witch.l 04.03.10, 19:04 Moje już się wyczerpały.:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: Wasze sposoby na chandrę? 04.03.10, 22:13 Dobra książka + czekolada:). Mi pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
factory2 Re: Wasze sposoby na chandrę? 06.03.10, 16:19 Czekolada akurat, wedle badan empirycznych, nie jest dobrym sposobem na podnienienie obniżonego nastroju. A dlaczego nie jest? Mnie się nie chce o tem pisać, jak zechcesz, to sobie sama poszukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Wasze sposoby na chandrę? 08.03.10, 08:19 Wiem, znam te badania. Ale i tak mi pomaga:). Odpowiedz Link Zgłoś
alfikaa Re: a tera mogę doradzać 06.03.10, 15:35 no, dobra na przednówku ciężko o sposoby ale seks podobno pomaga na wszystko seks połączony z miłością na jeszcze więcej a seks z miłością i w oprawie to juz nawet pokona katar nawet (albo się mylę) (ale tylko co do kataru) inne: Grochola mnei stawiała na nogi dostrzeganie dóbr otrzymanych niekoniecznie materialnych - wystarczyło, że dziecię wyzdrowiało albo pies rozmowy, rozmowy, rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
witch.l Re: a tera mogę doradzać 06.03.10, 16:04 Hej:-) Kazdy z nas ma swoje sposoby na chandre. Mi wystarczyloby aby dzien mial 36 godzin, wtedy bym zdarzyla ze wszytskim na czas...:=) Odpowiedz Link Zgłoś
alfikaa Re: a tera mogę doradzać 06.03.10, 18:35 hej :) jak ja bym chciała mieć na to wydłużenie czasu sposób... tez by mi wystarczyło 36 godzin przez jakiś czas przynajmniej,m potem możliwe, ze poprosiłabym o nieco więcej jeszcze :D Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Wasze sposoby na chandrę? 06.03.10, 16:14 Chandra nie jest taka zła. Można by spojrzeć na to, że to jest trochę taka niewidzialna bariera ochronna, takie niby pole siłowe jak w filmach S-F wokół statku kosmicznego. W chwilach smutku słabo reagujemy na bodźce zewnętrzne, nasze Ja i jego smutek dominuje nad innymi bodźcami, odcinamy się, osłabiamy oddziaływanie tego co na zewnątrz, nie jesteśmy w stanie wspiąc się na wyżyny naszych możliwości. Ma to na celu regenerację psyche. :) Odpowiedz Link Zgłoś
factory2 Re: Wasze sposoby na chandrę? 06.03.10, 16:17 Wódka, dużo, dużo wódki, spirytus + zioło. Odpowiedz Link Zgłoś
witch.l Re: Wasze sposoby na chandrę? 06.03.10, 16:44 factory2 napisała: > Wódka, dużo, dużo wódki, spirytus + zioło. Hmmm, moze to i dobry pomysl? Tatus mojego kolegi, popijal rowno codzinnie, wlasna produkcje bimbru mial w garderobie. Zyl dosc dlugo i zmarl ze starosci ok. 82 lata majac...:=) Odpowiedz Link Zgłoś
opcja-0 Re: Wasze sposoby na chandrę? 06.03.10, 16:19 dać sobie czas i bez presji leniuchować Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 zaleznei od sytuyacji 07.03.10, 02:35 ja tradycyjnie radzę Wielkie Sprzątanie Osobiste ( z tym ze no jak codziennie wielce sprzątasz to nie bezie działać) takie włacznie z szafami kupienie karnetu solarium i saunę lub cykl masaży ma uri lub lomi lomi kilka spotkań z ciekawym psychologiem/psychiatrą warsztat rozwojowy Odpowiedz Link Zgłoś
witch.l Psychiatra, ba...:=) 07.03.10, 13:51 kilka spotkań z ciekawym psychologiem/psychiatrą warsztat rozwojowy ... Chyba zaden mi juz nie pomoze..:=) Natomiast warsztaty rozwojowe brzmia ciekawie. Nie wiem tylko gdzie ich szukac... Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: Wasze sposoby na chandrę? 07.03.10, 12:24 marihuana dobra na wszystkie smutki:) Odpowiedz Link Zgłoś
witch.l Re: Wasze sposoby na chandrę? 07.03.10, 13:44 Echh,nie dla mnie, ale to zabiera potencjal tfurczy.=))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdara9 Re: Wasze sposoby na chandrę? 07.03.10, 13:50 A co rozumieć przez słowo handra? mnie to się kojarzy z tzw leniem. Jak się objawia handra? Odpowiedz Link Zgłoś
witch.l Re: Wasze sposoby na chandrę? 07.03.10, 13:58 magdara9 napisała: > A co rozumieć przez słowo handra? mnie to się kojarzy z tzw leniem. > Jak się objawia handra? ..... Zmeczenie, smutek, takie zdolowanie. Czasami jest przyczyna, czasami nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś