Gość: martynikaaa IP: 62.233.184.* 17.04.11, 18:34 Gdzie chodzicie i gdzie polecacie zajęcia na basenie a gdzie ewidentnie odradzacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klementyna33 Re: Aqua Aerobik 18.04.11, 20:11 Ja byłam w kilku miejscach - w niektórych jest kiepsko - zajęcia wyglądaja jak zajęcia na sali gimnastycznej, poza tym mały wycisk. Ja osobiście polecam w technicznych zakładach naukowych zajęcia z Pania Natalią Odpowiedz Link Zgłoś
asiam.33 Re: Aqua Aerobik 21.04.11, 10:57 Dołączam się do poprzedniczki. TZN jak najbardziej i Pani Natalia. A efekty to zależą od tego jak się kto przykłada. Ja mam spektakularne powiedziałabym efekty, bo się bardzo przykładam, do tego dieta niskokaloryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Aqua Aerobik IP: *.fucio.net 23.01.12, 21:38 A ja ciągle czekam na powrót p. Anety do SP 29, wprawdzie byłam w ostatni wtorek w Będzinie na basenie na ul. Siemońskiej i było super... Uśmiechnięta i zna się na rzeczy i dużo sprzętu wykorzystuje, rozlicza, mówi co ćwiczymy, mobilizuje, ale mam blisko w Dąbrowie G.,bo mieszkam obok hehe... polecam SWIM-FIT jak najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
kazmijka Re: Aqua Aerobik 15.02.12, 23:59 Jedyne godne polecenia są zajęcia na basenie w Sztygarce ul. Górnicza 1. Instruktorka daje niezły wycisk. Co trochę nowe ćwiczenia urozmaicone długimi i krótkimi makaronami, piłkami czy deskami. Najważniejsze jest jednak dla mnie, że w przeciwieństwie do wszystkich innych aqua aerobików w D.G. tylko tu mają mikrofon i dokładnie wiadomo co trzeba robić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
brooklogan Re: Aqua Aerobik 18.03.12, 12:39 Serdecznie zapraszamy na I Maraton Aqua Aerobiku w Dąbrowie Górniczej Sobota 14 Kwietnia 2012r Koszt: 40zł godzina 10.00 Zniżki dla stałych klientów -120 minut Intensywnych ćwiczeń -Dla każdego drobny prezent -Konkurs z cennymi nagrodami -Setki spalonych kalorii Więcej informacji na stronie www.aqua.slask.pl Liczba miejsc i prezentów ograniczona. Prosimy o potwierdzenie obecności wysyłając e-maila: aqua.slask@op.pl z imieniem, nazwiskiem oraz numerem telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aqua Śląsk Re: Aqua Aerobik IP: *.inet-siec.pl 28.10.12, 11:52 Obecnie zajęcia Aqua Aerobiku zostały przeniesione i nie odbywają się już na basnie w TZNie na Łańcuckiego. Obecnie zajęcia odbywają się na basenie w szkole na Morcinka. Serdecznie zapraszam na Zajęcia Fitness, które również odbywają się w szkole na Morcinka w Poniedziałki o 17.45. Szczegóły na www.aqua.slask.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKG Re: Aqua Aerobik IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.10.12, 21:00 Jeśli ktoś chciałby schudnąć i nie potrafi tego zrobić sam, to proponuję zaczęcie wspólnego odchudzania w nowej odsłonie Klubu Kwadransowych Grubasów w Łaźni Miejskiej. Wspólne ćwiczenia i dieta oraz wzajemne wsparcie na pewno pozwoli nam zrzucić zbędne kilogramy. Jeśli krępujue cię wspólne ćwiczenie ze szczupłymi i młodymi, tu możesz znaleźć swoje miejsce. Nie czekaj - kilogramów przybywa - dzwoń! 600-832-891 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Aqua Aerobik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.13, 10:03 Osobiście mogę polecić aqua aerobik w szkole Sztygarce. Zajęcia prowadzone przez instruktorkę Olę dają niezły wycisk. Poniżej dla zainteresowanych link do jej strony. www.aqualife.slask.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Aqua Aerobik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.14, 22:06 Osobiście chciałam potwierdzić iż zajęcia są na mega wysokim poziomie. Fitness prowadzi naprawdę doświadczona instruktorka. aqualife.slask.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula34 Re: Aqua Aerobik aqualife.slask.pl IP: *.ip.netia.com.pl 04.04.14, 09:26 Szczerze mówiąc ostatnio pierwszy raz się pojawiłam na takiego typu zajęciach i muszę powiedzieć, że naprawdę jest SUPER. Nigdy wcześniej nie byłam na zajęciach aqua aerobic. Teraz już wiem, że zajęcia wodzie są na pewno dla mnie :) aqualife.slask.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aqualife2014 Re: Aqua Aerobik 01.10.14, 22:02 Witam, Dziękujemy wszystkim za pozytywne opinie o naszych zajęciach aqua aerobic!!! W październiku rozpoczynamy nowe zajęcia aqua aerobic w Zespole Szkół nr 4 - Łęknice w Dąbrowie Górniczej. Zajęcia będą odbywać się we wtorek o godz. 19.30. Przypominamy także nasz grafik na basenie w Sztygarce - poniedziałek, środa i czwartek godz. 19.10! Serdecznie zapraszamy! Zapisy oraz dodatkowe informacje pod numerem telefonu 505-081-046 Poniżej link do naszej strony:) aqualife.slask.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Aqua Aerobik IP: 193.3.8.* 23.01.15, 11:54 Witam wszystkie aktywne osoby ? Mam jedno pytanie. Czy któraś z pań była może w ostatnim czasie na zajęciach aqua prowadzonych przez aqualife na basenie Łęknice? Wybieram się na zajęcia w najbliższy wtorek ale chciałam jeszcze usłyszeć wasza opinie. Czy zajęcia są ok i jak je oceniacie. Kiedyś chodziłam na basen do Sztygarki i było OK ale czy zajęcia na Łęknicach są na tym samym poziomie? Teraz mam bliżej właśnie na basen w Łęknicach. Z góry dzięki za wasze opinie i sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś