Dodaj do ulubionych

SŁUCHAJCIE ŚWIETNY SPOSÓB NA ZAROBEK!!

IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.03, 12:57
Cześć!
Natrafiłem niedawno w Sieci na firmę, która zajmuje się wysyłaniem e-maili
reklamowych oraz przeprowadzaniem ankiet. Dzielą się zyskami, więc za każdy e-
mail, który dostaniesz i ankietę, którą wypełnisz płacą Tobie!
Pieniądze dostajesz też za osoby polecone przez Ciebie i też za osoby, które
tamte osoby polecą i te które tamte z kolei polecą - tak do czwartego
poziomu! Można sobie powypełniać ankiety i przy tym troche grosza dostać. No
i jeszcze są konkursy.

Zapisz się, tu jest adres:
netprofit.pl/zapis.php?referent=suzina
Pozdrawiam,
Joanna
Obserwuj wątek
    • Gość: nikeewa Re: SŁUCHAJCIE ŚWIETNY SPOSÓB NA ZAROBEK!! IP: *.satlynx.net 20.08.03, 11:54
      Mam kilka pytań.
      Czy długo już w tym jesteś? Jeśli tak to jak ci się z nimi współpracuje?
      Jak jest z płatnościami?
      Pozdrawiam!!!
      • Gość: Jarek Nie bądźcie naiwni! IP: WAWZZ* / 10.0.6.* 21.08.03, 16:28
        Ludzie kochani, naprawdę chcecie się nabrać na najzwyklejszą w świecie
        prymitywną "piramidę"??????
        • Gość: gosiek Zaraz zaraz.... IP: *.di.pl / 192.168.0.* 22.08.03, 15:51
          Czemu najpierw piszesz natrafiŁEM a potem podpisujesz się Joanna, a w temacie
          to juz wogole Suzina?!? To w koncu kim jestes? Facetem czy babką?! Cos mi tu
          nie pasi...
          • Gość: Jarek Re: Zaraz zaraz.... IP: WAWZZ* / 10.0.6.* 25.08.03, 13:52
            To podstawa działania takiej piramidy. Zaczyna ją X, wciąga w układ dwóch Y i
            na nich zarabia (przynajmniej teoretycznie). Panowie Y wciągają w układ po
            kilku panów Z kazdy "i tak az do czwartego poziomu". I począwszy od tego
            czwartego poziomu kasę ssie pan X. A ze o naiwnych trudno - osoby Y, Z i
            kolejne sa bytami wirtualnymi - takie zycie ;-)
            A że potem panu X się myli, czy jest ixem, czy też Joanną, która właśnie
            odkryła genialny sposób na zarobek czy może Suziną, która została w to
            wciągnięta i nie żałuje - no cóż...

J.
            • Gość: p Re: Zaraz zaraz.... IP: *.inter.net.il 29.08.03, 22:09
              dziwne
              • Gość: k Re: Zaraz zaraz.... IP: *.inter.net.il 29.08.03, 22:25
                ///
                • Gość: p Re: Zaraz zaraz.... IP: *.inter.net.il 29.08.03, 22:28
                  ==
                  • Gość: Dzidka Nie podbijaj, nie podbijaj!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 20:20
                    jak sądzisz, kto weźmie na poważnie post zawierający jako tekst "." ???
    • the_dzidka Przestaniesz wreszcie spamować, paskudo jedna?! 24.08.03, 20:03
      Na jakie forum by się nie wlazło, ten sam tekst!! A wiesz, że na tej twojej
      stronie wyraźnie stoi, że spam jest zabroniony? Mam cię zgłosić, że łamiesz
      regulamin, spamuchu paskudny?
      • Gość: tangerines Re: Przestaniesz wreszcie spamować, paskudo jedna IP: *.pop.e-wro.net.pl 29.08.03, 21:16
        Zarobiłam tam przez 2 lata ok. 19 groszy. I jakoś nie było mowy o przelaniu
        kasy na konto. Na razie myślę co z tą kasą zrobić. Dodam, że dostałam ze 2-3
        maile do przeczytania w tym okresie.
      • Gość: h Re: Przestaniesz wreszcie spamować, paskudo jedna IP: *.inter.net.il 29.08.03, 22:44
        ,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka