anahella 27.08.03, 14:58 Czytam Cie z wielkim zainteresowaniem. Powaznie, czasem az zaniemowie jak celnie potrafisz skomentowac swiat wokol nas. Gleboki uklon i chapeau bas!. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oka4 Re: Habitus 27.08.03, 16:52 Podpisuje sie pod tym. Inteligencja w polaczeniu z poczuciem humoru w wykonaniu Habitus powala mnie z nog. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Habitus 27.08.03, 19:42 Zacne kobiety, co wy! Nie róbcie sobie żartów z bidnego Habitusa, któren na ostatnich nogach się słania. Wczoraj wsadziłam rączki przez okienko do samochodu jakiegoś pana co mi drogę zajechał i wyszarpałam go za sweterek. Się zdziwił (pan, nie sweterek). Czyn mój jest niewątpliwie świadectwem celnej oceny świata i inteligencji. Zaprawdę... Niech się już nikt nie dopisuje bo mi głupio jest okropnie, gdyż albowiem do stawianych mi standartów nijak nie dorastam a to ból jest wielki. Chociaż dziękuję bardzo za życzliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Habitus 28.08.03, 10:24 habitus napisała: > Zacne kobiety, co wy! Nie róbcie sobie żartów z bidnego Habitusa, któren na > ostatnich nogach się słania. Wczoraj wsadziłam rączki przez okienko do > samochodu jakiegoś pana co mi drogę zajechał i wyszarpałam go za sweterek. Się > zdziwił (pan, nie sweterek). Sweterek tez mógł sie zdziwić, czyz oczka mu nie wyszly na wierzch ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus 28.08.03, 15:28 chatka_ napisała: > > Sweterek tez mógł sie zdziwić, czyz oczka mu nie wyszly na wierzch ? ;))) Niekoniecznie. Jeśli miał dobre ściągacze mógł się zachować powściągliwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus 27.08.03, 23:41 Ha! Anahella odkryła Habitus, którą na Forum Białystok cieszymy się już od dawna :) (z przerwami niestety). A Habi pokazuje, że w drobnym ciele siła drzemie wielka... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Habitus 29.08.03, 03:48 ralston napisał: > Ha! Anahella odkryła Habitus, którą na Forum Białystok cieszymy się już od > dawna :) NO coz - Bialystok znam tylko z okien pociagu pospiesznego Warszawa-Suwalki;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus 29.08.03, 11:22 anahella napisała: > ralston napisał: > > > Ha! Anahella odkryła Habitus, którą na Forum Białystok cieszymy się już od > > > dawna :) > > NO coz - Bialystok znam tylko z okien pociagu pospiesznego Warszawa-Suwalki;) > Czyżby Warszawianka z Suwałk? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Habitus 01.09.03, 18:02 ralston napisał: > Czyżby Warszawianka z Suwałk? ;) Nie - tak po prostu czasem uciekam od swiata, a Suwalszczyzna do tego nadaje sie swietnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus 02.09.03, 09:43 anahella napisała: > > Nie - tak po prostu czasem uciekam od swiata, a > Suwalszczyzna do tego nadaje sie swietnie:) > Całe wschodnie pogranicze się do tego świetnie nadaje. Im częściej tam jeżdżę, tym bardziej się o tym przekonuję... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Habi... 28.08.03, 09:49 anahella napisała: > Czytam Cie z wielkim zainteresowaniem. Powaznie, czasem > az zaniemowie jak celnie potrafisz skomentowac swiat > wokol nas. Gleboki uklon i chapeau bas!. A ja sie nie przylacze do chóru bo nie lubie truizmów. Habi jaka jest - kazdy widzi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Habi... 28.08.03, 12:57 a potem wpadnie taki osz..mmmm i powie znowu ze to towarzystwo wzajemnej adoracji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Habi... 29.08.03, 03:49 aand napisał: > A ja sie nie przylacze do chóru bo nie lubie truizmów. Moze dla Ciebie truizm:P Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Habi... 29.08.03, 10:20 anahella napisała: > Moze dla Ciebie truizm:P Ja tylko mówie to co widze i slysze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Habi dzięki! I odbierz maila 29.08.03, 12:35 Bardzo dziękuję :) Odpowiedziałam i podałam nr swojej komórki (na wszelki wypadek). pozdrawiam i pięknego urlopu! Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Habitus 30.08.03, 22:38 Habi :) jest sobota, późny wieczór - co Ty jeszcze robisz nie na urlopie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Habitus 30.08.03, 22:51 Hmmm ale ta wypowiedź budzi moją tajną żyłkę demaskatorską..., no więc to oznacza, że: "Pewnie. Mają" - mają w Bieszczadach internet czy "Pewnie mają" - tzn. 'nie wiem, chyba tak', bo to drugie to stanowi straszny dowód - jakaś nieznana ale 'musowo' ogromna siła nie dała Ci wyjechać w spokojne miejsce! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Habitus 30.08.03, 22:58 Ależ ja jestem w spokojnym miejscu. Twoje lingwistyczno-gramatyczne wątpliwości przypominają mi brodatą anegdotę o telegramie, jaki otrzymał naczelnik carskiego więzienia w odpowiedzi na list z pytaniem, czy stracić ważnego więźnia. Odpowiedź głosiła: "zabić nie wolno ułaskawić". Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Habitus 30.08.03, 23:04 :-) nie jest to znowu taki odosobniony przypadek. Kilka miesięcy temu Trybunał Konstytucyjny orzekł o niekonstytucyjności przecinka w jednym z artykułów w kodeksie karnym. Wszystko za sprawą błędu legislacyjnego. Okazało się, że w Dzienniku Ustaw opublikowano przepis z przecinkiem nie w tym miejscu co uchwalił Parlament i podpisał Prezydent. Zmieniło to faktyczny sens artykułu. Coś na kształt powyższego. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Habitus 02.09.03, 20:10 Bardzo, bardzo dziękuję. Zostałam fanką Genmaichy (jak to się poprawnie wymawia?). Reszta - w mailu. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus 02.09.03, 20:14 Przy najbliższej wizycie w sklepie też spytam o ten specyfik. Jak dotąd jeszcze nie próbowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Habitus 02.09.03, 20:24 mogę powiedzieć, że z całą pewnością nie ma zapachu wiórów z kutra, królików, siana ani nie jedzie jak z grobowca. Jednym słowem nie śmierdzi :-) Za to ma przyjemny aromat nadawany przez ziarenka ryżu. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus 02.09.03, 20:27 A w smaku - wyrazista, czy raczej łagodna? Posmak cierpki, gorzkawy czy... jaki - no właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Habitus 15.03.04, 17:57 anahella napisała: > Czytam Cie z wielkim zainteresowaniem. Powaznie, czasem > az zaniemowie jak celnie potrafisz skomentowac swiat > wokol nas. Gleboki uklon i chapeau bas!. > Czekamy na dalsze celne komentarze. Hmmm... celnicy jakoś mi się źle ostatnio kojarzą, to może zmieńmy to lepiej na "trafne". Byle nie trefne! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loma1 Re: Habitus 16.03.04, 01:34 Przeczytalam calosc i absolutnie nic mnie nie zaskoczylo.Habitus sie nie zmienia.Chociaz biorac pod uwage dopadajace nas od czasu do czasu metamorfozy,jest z pewnoscia lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś