genowefa2010 13.04.10, 22:17 jak to mozliwe ze facet moze byc z kobietą tylko dla sexu? niech mi to ktos wytlumaczy bo dla mnei to jest nie pojete jak mozna przez kilka miesiecy moze sypiac a nie byc tak naprawde? ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anbale Re: jak mozna 13.04.10, 22:24 Genowefa a ile Ty masz lat, że teraz odkrywasz Amerykę dawno odkrytą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anbale Re: jak mozna 13.04.10, 22:44 No otóż, moja droga, ludzie są ze sobą z tysiąca różnych powodów nie mających nic wspólnego z miłością. Jednym z nim jest seks. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek a dlaczego kobiety moga byc dla pieniedzy? ;) 23.04.10, 13:06 a jak to mozliwe, ze kobieta moze wyjsc za maz dla pieniedzy meza???? Odpowiedz Link Zgłoś
ultra.kuku Re: a dlaczego kobiety moga byc dla pieniedzy? ;) 23.04.10, 14:46 A dlaczego tylko facetow ma krecic kasa? I dlaczego facet zeni sie z kobieta, jesli wie, ze ja kreci tylko jego kasa, czy to jest mniej ponizajace?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: jak mozna 13.04.10, 23:58 A do czego jeszcze kobieta jest potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack Re: jak mozna 23.04.10, 12:20 Gotowania? Sprzątania? Ewentualnie spłodzenia potomka, jak komuś jest potrzebny do szczęścia? Odpowiedz Link Zgłoś
ultra.kuku Re: jak mozna 23.04.10, 14:40 A do czego w zasadzie kobiecie potrzebny jest facet? Dziecko? Sa banki spermy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pit_sam_pras Re: jak mozna 23.04.10, 15:33 ale w takim banku sperma z powietrza się nie bierze, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sehhorstmajorkontrwywiadu Re: jak mozna 24.04.10, 09:29 Zwłaszcza, że i tu można spodziewać się tanich podróbek Made in China. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: jak mozna 14.04.10, 10:10 Powodów do bycia ze sobą jest tysiące, wszystko zalezy od człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
4youtobayashi Re: jak mozna 14.04.10, 10:19 No bo oni są od nas, kobiet całkiem różni:) My próbujemy ich na swoją modłę, a oni i tak cały czas o seksie:P Ci faceci, co siedzą w kuchni przy garach, nie obcy im odkurzacz i ściera to wyjątki:) Poczytaj kilka ciekawych pozycji, będziesz przynajmniej świadoma ich sporej odmienności. Nie pamietam już jak nazywa się ksiażka o różnicy w budowie mózgu kobiety i mężczyzny - świetna na poczatek i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
genowefa2010 Re: jak mozna 14.04.10, 10:39 :) Dla mnie to jest straszne. Kocham go on mowi, ze tez mnie kocha ale byc ze mna nie moze co nie przeszkadza mu sie ze mna widywac, sypiac. A ja zakochana ges nie umiem z nim zerwac. Jak sobie z tym poradzic? Rozmawialam z nim owi ze tyle razy ktos go zranil ze nie umie inaczej ze mnie kocha ale jest za duzo "ale" Z innymi kobietami jego zwiazku wygladaly podobnie nigdy z nikim nie byl tak naprawde.Jednak spotykamy sie przytula mnie. mowi tez ze tym "ale" jest moje dziecko ze nigdy nie bedzie z kobieta ktora ma dziecko ale tez mowi ze moje dziecko kocha... wiem powinnam uciekac ale nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
margot452 Re: jak mozna 23.04.10, 11:13 Najprostsze wytłumaczenie na świecie: ma dupę na każde zawołanie - po co się będzie wiązał? nie pasuje - będzie następna, a po co ma sobie brać na głowę obowiazki wynikajace z "wiązania się"? Tylko niepotrzebnie się zakochałaś, angazowanie emocji zawsze powoduje ból. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: jak mozna 23.04.10, 14:06 Eh, ile raz ja tak babkom mówiłem :)Być nie moge... ale por*chać czemu nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
roterro Re: jak mozna 23.04.10, 14:31 "> wiem powinnam uciekac ale nie umiem" To mecz sie dalej, brnij w cos bez sense dla siebie, cierp, az tak sie umeczysz ze bedziesz mogla - albo wreszcie to on cie rzuci. Wyjscie drugie: skoro nie umiesz, to zrob cos zeby sie nauczyc - np. idz na psychoterapie. jesli jestes w stanie kochac kogos kto "obdarza" cie takimi tanimi wykretami, to moze nieglupi pomysl. W kazdym razie porzuc nadzieje, ze on sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
loki99 Re: jak mozna 23.04.10, 14:41 ale sprawa jest prosta. Nie daj mu i sama to zakoncz, znienacka. Chlopak sie zdziwi, potem daj mu troche odpoczac od siebie, ignoruj go i zobaczysz jak szybko przyleci ;) Dla czlowieka jednym z najwiekszych kopniakow w dupe, jest zostawienie go. Siadzie mu na ambicje i ego, to, ze to Ty to skonczylas. a poza tym bez urazy, ale imo to jakis smarkacz, ktory pieprzy od rzeczy i nie potrafi zachowac sie jak facet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmdobrowolska Re: jak mozna 23.04.10, 19:30 Co to znaczy, ze on nie może być z Tobą i co to znaczy ,że Ty chcesz z nim zerwać? Nie rozumiem. Spotykacie się, sypiacie ze sobą. To mało? Naprawdę chcesz po nim sprzątać, prać jego skarpetki i znosić humory? Wszystkie domowe sprawy i tak musiałabyś załatwiać sama. Masz dziecko, więc już z kimś kiedyś byłaś, chcesz powtórki? Po co! Kobieto, masz faceta odświętnego, randkowego, napalonego i chętnego. Po co wieczną randkę zamieniać na prozę codziennej szarości. Po co. Odpowiedz Link Zgłoś
inez.0 Re: jak mozna 24.04.10, 09:37 DZIEWCZYNO!!! Gdybym ja uslyszala, ze jednym z ,,ale,, jest moje dziecko kopnelabym go w tylek!!! Otworz oczy i poslij go tam, gdzie dawno powinnas!!! Zalezy Ci bardziej na nim niz na dziecku??? Brak mi slow po prostu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loki99 Re: jak mozna 23.04.10, 14:37 > swoją modłę, a oni i tak cały czas o seksie:P Ci faceci, co siedzą w > kuchni przy garach, nie obcy im odkurzacz i ściera to wyjątki:) mhm i Wam sie nudza i ich zostawiacie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jab-77 Re: jak mozna 24.04.10, 00:22 4youtobayashi napisała: > faceci, co siedzą w > kuchni przy garach, nie obcy im odkurzacz i ściera to wyjątki:) tacy raczej paradoksalnie nie cieszą się szczególnymi względami kobiet :) a co do różnicy w budowie mózgu, to był jak dotąd raczej argument tzw.męskich szowinistów, ale ok Odpowiedz Link Zgłoś
jab-77 Re: jak mozna 24.04.10, 12:10 hahaha świetne, uwielbiam moje pudełko nicości! Odpowiedz Link Zgłoś
justynajovita Re: jak mozna 24.04.10, 18:07 uhummmm..., ja uwielbiam swoje everything :) Odpowiedz Link Zgłoś
avgust Re: jak mozna 14.04.10, 11:13 genowefa2010 napisała: > jak to mozliwe ze facet moze byc z kobietą tylko dla sexu? > niech mi to ktos wytlumaczy bo dla mnei to jest nie pojete jak mozna > przez kilka miesiecy moze sypiac a nie byc tak naprawde? > ? Kobieta nigdy nie jest z facetem dla seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak mozna 24.04.10, 13:30 problem jest w tym gustavie, ze Giena chce go miec. generalnie wiekszosc chce Cos z Tego miec, a jeszcze wieksza wiekszosc z wiekszosci chce miec, za wszelka cene. wystarczajaco silny motywator zeby kogos - zwodzic. i na tyle statystycznie prwadziwy by nie umiec sobie z tym poradzic poddajac sie owczemu pedu; tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
la_extranjera Re: jak mozna 23.04.10, 11:18 Wuluzuj kobieto! Też z nim bądź dla seksu, ciesz się orgazmami i życiem. Nie komplikuj sobie życia tym dodatkiem do pen*sa po stosunku, który mówi, że cie kocha. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
zezem_prosto_w_oczy Re: jak mozna 23.04.10, 11:23 Genowefa znajdz sobie lepiej innego Gienka Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: jak mozna 23.04.10, 11:38 E tam, umiesz. Ja umiałam, to czemu Ty miałabyś nie umieć. Też układ dla seksu, tyle, że skończył się na ekspansji innych moich psychicznych płaszczyzn, seksu było w tym stosunkowo mało. Stwierdziłam, że nie pasuje mi rola czegoś, co można olewać jak pasuje i używać tego, kiedy pasuje. Ja się wiązałam nie po to, żeby mógł mnie ulepszać, choćby w najlepszej wierze, ale po to, aby się z nim bzykać. A skoro ten seks był raz na 2 miesiące, to tak, jakby go nie było, obejdzie się. Odpowiedz Link Zgłoś
zb1k Re: jak mozna 23.04.10, 12:16 ale nie rozumiem w czym problem?? facet sie okreslil i nie sciemnia, ze ozeni sie, ale za 2 lata dopiero tylko wali z gory jak jest i Ty sie na to zgadzasz. jesli sex jest oki to w czym problem? masz sex wiec mozesz teraz spokojnie szukac kogos kto Ci odpowiada, jak znajdziesz to podziekujesz panu i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: jak mozna 23.04.10, 13:33 jak to jaki jest problem? miał być układ DLA SEKSU a nie ma w nim SEKSU :) no przepraszam... nie licząc tego raz na 2-3miesiące.... za to jest dużo widywania się, dużo kadzenia - dużo niczego konkretnego;) nie on wali z góry, tylko ja walę z góry, jaki ma być charakter tego układu, a jaksię facet nie może dostosować to niech spada :) Odpowiedz Link Zgłoś
loki99 Re: jak mozna 23.04.10, 14:43 jak sobie znalazlas misia a nie faceta to nie narzekaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mol_chemiczny Sex to nie tylko masturbacja za pomocą pochwy 23.04.10, 12:35 Sex to nie tylko masturbacja za pomocą pochwy. Można być w takim związku choćby ze względu na przepaść nie do zasypania w podejściu do życia: na przykład wszystko gra, chemia buzuje, tylko że on albo ona absolutnie nie chce dzieci. Lepiej się za bardzo nie angażować, wiadomo, że to się wkrótce skończy, ale czemu nie? Zawsze w tym czasie można kogoś poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
s0ulc4st Re: Sex to nie tylko masturbacja za pomocą pochwy 23.04.10, 13:04 Byłem z moją ex przez rok, normalny związek, rozpadł się, po 6-7 mcach od rozstania zaczęliśmy się spotykać tylko dla seksu i tak to trwało o 8mcy. Jeździłem do niej tylko na jej zawołanie albo moją zachciankę. Fajnie było, taniej niż w burdelu i bezpieczniej ;) (ps. nigdy w burdelu nie byłem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naleczowianin Re: Sex to nie tylko masturbacja za pomocą pochwy 24.04.10, 00:08 mam podobna sytuacje, byla ciagle namawia mnie na sex, pare razy dalem sie skusic ale moralniak zostaje z 1 strony nie ma nic gorszego niz widok kobiety zebrajacej o sex z 2 darmowy sex na wysokim poziomie jest nie do pogardzenia... szczegolnie jak nowa dziewczyna jest slabsza i fizycznie mniej doskonala niz byla Odpowiedz Link Zgłoś
naleczowianin Re: Sex to nie tylko masturbacja za pomocą pochwy 24.04.10, 00:10 a i uwazaj kolego bo panna moze cie wmanewrowac w dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Mozna, mozna, nawet trzeba 23.04.10, 13:09 Genowefo, generalnie facet to stworzenie napedzane seksem. To podstwowy motor dzialania przecietnego faceta. Jesli nie ma z kim rozladowac swojego popedu to gotow jest zrobic wszystko (zgwalcic, przeleciec odkurzacz, stolik ogrodowy, itp. przypadki opisywane w mediach). A zatem bycie z kobieta wylacznie dla seksu jest jak najbardziej w interesie faceta. Zreszta uczucia wyzsze jak prawdziwa milosc (nie pozadanie, z ktorym jest zwykle mylona) u mezczyzn pojawiaja sie w pozniejszych fazach zwiazku, po fascynacji erotycznej. Wielu facetow nigdy nie doznaje tego uczucia (w calym swoim zyciu sa z kobietami wylacznie w celu zaspokajania swojego popedu). Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Ale bredzisz... 23.04.10, 13:16 Może lepiej przestań uzupełniać swoją "wiedzę" na ten temat z tych swoich mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Re: Ale bredzisz... 23.04.10, 18:51 Buhahahaha! Bardzo "merytoryczna" wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack Re: Ale bredzisz... 24.04.10, 10:00 Równie merytoryczna, co twoja, tylko krótsza. Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek11 tak samo jak być z facetem dla kasy 23.04.10, 13:20 albo dla spełnienia innych oczekiwań dodatkowych.. w zamian za dawanie d.... a baby są do do bzykania i kłopotów..też masz facet problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
4v odpowiem dosyć przewrotnie 23.04.10, 13:23 Wiesz na czym polega nieudany związek? możliwości są dwie: 1. gdy facet jest z kobietą tylko dla seksu 2. gdy kobieta jest z facetem w ogóle nie dla seksu. i co ciekawsze, często te powody chodzą parami. i jeszcze jedno: im facet jest większym egoistą w łóżku, tym kobieta bardziej nieszczęśliwa, niespełniona, on jest oczywiście FA-TAL-NYM kochankiem, ona pewnie nawet nie wie, co to porządny orgazm (o kilkunastu, kilkudziesięciu jednej nocy nie wspominając). ona sfrustrowana i on sfrustrowany, związek się rozpada i cała zabawa zaczyna od nowa. powód? dość prosty. kobiety nie wiedzą, że nie wszyscy faceci to frajerzy. faceci nie wiedzą, że to by kobieta miała dużą ochotę na seks, zależy w 90% od nich (a w 10 od wychowania przez rodziców). Odpowiedz Link Zgłoś
zezem_prosto_w_oczy Re: odpowiem dosyć przewrotnie 23.04.10, 18:14 4v napisal: "...że to by kobieta miała dużą ochotę na seks, zależy w 90% od nich (a w 10 od wychowania przez rodziców)." Zdecydowanie tak! I poziomu inteligencji, co wlasciwie tez w duzej mierze zalezy od priorytetow wychowawczych i dziedzictwa genetycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Normalnie! 23.04.10, 14:05 Co za pytanie. Jak to, jak normalnie - dla dobrego bzykania. Odpowiedz Link Zgłoś
ajrisz33 Re: jak mozna 23.04.10, 14:31 oj kobietki już tak się nie oburzajcie, a my to niby co? nam sie nie należy, też mamy swoje potrzevy;-) www.poprzejsciach.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Re: jak mozna 23.04.10, 19:09 Takie podjescie repezetnuja albo szczesliwie mocno rozbudzone 50-latki, albo dziewczyny wychowane na wspolczesnych trendach wynoszacych seks do wymiaru bostwa ktoremu podlega caly swiat. Normalna 26 letnia dziewczyna marzy o milosci, seks jest w tle jako wyraz tej milosci. Fakt ze dziewczyny masowo sypiaja teraz z jakims przypadkowymi facetami, jest wylacznie efektem tego co dzieje sie od kilkunastu lat z nasza mentalnoscia. Prawde mowiac zal mi Genowefy, bo nieswiadoma zwyczajnie pozwala sie wykorzystywac, daje cala siebie i nie otrzymuje w zamian NIC poza namiastka uczucia. Sama tez ponosi ryzyko zwiazane z zajsciem w ciaze. W dodatku z tego co pisze wynika, ze juz jedno dziecko z byc moze podobnego zwiazku sama wychowuje. A zatem powiela kosztowne bledy. Wlasciwie to az dziwne jak mocno udalo jej sie rozgraniczyc "ja" (godnosc, poczucie wartosci, pragnienie milosci i akceptacji) od wlasnego ciala, ktorego uzycza znajomemu jak kanapy. Odpowiedz Link Zgłoś
o_witch Re: jak mozna 23.04.10, 14:48 Tak nie mozna z kims kto ma 26 lat. Ale za nastepne 20 sama bedziesz o to prosic. Odpowiedz Link Zgłoś
parowkowa Re: jak mozna 23.04.10, 18:19 Wyobraz sobie taka znajomosc, gdzie facet kupuje ci co chcesz, i to wszystko bez zobowiazan z twojej strony - zrezygnowalabys z czegos takiego? :> To juz chyba wiesz, czemu seks bez zobowiazan jest tak na reke facetom. Odpowiedz Link Zgłoś
adria-prawdziwe Re: jak mozna 23.04.10, 20:05 Jakies 90 procent facetow jest z kobieta dla seksu dlatego madra kobieta wie nie ma co wierzyc w milosc itp.jak nie chcesz pojsc do lozka to nawet nie chca z toba gadac dlatego trzeba wykorzystywac facetow do maksimum z pieniedzy itp.Oczywiscie sa przypadki kiedy mezczyzna jest rowniez z kobieta dla przyjazni przywiazania nie i jest to dla niego wazniejsze od seksu ale to rzadkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
exray Re: jak mozna 25.04.10, 22:15 Boże ludzie seks jest czymś złym? ciągle ktoś, kogoś wykorzystał etc.. co za bełkot.. są jakieś różnice między płciami i w związku z tym nieco różne oczekiwania i to chyba wie każdy. Myślę że warto artykułować własne oczekiwania na początku znajomości , to może ułatwić różne kwestie, np. potrzebuje głaskania przed każdym zbliżeniem trwającego tydzień lub banknotów o wartości n lub ślubu kościelnego lub wszystkiego tego razem.. oczywiście odnosi się to także do mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
pani_z Re: jak mozna 23.04.10, 22:28 dokładnie tak samo możliwe, jak to, że kobieta jest z facetem tylko dla sexu, w obie strony się zdarza (i jest na dokładkę bardzo przyjemne :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
dekadencka_nimfa Re: jak mozna 24.04.10, 07:46 Tak samo, jak kobieta może być z facetem tylko dla seksu. :] Odpowiedz Link Zgłoś
usenetposts Re: jak mozna 24.04.10, 09:43 Jezeli ktos tak robi, to znaczy ze traktowal ja jak darmowa agencja towarzyska, i teraz powinien dostac rachunek. Trzy miesiecy razy 200 dziennie, to 18,000 peelenow. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowamargot1 Re: jak mozna 24.04.10, 10:17 A normalnie. Jest wiele powodów, dla których ludzie sa razem. Seks jest jednym z nich. I działa to w obie strony. Muszę przyznać, że ja też miewam takie relacje i bardzo mi z nimi dobrze. Co w tym złego? Grunt to nie oszukiwać ani siebie, ani partnera/partnerki, że to wielka miłość po grób. Odpowiedz Link Zgłoś
superprawda Re: jak mozna 24.04.10, 10:35 Ale masz cisnienie, biedny ten facet :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
stefanka35 Re: jak mozna 24.04.10, 10:43 Odwieczny problem. Niestety taka męska natura, nic nie poradzisz. Jest to bardzo przykre z punktu widzenia kobiety, bo oczekuje czegoś więcej, ze facet z nią bedzie dla niej samej a nie dla seksu. Z drugiej strony faceci lecą po najmniejszej linii oporu i nie zawracają sobie głowy uczuciami. Takie osobniki sa najczęściej niedojrzałe. Jest też inna strona medalu - podświadomie chcesz grać skrzywdzoną przez los wątłą istotkę i wybierasz facetów, którzy zagwarantują Ci taki los. Zwykle już na początku znajomości można poznać, że taki osobnik nie da Ci tego, czego oczekujesz. A Ty mimo to trwasz przy nim w nadziei, że pewnego dnia coś mu zaskoczy i pokocha Cie po grób... Tylko to się bardzo rzadko zdarza, niestety. No, ale wtedy możesz już spokojnie grać rolę "biednej, skrzywdzonej kobiety". Jeśli lubisz ten stan i do niego dążysz to nie ma problemu, ale jeśli nie, jeśli czujesz bunt to kopnij go w tyłek, szkoda czasu na takiego fagasa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greengrey Re: jak mozna 24.04.10, 10:44 jest to możliwe i wcale nie takie rzadkie, kobiety też bywają w związkach z mężczyznami dla seksu, choć wyraźnie rzadziej wszystko jest w porządku, jeśli obie strony się na to zgadzają, są tego świadome i wiedza na czym stoją gorzej,jesli jednej stronie z zasady taki układ nie odpowiada (jak Twojej siostrze)i zwyczajnie w tym cierpi niestety, to Twoja siostra musi podjąć decyzje co z tym zrobić, do niej należy ruch, bo "narzeczony" tej sytuacji nie zmieni- jemu jest dobrze właśnie tak jak jest skoro sprawa jest jasna, że on nie ożeni się nigdy- pozostaje zaakceptowac to, lub odejść Odpowiedz Link Zgłoś
ir1.easy Re: jak mozna 24.04.10, 22:11 hmm... Andrzej Łapicki, oświadczył dziś w wywiadzie, że życie bez kobiety (dla mężczyzny) nie ma sensu, miał pewnie na myśli życie bez partnera, bez miłości itp. /aktor, ostatnio ożenił się z 60 lat młodszą kobietą; jako wdowiec; z poprzednią żoną był 57 lat/. Dlaczego o tym piszę? Ponieważ ktoś tu pytał po co komuś kobieta, a ktoś inny po co mężczyzna. Po prostu - to jest dopiełnienie, stymulacja, nie koniecznie zaraz seksualna. Jeśli traktujemy innych instrumentalnie (ewentualną partnerkę, partnera) - bo np. są banki spermy, a panienki można zaliczać do woli - to to sensu nie ma. Bez zaangażowania się nie doświadczamy całej palety fantastycznych, wzbogacających i uskrzydlających, pełnych, głębokich doznań. Bez nich jesteśmy puści. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: jak mozna 27.04.10, 14:01 wielu mezczyzn decyduje sie na taki uklad i wiele kobiet takze, nie oznacza to jednak, ze taki uklad jest zly, przeciez kazdy ma swoj wybor, priorytety i potrzeby milosc JEST inna sprawa w zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś