robespier57 15.02.10, 19:04 jak mi powiesz ze mnie czytasz, zaczne udawac i byc poprawnym www.youtube.com/watch?v=ZMPj701IwW4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichrowe_wzgorza Re: prosze, nie cztytaj mnie 15.02.10, 20:12 www.youtube.com/watch?v=FqjEL_bpmFg Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: prosze, nie cztytaj mnie 15.02.10, 23:10 www.youtube.com/watch?v=dXPknO3c-nA Odpowiedz Link Zgłoś
witch.l Re: prosze, nie cztytaj mnie 15.02.10, 23:20 www.youtube.com/watch?v=cU-ZrXaJxgw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
witch.l Nie czytaj ale sluchaj:=) 15.02.10, 23:41 www.youtube.com/watch?v=VSqGwOmKEwU www.youtube.com/watch?v=W-CSZMt9Mos&feature=related www.youtube.com/watch?v=bu-Mbe4rchs Odpowiedz Link Zgłoś
robespier57 Re: Nie czytaj ale sluchaj:=) 15.02.10, 23:58 Brian Ferry...mowia ze przy takim podkladzie sex do rana...i wor orgazmow www.youtube.com/watch?v=e2m__rbD2IM Odpowiedz Link Zgłoś
witch.l Re: Nie czytaj ale sluchaj:=) 16.02.10, 00:07 Jak narazie do rana musze zrobic Indyka, takiego w okularach i skorzanej pilotce na glowie.... A Brian swoja droga inspiruje... Odpowiedz Link Zgłoś
robespier57 Re: Nie czytaj ale sluchaj:=) 16.02.10, 22:35 witch.l napisała: > Jak narazie do rana musze zrobic Indyka, takiego w okularach i > skorzanej pilotce na glowie.... > > A Brian swoja droga inspiruje... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx zdaje sie ze pojdziesz w pizdziec po moderenizacji....i szykuj racice na lancuchy....Ty....5 lat pyrdla....Leda..kamieniolony....... Odpowiedz Link Zgłoś
witch.l Robespier... 16.02.10, 22:49 Otworze wlasna 'pralnie i pomywalnie' razem, nie ma to jak wlasny biznes, a na moim forum bedziemy sobie gruchac bez cenzury, az do nastepnego ataku niebezpiecznych Islamistow. Bezpieczni bezpiecznie modla sie do Allacha.... Odpowiedz Link Zgłoś
robespier57 Re: Robespier... 16.02.10, 23:02 nigdy nie bylem na jakimkolwiek forum poza tym....kiedys wlazlem na chivaska by zobaczyc kto tam pierdzi...ale to kocham...i smecace odbytniczo dobrze ulozone paniuski. martwie sie o Lede......jedyny plus tego jest taki ze Leda buduje chalupe...z przymusowych robot za niezgdnosc pogladow...moze codziennie przyniesc sobie w torebce 3 cegly....po miesiacu pol komina mozna by postawic....a w piec lat....caly dom psztynkac ....ceglasty ciekawe co ja biedny bede w pyrdlu robil...moze zapinal strazniczki.....nie wiem...jeszcze w pyrdlu nie bylem..patrzam przez okno czy suka nie stoi pod chalupa...jeszcze nie....takze pisze...korzystam z wolnosci Odpowiedz Link Zgłoś
witch.l Re: Robespier... 16.02.10, 23:10 :=)))) No widzisz jak chcesz to mozesz. Trzeba ledzie pomoc, moj brat ma firme budowlana, buduja dobrze i tanio, moze to cos dla ledy ? :=) Zreszta jade wkrotce do kraju porobic porzadki i zajac sie rodzicami... W pyrdlu moze byc fajnie, no w koncu spotkasz tam bylych czlonkow forum, wszystkich wiezionych za wolnosc slowa w tym wulgaryzmy:=)) Odpowiedz Link Zgłoś
robespier57 Re: Robespier... 16.02.10, 23:46 witch.l napisała: > W pyrdlu moze byc fajnie, no w koncu spotkasz tam bylych czlonkow > forum, wszystkich wiezionych za wolnosc slowa w tym wulgaryzmy:=)) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx na lotnisku michnik ze swoja szajka beda czekac na malo poprawnych.....a pyrdel bedzie wskazywac...ele bele mele..na kogo popadnie na tego bENC Odpowiedz Link Zgłoś
witch.l Re: Robespier... 17.02.10, 00:02 A tak dobrze im z oczu patrzalo... www.youtube.com/watch?v=0972G4t0cEA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
robespier57 Re: prosze, nie cztytaj mnie 15.02.10, 23:52 esencja...juz puszczalem kiedys.... www.youtube.com/watch?v=e2Eq6VHJgLI Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: par szurnietej 17.02.10, 02:25 proforma przeciez dedykuje :) www.youtube.com/watch?v=LLs7ILmqLNU&feature=related niechze sie wam uklada. we wspolnem kiszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
robespier57 Re: prosze, nie cztytaj mnie 22.02.10, 01:04 www.youtube.com/watch?v=ePyRrb2-fzs Odpowiedz Link Zgłoś
robespier57 Re: prosze, nie cztytaj mnie 22.02.10, 18:42 www.youtube.com/watch?v=azpErXezD8M rozruszac dupcie....i pierozki... Odpowiedz Link Zgłoś
babushka Re: prosze, nie cztytaj mnie 22.02.10, 19:04 robespier57 napisał: > www.youtube.com/watch?v=azpErXezD8M > > rozruszac dupcie....i pierozki... www.youtube.com/watch?v=MCVehuXlJxk tak, jak już:) Odpowiedz Link Zgłoś
robespier57 Re: prosze, nie cztytaj mnie 23.02.10, 21:42 www.youtube.com/watch?v=3NwpjN3Trj0 Odpowiedz Link Zgłoś
robespier57 Re: prosze, nie cztytaj mnie 23.02.10, 21:50 www.youtube.com/watch?v=N51mKhZnbFo Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: prosze, nie cztytaj mnie 23.02.10, 21:52 Co to za kółko wzajemnej adoracji??? Odpowiedz Link Zgłoś
robespier57 Re: prosze, nie cztytaj mnie 23.02.10, 22:45 real_mayer napisała: > Co to za kółko wzajemnej adoracji??? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx juz sie wypinam..mozesz mnie ciut poadorowac www.youtube.com/watch?v=gvbRImgC76I Odpowiedz Link Zgłoś
robespier57 Re: prosze, nie cztytaj mnie 24.02.10, 01:41 koniecznie z glosem i do konca.... www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: prosze, nie cztytaj mnie 24.02.10, 10:41 dobra:) weszlam tu tylko, zeby ci to napisac. a tak a propos niesiadajacej muchy - nie chodzi o aplauz, ale o to, ze jesli krytykujesz, to nie wychodx z pozycji nieomylnego wszechwiedzacego, ktory stajac gdzies tam na wyskosci, zrzuca ciska kamieniami. stan naprzeciw i rozmawiaj jak z czlowiekiem. pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
robespier57 Re: prosze, nie cztytaj mnie 24.02.10, 15:49 katinka6 napisała: > ze jesli krytykujesz, to nie wychodx z pozycji nieomylnego > wszechwiedzacego, ktory stajac gdzies tam na wyskosci, zrzuca ciska > kamieniami. stan naprzeciw i rozmawiaj jak z czlowiekiem. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx masz racje.....ale popatrz... www.youtube.com/watch?v=Umo2liHt71w Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: prosze, nie cztytaj mnie 24.02.10, 17:46 oczywiscie ty jestes katole a reszta to glupki...:) masz prawo:) na szczescie, dla ciebie ma sie rozumiec, nie musisz ze mna przestawac, bo znasz to przyslowie: "kto z kim przestaje...":) a tak nawiasem piszac, pan cejrowski ma sporo pogardy dla ludzi... mania wyzszosci? katole tak maja? Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: prosze, nie cztytaj mnie 25.02.10, 17:46 pijac poranna kawe i jedzac sniadanie, przeczytalam twoj post, ktory byl odpowiedzia na moj wpis. niestety, spieszylam sie, wiec nie mialam czasu odpisac ci - pomimo twojej prosby o nierobienie tego:) szkoda, ze juz twojego postu nie ma, bo zaintrygowalo mnie okreslenie, ktorego uzyles w stosunku do mnie. choc bardzo staralm sie zapamietac je, to nie udalo sie, co tylko potwierdza twoja teze o pewnych niedostatkach:) moich ma sie rozumiec:) niedospisania!:) Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: prosze, nie cztytaj mnie 25.02.10, 18:07 jednak jeszcze tylko dodam, ze wspomnianego przez ciebie nasienia z majtek, czy jakos tak to bylo w tym twoim dzisiejszym poscie, bardzo chetnie pozbylabym sie, ale kurcze zycie ciagle plata takie figle, ktore nie pozwalaja na to. ale to tez kwestia braku rozumku, prawda? ty to sie na pewno umiesz ustawic, zazdraszczam ci, nio:] Odpowiedz Link Zgłoś
robespier57 Re: prosze, nie cztytaj mnie 25.02.10, 18:30 katinka6 napisała: > jednak jeszcze tylko dodam, ze wspomnianego przez ciebie nasienia z > majtek, czy jakos tak to bylo w tym twoim dzisiejszym poscie, bardzo > chetnie pozbylabym sie, ale kurcze zycie ciagle plata takie figle, > ktore nie pozwalaja na to. ale to tez kwestia braku rozumku, prawda? > ty to sie na pewno umiesz ustawic, zazdraszczam ci, nio:] xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dobra...nie szczyp sie kicia.... www.youtube.com/watch?v=coaGiPOnfpg Odpowiedz Link Zgłoś
ckm.57 Re: prosze, nie cztytaj mnie 01.03.10, 16:44 www.youtube.com/watch?v=0uuYicF9eUg Odpowiedz Link Zgłoś