Dodaj do ulubionych

problem ze soba

02.01.10, 19:08
Opowiem wam moja historie... byłem z kobieta 9 miesiecy, byla tak dobra, i mila dla mnie jak nikt inny. Ona była bardzo zakochana we mnie a ja robiłem rozne glupie rzeczy, bo myslałem ze zawsze mi przebaczy i wszystko bedzie dobrze. Ale raz przegiołem pałe zostawiajac ja samom w nocy na dworcu bo sie poklucilismy. Probowałem to ratowac sstarac sie, ciezko jest bo poprostu ona jest nie ugieta, probowałem odczekac, dac jej czas na to wszystko.
Bylismy na jednym sylwestrze razem i nawet sie kochalismy, ale nad ranem czulem sie fatalnie z tym ona z resszta rowniez. Ciezko mi z tym wszystkim bo dopiero teraz widze ze bylem chu.. dla niej a tak naprawde to byla dziewczyna mojego zycia. I dla niej bylbym wstanie sie zmienic na lepsze. Ale chyba juz nie bede mial szansy.
\I teraz pytanie dlaczego jezeli ona nie chce to czemu sie kochalismy ?? Jak sobie z tym wszystkim poradzic ??
Obserwuj wątek
    • varia1 Re: problem ze soba 02.01.10, 23:12
      zacząć od słownika ortograficznego
    • s.p.7 Re: problem ze soba 05.01.10, 17:32
      przygotowywales sobeo to od dlzuszego czasu to teraz to jedz
      smacznego

jak poradzic sobie? wiesz alkohol moze..

ale nie ty jestes chlopak na pozimie, zmienisz sie, wyglancujesz, bedziesz
      wzorowy, przyjdziesz do niej i pokazesz co czujeszi raz uzewnetrznisz to,
      mzoe da ci szanse a moze nie
      jesl ichesz byc dla niej lepszy i tak ebdziesz musial sie zmieniac
    • lifeisaparadox Re: problem ze soba 05.01.10, 18:48
      Po prostu uwielbiam jak ludzie przypisują sobie paranormalne właściwości i
      zdolności. Skąd ty do cholery wiesz, że ona była na całe życie a ty to spaprałeś??
      Może miała innego na oku, stwierdziła że jest lepszy od ciebie, a potem już nie
      mogła się do ciebie znowu przekonać.
      Albo po prostu nie chciałeś z nią być, ciepłe kluchy z maślanymi oczami z niej
      były, albo zwyczajnie nie kręciła cię tam gdzie cię kręcić powinna i stąd ją
      olewałeś.
      Wiesz, wmawiasz sobie jakieś herezje teraz, mialeś wróbla w garści, ale to cię
      nie satysfakcjonowało więc nie żałuj niczego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka