oma-tko Re: Ulubione blogi 02.10.07, 00:52
                      A gdzie Wy tam samotność widzicie? Ja widzę przemyślenia - owszem - ale nie
                      samotność.
                    • oma-tko Re: Ulubione blogi 02.10.07, 00:52
                      I jeszcze - nie wyglądają na nieszczęśliwych. Szczególnie Michał wydaje się byc
                      spełniony - a że widzi różne rzeczy poza czubkiem własnego nosa i swoją
                      dziewczyną? - Chwała mu za to.
                      • Gość: depresja Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 02.10.07, 01:05
                        to dlaczego tak często ma takie smutne oczy? może właśnie dlatego, że widzi...
                        może zbyt wiele widzi:(
                        • oma-tko Re: Ulubione blogi 02.10.07, 01:07
                          Przesadzasz. Oczy to akurat mu się ciągle śmieją.
                          • Gość: depresja Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 02.10.07, 01:46
                            jasne - po napisach końcowych wyłącznie chyba...
                            spójrz choćby na 5 odcinek... stoi przed lustrem... wielce szczęśliwy co?
                            • oma-tko Re: Ulubione blogi 02.10.07, 01:57
                              Zamyślony. Ale nie nieszczęśliwy. Ty masz depresję czy co? Wszędzie widzisz
                              tylko czarne barwy?
                              • Gość: depresja Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 02.10.07, 02:00
                                możliwe, że mam... choć możliwe także, że to zwyczajna dolina:(
                                ale ten blog i Michał(?) naprawdę nie nastrajają mnie optymistycznie...
                                dobrze, że przynajmniej pryszczy nie mam:P
                                • oma-tko Re: Ulubione blogi 02.10.07, 02:08
                                  Nastrajają refleksyjnie. Chociaż niektóre odcinki są zabawne bardzo.
                                  O widzisz pryszczy nie masz - jakiś jasny punkt :) I wreszcie jaśniejsze zdanie
                                  z Twoich palców :P
                                  • koza_77 Re: Ulubione blogi 02.10.07, 02:14
                                    to nie jaśniejsze zdanie - to wisielczy humor:)
                                    5 odcinek nastroił Cię refleksyjnie? jeszcze o drugim mogłabym to powiedzieć ale
                                    napewno nie o 5 bo to jawna, totalna dolina - napewno dostałam depresji po jego
                                    obejrzeniu;P
                                    • oma-tko Re: Ulubione blogi 02.10.07, 02:25
                                      Dokładnie refleksyjnie. Myśl: czy rzeczywiście tak robię jak mówi głos? Czy
                                      mówię nie chce mi się nie zależy mi zamiast czegoś mi brak.

A na końcu koty dają ciepło temu odcinkowi.

Tak. To smutna refleksja ale refleksja nie depresja po tym odcinku.
                                      • Gość: depresja Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 02.10.07, 02:32
                                        jednak ktoś podziela moje zdanie... nie wiem w sumie czy to dobrze czy źle...
                                        ja się nad tym nie zastanawiam bo wiem, że dokładnie tak mam więc ciężko tu o
                                        refleksję raczej prędzej do liny i haka:(
                                        • oma-tko Re: Ulubione blogi 02.10.07, 02:35
                                          Nie no przestańcie. Bez przesady. Dziewczyna snuje rozważania. Ciekawe takie do
                                          refleksji właśnie. Do zastanowienia się. GDzie tu miejsce na depresję?
                                          • zapalniczka9 Re: Ulubione blogi 02.10.07, 02:37
                                            Masz rację oma-tko ja nie widzę tu miejsca na depresję a li tylko na głębsze
                                            zastanowienie się nad sobą i światem.
                                            • Gość: depresja Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 02.10.07, 02:40
                                              ale ta dziewczyna jak mówicie stwierdza fakty. Ta przemowa ma nawet formę
                                              twierdzenia. Nie ma znaków zapytania... a koty niczego nie ocieplają... pójdzie
                                              taki własną drogą dokładnie wtedy, kiedy go najbardziej potrzebujesz:(
                                              • zapalniczka9 Re: Ulubione blogi 02.10.07, 02:45
                                                Mój kot śpi mi własnie na ramieniu. Nigdzie nie zamierza iść. Jest mu dobrze. o!
                                                • Gość: depresja Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 02.10.07, 02:46
                                                  przekupiony czy wytresowany?;>
                                                  • zapalniczka9 Re: Ulubione blogi 02.10.07, 02:58
                                                    3 tygodniowy :)
                                                  • Gość: depresja Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 02.10.07, 03:04
                                                    jejku slodki kociak zapewne:)
                                                    nie boisz sie, że spadnie?
                                                  • zapalniczka9 Re: Ulubione blogi 02.10.07, 03:07
                                                    ma ostre mocne pazurki :)
          • Gość: ortoporto Re: Ulubione blogi IP: *.clubnet.pl 15.10.07, 13:31
            teraz to się dopiero rozkręcił ;P Dla mnie to jak serial. A przy okazji sobie
            cerę polepszam ;P Od śmiechu ponoć też jest lepsza ;)
          • oma-tko Re: Ulubione blogi 29.10.07, 09:22
            A czy ktoś wie kiedy będzie następny odcinek?
            • gbur-is-one Re: Ulubione blogi 02.11.07, 23:22
              Są już ale na stronie producenta: faceokey.pl/videoblog
          • trzy-kolory Re: Ulubione blogi 01.11.07, 23:05
            A wiecie że tego bloga da się ściągnąć na komórkę? Jako filmik :)
      • Gość: kur-teczka Re: Ulubione blogi IP: *.clubnet.pl 08.10.07, 11:24
        nie rozumiem po co ludzie czytają blogi? Bez sensu.
        • madziuniar Re: Ulubione blogi 10.10.07, 13:24
          Gość portalu: kur-teczka napisał(a):

> nie rozumiem po co ludzie czytają blogi? Bez sensu.

Może jest to po prostu chęć przeczytania tego co ktoś tam sobie naskrobie;)

Wracając do tematu:

blog.tenbit.pl/
          vivid.pl/blog/

• Gość: hana Re: Ulubione blogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 00:40
            Po co? Bo niektóre są naprawdę ciekawe. Niektóre do tego stopnia ze są wydawane
            na papierze jako książki. Chociażby Jonathan Caroll pisał bloga.
    • swinki-trzy Re: Ulubione blogi 02.10.07, 20:30
      Ja namiętnie czytam blogi do porannej kawy. Tak jak inni gazety :)
      Moje ulubione to blogFM
      youtalkingtome
      i bazylek.
      Lubię też czytać basha - ale to zostawiam sobie zawsze na niedzielę :)
      Ten videoblog zapowiada się ciekawie - ale zobaczymy co dalej z nim będzie
      • gbur-is-one Re: Ulubione blogi 18.10.07, 23:12
        videoblog.blox.pl - coraz zabawniejszy :)
        • swinki-trzy Re: Ulubione blogi 21.10.07, 23:20
          Raczej coraz bardziej refleksyjny :)
          • gbur-is-one Re: Ulubione blogi 23.10.07, 23:00
            A kiedy będzie nowy odcinek ktoś wie?
            • swinki-trzy Re: Ulubione blogi 23.11.07, 16:54
              A jak się podobają najnowsze odcinki?
    • oksymoronik Re: Ulubione blogi 15.10.07, 15:15
      ja lubie mediafun i kaznowskiego. czasami ciekawy jest tez blog briefa:)
      • Gość: es Re: Ulubione blogi IP: *.218.unknown.vectranet.pl 17.10.07, 07:56
        www.bialekozaczki.pl
    • zuza190 Re: Ulubione blogi 24.10.07, 15:07
      Wiem, że był taki ciekawy blog pewnego pana, który spodziewał się dziecka-jakiś
      czas temu wydano jego książkę. Może ktoś pamięta?
      Poza tym blogi polityków są ciekawe (można się pośmiać) i jeszcze blog tokfm:
      blogfm.blox.pl/html
      • gbur-is-one Re: Ulubione blogi 25.10.07, 13:07
        Blog wydany na papierze to mi się kojarzy bazylek - Tylko że tam dziecko jest
        już kilkuletnie :)

Blogfm to chyba najlepszy polityczny blog :))
    • Gość: meggi Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 24.10.07, 22:05
      naluzie.blox.pl/html
      wyluzowany
    • Gość: meggi Re: Ulubione blogi IP: *.aster.pl 24.10.07, 22:05
      naluzie.blox.pl/html
      wyluzowany
    • ptakun Re: Ulubione blogi 04.11.07, 13:37
      Proszę zobaczcie ten blog, to jest mój ulubiony, bo mój własny.
      Młodziutki, maluki blog
      www.hodowlamco.bloog.pl
    • Gość: makczu_pikchu Re: Ulubione blogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 15:13
      ja ostatnio jestem fanem niedawno założonego bloga - wy..y.blox.pl :D
      dwójka bardzo fajnie pisze tam o... zupkach :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka