ralston 02.10.03, 12:58 Dzisiaj znowu przyszła pani i testuje kolejne trzy smaki ptasiego mleczka. Jestem właśnie po kawowym. Jak do tej pory najlepsze chyba... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 13:30 A teraz o smaku migdałowym w nadzieniu... pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 13:46 A teraz jeszcze raz migdałowe, tylko z kawałkami migdałów przylepionymi do gorzkiej czekolady, zamiast w środku... Ale na końcu pojawiło się podchwytliwe pytanie w ankiecie. Chcą żeby uszeregować od najsmaczniejszego do najmniej smacznego razem z tymi, co wczoraj dawali. I jak ja mam pamiętać jak wczorajsze smakowały? A wczorajsze już w całości zjedzone i nie ma jak porównać... I co ja mam teraz zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 13:49 Przestac pisac do samego siebie, heheheh! :P Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 13:51 Jak nikt nie pisze do mnie - bedę pisał sam do siebie :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 13:55 Kto sie w pracy nudzi, by inny ktos nie mogl tego robic, co? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Znowu.... 02.10.03, 15:11 ralston napisał: > Jak nikt nie pisze do mnie - bedę pisał sam do siebie :P ;) ....do mnie też nikt nie pisze :) / a może tak: :( / Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu.... 02.10.03, 15:17 awee napisała: > ralston napisał: > > > Jak nikt nie pisze do mnie - bedę pisał sam do siebie :P ;) > > ....do mnie też nikt nie pisze :) > / a może tak: :( / A może wystarczy tylko zajrzeć do skrzynki pocztowej? ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 13:58 ralston napisał: > A teraz jeszcze raz migdałowe, tylko z kawałkami migdałów przylepionymi do > gorzkiej czekolady, zamiast w środku... > Ale na końcu pojawiło się podchwytliwe pytanie w ankiecie. Chcą żeby > uszeregować od najsmaczniejszego do najmniej smacznego razem z tymi, co wczoraj > > dawali. I jak ja mam pamiętać jak wczorajsze smakowały? A wczorajsze już w > całości zjedzone i nie ma jak porównać... I co ja mam teraz zrobić? ...ale ty masz ciezka robote... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 14:01 ormond napisał: > ...ale ty masz ciezka robote... Prawda? Cięgiem ino to ptasie mleczko. Wytrzymać nie idzie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 14:09 Rals przynajmniej wedlowskie ? bo inne mi jakos nie smakuja. alez Ci zazdroszcze ! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 14:12 Do tej pory jak Pani przynosiła różne łakocie, to były w pudełkach z szarej tektury, żeby nie było wiadomo o co chodzi. A dzisiaj się wydało - pudełka były wedlowskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 14:14 ralston napisał: > Do tej pory jak Pani przynosiła różne łakocie, to były w pudełkach z szarej > tektury, żeby nie było wiadomo o co chodzi. A dzisiaj się wydało - pudełka były > > wedlowskie :) Mam nadzieje, ze rownowartosc ptasiego mleczka odliczaja wam od poborow ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 14:16 Oj Ormond! :)) ktos tu komus ptasiego zazdrosci... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 14:21 > Oj Ormond! :)) ktos tu komus ptasiego zazdrosci... ...alez skad, o sprawiedliwosc mi chodzi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 14:24 ormond napisał: > > Oj Ormond! :)) ktos tu komus ptasiego zazdrosci... > > ...alez skad, o sprawiedliwosc mi chodzi... ;) Społeczną? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 14:21 ormond napisał: > > Mam nadzieje, ze rownowartosc ptasiego mleczka odliczaja wam od poborow ;)) Jeszcze nie. Ale jak tak dalej pójdzie, to niedługo doliczą do dochodu jako niepieniężne świadczenie na rzecz pracowników i opodatkują ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 14:23 > Jeszcze nie. Ale jak tak dalej pójdzie, to niedługo doliczą do dochodu jako > niepieniężne świadczenie na rzecz pracowników i opodatkują ;))) > I slusznie: there is no such thing as free lunch jak mawiaja anglosasi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu ptasie mleczko! 02.10.03, 14:25 ormond napisał: > > > I slusznie: there is no such thing as free lunch jak mawiaja anglosasi ;) Hehe - i dlatego do tej pory nie wynaleźli komunizmu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Znowu ptasie mleczko! 03.10.03, 02:16 Ale jestem zacofana. Nie dosc, ze 100 lat nie jadlam ptasiego mleczka, to jeszcze myslalam, ze sa tylko o smaku waniliowym! Czas odwiedzic Ojczyzne! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu ptasie mleczko! 03.10.03, 09:32 oka4 napisała: > Ale jestem zacofana. Nie dosc, ze 100 lat nie jadlam ptasiego mleczka, to > jeszcze myslalam, ze sa tylko o smaku waniliowym! > Czas odwiedzic Ojczyzne! Oj czas, czas... :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Znowu ptasie mleczko! 03.10.03, 09:10 ralston napisał: > Jeszcze nie. Ale jak tak dalej pójdzie, to niedługo doliczą do dochodu jako > niepieniężne świadczenie na rzecz pracowników i opodatkują ;))) Raczej powinniście się domagać dodatku za pracę w trudnych warunkach. Wyobraź sobie ile przytyjesz jak tak dalej pójdzie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś