mustafa3232
09.10.09, 10:24
Piszę ten temat ponieważ od dłuższego czasu obserwuje coś negatywnego na forach internetowych. Ale najpierw o mnie bo to wiele wyjaśnić może:
introwertyk, percepcjonista, myśliciel, sędzia (wandunia.suntar.com.pl/typy/index.html#tablica)
Problem polega na tym, że jestem odbierany negatywnie. Ludzie piszą, że moje wypowiedzi są głupie, dziecinne. Czasami nawet padają wulgarne określenia co do mojej osoby, podobno jestem bezmózgiem, nieżyciowy. Czasami robiły się awantury jak wyraziłem swój pogląd na pewną sprawę (poniekąd próbowałem komuś wmówić swoje zdanie). inna sprawa to to, że jak zwrócę uwagę na brak polskich znaków to padają oskarżenia że popełniam błędy ortograficzne (mało oczytany jestem - umysł ścisły) oraz, że nie potrafię czytać ze zrozumieniem (no niestety maturę z polskiego ledwo zdałem w przeciwieństwie do matematyki) Ludzie szukają różnych haków na mnie i złośliwie próbują je wykorzystać przeciwko mnie. Oczywiście gdy ja widzę coś nie tak to nie zwracają na to uwagi. Gdy próbuję im wyjaśinć swoją odmiennść podając link z wyżej to odsyłają mnie do psycholga. Generalnie często jestem prowokowany przez co czasami zapominam się i dostaje czasowe bany. Padały też stwierdzenia, że jestem trollem. Nie wiem co jeszcze mam napisać...
Nie chce szukać usprawiedliwień co do mojego zachowania po prostu chcę wiedzieć co nie tak i jak z tym walczyć, przykro na to patrzeć :(