Gość: Iwona IP: *.com.pl 12.02.04, 14:51 lub specjalisty, zajmującego się tym problemem w Radomiu. Proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XS Re: Szukam grupy DDA/DDD IP: *.zrew.com.pl 12.02.04, 15:17 A ja szukam takiej grupy w W-wie, bardzo prosze o pomoc..... Odpowiedz Link Zgłoś
anowi_ka Re: Szukam grupy DDA/DDD 12.02.04, 15:54 DDA-Dorosłe Dziecko Alkoholika DDD-Dorodłe Dziecko z rodziny Dysfunkcyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XS Re: Szukam grupy DDA/DDD IP: *.zrew.com.pl 13.02.04, 09:40 A moze jednak ktoś może cos podpowiedzieć, zalezy mi na grupie lub psychologu zajmującym sie DDD, w W-wie, to zaczyna być dla mnie poważny problem..... Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Szukam grupy DDA/DDD 13.02.04, 10:44 zadaj pytanie tez na dda.w.interia.pl/index.htm p.s. mahoney - ddd - dokladnie - "dzieci domow dysfunkcyjnych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XS Re: Szukam grupy DDA/DDD IP: *.zrew.com.pl 13.02.04, 12:17 Dzieki, ale to DDA, a ja jestem DDD, nie wiem gdzie szukać pomocy.... Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Szukam grupy DDA/DDD 13.02.04, 12:57 na podanej stronie masz informacje o grupach wsparcia dda/ddd..jest podany telefon, osrodki - po prostu zadzwon i sie dowiedz pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Szukam grupy DDA/DDD IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.02.04, 17:00 psychologia.edu.pl tam poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olina2 Re: Szukam grupy DDA/DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 14:13 Ja jestem DDD, byłam na PRO. DDA od DDD właściwie nie różni się niczym . Oprócz tego, że w jego rodzinnym domu pili a w mój był popier.......Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś